directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Aznar declara la guerra als independentistes

Aposta aplicar la "llei" als qui "volen trencar la convivència" i una gran mobilització contra els que volen marxar d’Espanya

Comentaris 69  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Madrid (ACN).- L'expresident del govern espanyol José María Aznar ha demanat aquest divendres al PP un "gran esforç de mobilització" contra el "desafiament" i el "xantatge" del sobiranisme, i ha apostat per respondre "amb la Llei" els que volen "dividir" i "enfrontar" la societat. Ha animat el partit a lluitar contra la minoria "dissolvent i egoista" que vol "una Catalunya dividida" i una Espanya "mutilada", i ha advertit que fer un pols a l'Estat "té conseqüències". 
La foto ho diu tot!!!!
La foto ho diu tot!!!!

Comparteix
   


Etiquetes
Aznar va portar el seu partit a liderar la corrupció, però ara alliçona contra els independentistes

Aznar ha fet aquestes manifestacions al discurs d'obertura de la conferència nacional del PP, estructurat en tres eixos: la necessitat d'aturar el sobiranisme que vol "trencar espanya", la pugna contra el "populisme", i la necessitat que el propi PP recuperi el pols dels seus votants. Ha demanat al partit que deixi enrere el desànim, "contesti" i demostri que el PP aspira a guanyar de nou les eleccions davant una esquerra instal·lada en la "inòpia", els que volen "enfonsar el seu propi vaixell" i el "populisme". "A tots els va caure el mur de Berlín i a tots els caurà ara el fracàs del chavisme", ha dit.

Mentides i demagògia contra els catalans per part d’un president espanyol que va enganyar amb els atemptats de l’11M

El president espanyol ha assegurat que el nacionalisme només té el projecte "d'intentar trencar Espanya quan el que aconseguirien seria trencar Catalunya". Els mateixos, ha dit, "que diuen que l'Estat és el seu enemic mentre l'Estat els omple la caixa que han buidat perquè puguin pagar a final de mes".

Amenaces: Fer un pols a l'Estat "té conseqüències"

Segons Aznar, aquest desafiament ha de tenir "resposta" a través de "la Constitució i la Llei". "Ningú té dret a dividir i enfrontar una societat i ha de quedar clar que ningú pot fer un pols a la democràcia i a l'Estat sense que això tingui conseqüències". Per aquest motiu ha demanat al partit que "deixi clar" que "no s'accepten" ni "desafiaments, ni secessions i xantatges". "A nosaltres no ens espanta la Catalunya plural i completa, sinó a ells, que volen una Catalunya dividida i mutilada", ha dit.

"Gran esforç de mobilització"

També ha demanat al PP que treballi per a una gran moviment contra el sobiranisme. "Els secessionistes diuen que els catalans estan encantats d'anar a l'abisme que els preparen, jo no ho crec, però davant d'això hi ha un política a aixecar i un gran esforç de mobilització a fer perquè Catalunya no quedi segrestada pel secessionisme i l'independentisme".
 
"Llei contra els que volen trencar la convivència"
 
Segons l'expresident espanyol, cal respondre amb "una política nacional clara": "Llei davant els que volen trencar la convivència, i llei també davant qui la ha dinamitat". Si algú té "dubtes" sobre aquesta política, ha advertit Aznar, "l'ajudarem a que no en tingui". Aznar també ha fet un toc d'atenció al partit perquè recuperi els ànims i no es deixi ensorrar pel "càncer" de la corrupció que "no podem tolerar". Segons Aznar, cadascú "ha de respondre dels seus actes amb la llei", i tot i que cal "assumir errors" el partit "seguirà treballant per recuperar confiances perdudes i sumarà esforços per defensar les institucions".

Aguirre diu que el sobiranisme i el "populisme" d'esquerres són "enemics de la llibertat"
 
Abans d'Aznar ha pres la paraula la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha reivindicat els valors i ideologia del PP com quelcom necessari en un moment com l'actual en què "els separatistes amenacen amb trencar la nació" i "els populistes volen acabar amb el règim constitucional espanyol". Segons Aguirre, tots ells són "enemics de la llibertat i l'Espanya constitucional" i el PP "els ha de combatre amb l'arma dels seus principis, ideals i valors".
 
De Cospedal critica la "irresponsabilitat" de la Generalitat
 
La secretària general del PP també ha criticat durament el sobiranisme i ha apuntat que el "pitjor" desafiament que ha patit l'Estat en aquests últims anys ha estat "l'intent de trencar Espanuya per part de la Generalitat". Segons De Cospedal, ha estat un intent des de la "irresponsabilitat" d'uns dirigents que "han intentat dividir els espanyols".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#69
fgasdfg fletxa sdfasdfads
28 de gener de 2015, 17.54 h

ha estat un intent des de la "irresponsabilitat" d'uns dirigents que "han intentat dividir els espanyols". ---------------> DISCULPI ELS ESPANYOLS ESTAN MOLT UNITS I NINGÚ HA VOLGUT DIVIDIR-LOS. EL QUE VOLEM ELS CATALANS ES SEPARAR-NOS D'ESPANYA I FER UN NOU ESTAT MÉS JUST, MÉS RIC I AMB MENYS DISCRIMINACIÓ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#68
fgasdfg fletxa sdfasdfads
28 de gener de 2015, 17.48 h

"Els secessionistes diuen que els catalans estan encantats d'anar a l'abisme que els preparen, jo no ho crec, però davant d'això hi ha un política a aixecar i un gran esforç de mobilització a fer perquè Catalunya no quedi segrestada pel secessionisme i l'independentisme"-------------> NO FACI MANIPULACIONS SENYOR AZNAR, ELS SECESSIONISTES NO DIEM QUE PREPAREM CAP ABISME, TOT I QUE SI QUE POT SER LA MAJORIA DE CATALANS VULGUI LA INDEPENDÈNCIA. SI ES AIXÍ DEIXI QUE PUGUEM VIURE AMB PAU SE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#67
fgasdfg fletxa sdfasdfads
28 de gener de 2015, 17.43 h

. Els mateixos, ha dit, "que diuen que l'Estat és el seu enemic mentre l'Estat els omple la caixa que han buidat perquè puguin pagar a final de mes".---------------> SENYOR AZNAR DEIXI D'OMPLIR LA CAIXA, QUE JA ENS ESPAVILAREM NOSALTRES SOLS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#66
fgasdfg fletxa sdfasdfads
28 de gener de 2015, 17.40 h

NO VOLEM UNA CATALUNYA DIVIDIDA-------------> VOLEM UNA CATALUNYA PLURAL.
NO VOLEM UNA ESPANYA MUTILADA ---------------> VOLEM UNA ESPANYA AMB UNA SILUETA MÉS ESBELTA, AMB UNA MICA MÉS DE CURVES A LES CADERES, QUE LI FORMIN L'ABSENCIA DE PORTUGAL I DELS PAÏSOS CATALANS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#65
fgasdfg fletxa sdfasdfads
28 de gener de 2015, 17.39 h

Ha animat el partit a lluitar contra la minoria "dissolvent i egoista" que vol "una Catalunya dividida" i una Espanya "mutilada", i ha advertit que fer un pols a l'Estat "té conseqüències".
Ha animat el partit a lluitar contra la minoria ---------------------------> NO SOM MINORIA AL MENYS FINS QUE NO ES DEMOSTRI EL CONTRARI EN UNES ELECCIONS. PERÒ FINS EL MOMENT PRESENT TOT S'HA MANIFESTAT COM SI FOSSI'M LA MAJORIA.
contra la minoria "dissolvent i egoista" -----------------... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#64
fgasdfg fletxa sdfasdfads
28 de gener de 2015, 17.27 h

i ha apostat per respondre "amb la Llei" els que volen "dividir" i "enfrontar" la societat. -------------------------------> LA SOCIETAT ESTARÀ DIVIDIDA SI ENS MANTENIM UNITS. PERÒ SI ESTEM SEPARATS SENYOR AZNAR JA NO EL MOLESTARAN MÉS ELS CATALANS. PODRÀ TENIR UNA ESPANYA ESPANYOLA E INTEGRISTA. A ON TOTS ELS NENS SIGUIN EDUCATS EN CASTELLÀ SENSE QUE NINGÚ ES QUEIXI I A ON NO CALGUI ESPANYOLITZAR A NINGÚ PER QUE TOTS SE SENTIN ESPANYOLS.
PENSI HO BÉ SENYOR AZNAR, CONTINUAR AMB CATALU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
26 de gener de 2015, 13.49 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#62
25 de gener de 2015, 22.28 h

EL CONSELLER PUIG Va tenir 41 càrrecs publics ala vegada i cobraba de els aixo duran el 2001 al 2003 la pregunta obligatoria ...¿ Cuans Càrrecs publics te ara ? i si cobra de tots els dietas i sous he Y els altres Consellers tambe cuans Càrrecs tenen cal mes imformacio sobre els nostres politics ens la amagan molt oculten Cuan cobren cada un cuantes dietas tenen dret ..PER QUE EN TEMPS DE CRISIS PUJA EL SERVEI DE COTXES OFICIALS en lloc de reduir-los a la meitat mes... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
25 de gener de 2015, 22.19 h

CATALÀ a les Eleccions Municipals ...:: NO VOTIS ALS HEREUS DE HITLER I FRANCO ! Que son CIUDADANOS ,, P.P. Y P.S.O.E. = P.S.C. ...Hosigui EL NACIONALISME ESPANYOL que encara dura de la Dictadura Franquista .. LLUITEN CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME que porta el Nacionalisme Espanyol els tenin que parar elpeu PROU DE ESPAÑA A Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
25 de gener de 2015, 22.12 h

VOTAR AL P.P. ES VOTAR A POLITICS CORRUPTES ... Es Votar a la Corrupció y els complices de ella ..... VOTAR A C.I.U. ES VOTAR ALS POLITICS CORRUPTES DE DRETES i els seus complices quels amaguen y protejen VOTAR E.R.C. es votar als que molesten molt a MADRID Unaltra VICTORIA DE E.R.C. ales Eleccions municipals pASARIA MOLT NERVIOSOS A madrid QUE PENSEN QUEL independentisme PERD FORÇA . La unica manera de respobndra en Fets es donar a E.R.C. unaltra FO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.