directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Un militar borratxo de la caserna del Bruc atropella i mata un mosso i després es dóna a la fuga

El mosso ha mort atropellat en un control de trànsit en una zona de discoteques a la C-58 a Sabadell

Comentaris 32  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

(ACN).- Un mosso d'esquadra ha mort atropellat aquest dissabte al matí en un control de trànsit a la C-58 a Sabadell. El sinistre s'ha produït a les 07.15 hores a tocar de la plaça del Mil·lenari d'aquesta població del Vallès Occidental. Segons ha pogut saber l'ACN, un turisme -un BMW sèrie 3 de color platejat- s'ha volgut saltar el control i ha envestit un dels policies, un caporal de trànsit, que ha mort a causa de les ferides. El vehicle s'ha donat a la fuga però ha estat interceptat 45 minuts després a l'entrada de Barcelona ciutat. El conductor, un membre del Grup Militar d'Alta Muntanya de la caserna del Bruc, ha estat arrestat i traslladat a dependències policials.
 



Comparteix
   

Segons han informat els Mossos els fets han passat a la C-58, al terme municipal de Sant Quirze del Vallès. L'autor dels fets, un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Gramanet, ha acabat detingut poc temps després a Santa Coloma de Gramanet, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.
 
Els mossos havien establert un control de trànsit  al quilòmetre 12 de la carretera C-58. Pels volts de les 07.30 hores un turisme, d'alta gamma, s'ha apropat al control a gran velocitat. Els agents li han fet indicacions perquè s'aturés però el conductor del vehicle ha accelerat, ha envestit un capural i ha fugit del lloc. El mosso ha resultat ferit molt greu per la violenta envestida.
Els agents que es trobaven al lloc l'han assistit fins que ha arribat l'ambulància medicalitzada però finalment ha resultat mort.
 
Immediatament s'ha activat un ampli dispositiu de recerca del vehicle fugitiu. A les 07.49 hores una patrulla de mossos ha vist el vehicle que buscaven, quan es dirigia a Barcelona per la carretera C-17, dins els terme municipal de Montcada i Reixac. El turisme els ha sobrepassat a gran velocitat.
 
La patrulla ha seguit el vehicle fins a la cruïlla del carrer de Jacint Verdaguer, a Santa Coloma de Gramenet. El conductor, ha quedat detingut com a presumpte autor de la mort de l'agent. La prova d'alcoholèmia que se li ha practicat al mateix lloc ha donat un resultat positiu de 0,71 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, han informat els Mossos.
 
El detingut ha estat traslladat a dependències policials i passarà a disposició judicial durant els propers dies.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#32
2 de febrer de 2015, 17.36 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


En fechas recientes se ha fraguado un acuerdo largamente esperado, entre las formaciones proconsulta CiU- ERC, sobre la convocatoria de Elecciones Plebiscitarias para el 27-S de este año.
Ha sido un proceso laborioso, con tiras y aflojas, con negociaciones que han implicado renuncias a los planes primigenios de ambas formaciones , para conseguir el acercamiento necesario, y limar las diferencias que surgieron tras el 9-N sobre la manera de seguir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
1 de febrer de 2015, 22.15 h

Sabeu que ja unaltra motiu de accidents mortals de transint a les Carretyeras cuan es porta el COTXE hi tambe es causa morin Conductors ,, EL MOBIL Ja moltes persones que Condueixen hi parlemper el Mobil com si res PERILL DE MORT .. Ja que nomes fa falta un petit descuido distracció per què pasi una desgracia . EL 2015 ALS MOSSOS DE ESCUADRA Estaran molt ALLORO amb tots aquel conductors que parlin per el MOBIL MENTRES PORTEN EL COTXE ...Aixo t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit. . fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
1 de febrer de 2015, 19.54 h



EL ARNAU MASSAGUÉ SE HACE EL LOCO Y SE LIBRA DE LA CARCEL POR MATAR A UN MOZO DE LA CUADRA.

Allarguen «sine die» l'ingrés del jove que va matar un mosso a Boldú
Els psicòlegs estudien encara si el noi, veí de Balaguer de 24 anys, va patir un brot psicòtic abans de l'accident
El jutge el va enviar al psiquiàtric dos dies després dels fets
À
El jove de Balaguer que va matar un mosso d'esquadra el passat 31 de desembre a Boldú continuarà ingressat al psiquiàtric de l'hospital San... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
alex fletxa sant feliu de guixols
1 de febrer de 2015, 19.06 h

Malauradament anar borratxo li servirà d´atenuant, lo tipic, " no me acuerdo de nada" "veia todo borroso" "no vi a nadie"...serà així, li caurà una bona, pero no el que es meréix..


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
sisi9n fletxa ripollet
1 de febrer de 2015, 18.32 h

Nanus... Apreneu una mica a escriure bé en català... Perquè foteu llàstima... DEP L'agent dels Mossos d'Esquadra i espero que li rebentin el cul ben rebentat a la pressò


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
1 de febrer de 2015, 18.02 h

EL .. EX--TORERO ... JOSÉ ORTEGA CANO ,, Ingresor en la Cárcel de Zaragoza ,, per què un bon dia va volguer beura molt i molt i asobre portar el COTXE Ben BORRATXO . Va pasar lo que tenia que pasar un greu i mortal accident de Transint a la carretera A el noliba pasar res .. El altra conductor va morir de seguida ORTEGA CANO , Aquel dia per culpa del Alcohol es convertia en tot un Asesino ..LA Veergonya es veura Policias Borratxos ho pitjor Boixos com el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
1 de febrer de 2015, 13.48 h

A SANT CELONI alla els Borratxos porten Cotxe si el de la Policia Local ,, ja quels Borratxos son Policias Locals ,, que ban ser denunciados per altres policias compañeros sullos Que treballaben Borratxos JO Tambe baix treballar en treballadors compañeros en una empresa Quimina i els eren els que portaben la Planta Quimica ha ha ha hi la portaben moltes vegades ben borratxos ho drogados LA les alarmes tocaben sempre normal je je je i molt me... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
1 de febrer de 2015, 13.42 h

Mireu a Sant Csdloni es molt PITJOR ,, alla els Alcoholics els Borratxos que porten el seu Cotxe son els Policies Locals del Poble , els ban denunciar sus compañeros que treballaben Borratxos portaben el cotxe de policia Borratxos UNS HIMEGINEU ALGU PITJOR Ser perseguido per POLICVIAS LOCALS BORRATXOS Quina POR Sense esta Borratxos moltes vegades se equibocan hufan malament


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
1 de febrer de 2015, 13.07 h

#23 Mejor lo pones, con 24 años y un coche de 15 años, no puedes conducir , por que si mezclas el alcohol y una máquina de matar, ya sabes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit. . fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
1 de febrer de 2015, 13.03 h

#15

¿dONDE DICE QUE EL bmw SEA NUEVO? pUEDE TENER 15 AÑOS Y HASTA UN MUERTO DE HAMBRE COMO TU LO PODRIA TENER?



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.