directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 17:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC forçarà Mas a comparèixer a la #comissióPujol

Els republicans han registrat la petició de compareixença després d'haver-la rebutjat quatre vegades

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El president del Govern, Artur Mas, es veurà forçat a comparèixer a la comissió d'investigació sobre el cas Pujol, un cop ERC ha registrat la petició perquè ho faci. Els republicans s'han sumat d'aquesta manera a la resta de l'oposició, que feia mesos que ho reclamava. Esquerra havia evitat la compareixença de Mas en quatre ocasions, al·legant que una comissió d'aquest tipus no era l'àmbit adequat perquè el cap de l'executiu donés explicacions. Preferien que, a petició pròpia, comparegués a la Comissió d'Afers Institucionals. Mas no ho ha demanat i la paciència dels republicans s'ha acabat, fet que ha motivat el canvi d'opinió. La petició d'ERC i una idèntica de Ciutadadanos es votaran aquest mateix dilluns.

Comparteix
   


Etiquetes
La comissió d'investigació sobre el frau, l'evasió fiscal i la corrupció política decidirà aquest dilluns si cita a comparèixer al president de la Generalitat. Un cop ERC ha registrat una petició en aquest sentit, tot apunta a què Artur Mas serà forçat a comparèixer. Els republicans havien votat en contra d'aquesta possibilitat en quatre ocasions impedint que s'inclogués el nom de Mas a la llista dels més de 150 compareixents.

La petició que ha registrat ERC demana la compareixença de Mas i també la de tots els càrrecs públics a qui l'exsecretari general de CDC, Oriol Pujol, va demanar que intercedissin a favor de l'empresari Sergi Alsina. Entre ells, els republicans situen al conseller de Justícia, Germà Gordó.

El PPC i Ciudadanos també han insistit aquest dilluns en la compareixença del president de la Generalitat. Els populars han registrat una petició perquè Mas doni explicacions davant del Ple del Parlament, un cop conegut que al sumari del cas ITV, l'exnúmero 2 de CDC, Oriol Pujol -imputat per diversos delictes-, introduïa el nom del president en diverses converses. Pel que fa a Ciuddanos, reclamen que Mas comparegui o bé a la comissió d'investigació, o bé al Ple o bé a la Comissió d'Afers Institucionals.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
28 de gener de 2015, 11.04 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
27 de gener de 2015, 18.39 h

#12 No em facis riure! Com, pactant amb la dreta nacionalista i posant davant el país i no el partit?!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
27 de gener de 2015, 18.38 h

#11 No poseu més llenya al foc de les baralles i les divisions. No contribuiu al 'tu més' i lluiteu per fer un país nou honestmant i de debó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
27 de gener de 2015, 18.35 h

#9 Els judicis encara no s'han acabat. En aquest país falta molta cultura de 'respectar la presumpció d'innocència' ··· no sols en els polítics o els ocupes, però també.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
27 de gener de 2015, 18.31 h

És que no poden interpelar al President de la Generalitat sempre que volen en seu Parlamentària? Cal que hi hagi el xou del PIM-PAM-PUM? Que ara resulta que es va reunir amb no sé qui perquè algú li va presentar? Aviat resultaria que el President de la Generalitat de Catalunya, el present o qualsevol del passat o del futur, han de ser estàtues de marbre, cegues i mudes, que no fessin mai res, i no es reunissin mai amb ningú, no fos cas que algun 'aprofitat' li presentés algú i per a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Gentil fletxa Osona
27 de gener de 2015, 11.47 h

ERC el que ha de fer abans de ixigir el que ella no fa, és demanar perdó per la traïció a Catalunya per haver fet els tirpartits, només cal que veieu la Simó com pARLA ARA I COM PARLAVA EN EL TRIPARTIT, pena i llàstima que una persona per conservar el poder es converteixi com un lloro desesperat per continuar tenir poder i cales, llastimó. Votans d'ERC potser aque hi penseu una miqueta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
27 de gener de 2015, 10.43 h

#13 vell, ets el Baltasar d'Agbar? Robar amb l'aigua es senzillament robar, per molt d'esquerres que siguis vellet i lladregot


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
27 de gener de 2015, 10.34 h

LA UNITAT ES EL QUE ENS PORTARÁ A LA INDEPENDENCIA !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
27 de gener de 2015, 09.59 h



#11 Nen, pren-te un valium i potser que reflexions si un estil així d'agressiu contra els independentistes catalans, mentres calles com una puteta contra els enemics de Catalunya, demostra que ets un energúmen espanyolista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
27 de gener de 2015, 09.02 h

SYRIZA demostra ques poden eliminar els Governs de Dretes Corruptes con tenin a Catalunya i a Espanya ,, GRÈCIA marca el cami CAL FER FORA LA DRETA DELPODER i els amics de la Dreta siguin qui sigui Fora els politics de tota la vida com DURAN I LLEIDA i molts Alcaldes Socialistes que porten molts anys al mateix ajuntament aixo nomes es corrupcio Cal ventilar fer neteja als ajuntaments obrir finestres entri AIRE FRESC I NOVES MANERES DE FER POLITICA no sa de tenir POR ELS CANVIS... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.