directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 21:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ara liquidem CDC i Mas i després ERC i Junqueras

Agiliten la causa per inhabilitar Mas designant un fiscal especial disfressat de progressista i amb l’excusa de l’amenaça Yihadista obren la porta a l’aplicació de l’estat d’excepció contra Catalunya

Comentaris 58  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La Fiscal General de l'Estat, Consuelo Madrigal, ha anunciat aquest dimarts mitjançant una nota de premsa la designació d'un fiscal de suport per "reforçar" a la Fiscalia Superior de Catalunya en la tramitació de la causa contra el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, per la celebració del procés participatiu del 9-N. Segons una nota de la Fiscalia, la mesura "té per objecte promoure la celeritat i eficàcia en la tramitació del procediment i no afectarà a la competència, que continuarà residenciada a la Fiscalia Superior de Catalunya", paraules amables per preparar l’àtac contra el govern de la Generalitat.

Comparteix
   


Etiquetes
Nomenar un fiscal progressista com a garantia del procés per inhabilitar Mas i els seus consellers

El fiscal designat per a aquestes tasques de suport és Emilio Sánchez Ulled, que és Fiscal anticorrupció a Barcelona. És també un dels fiscals del cas Palau, i és també el fiscal que estava de guàrdia a Barcelona el cap de setmana del 9-N i que va determinar que s'admetessin les querelles però no es prenguessin mesures cautelars en aquella jornada. Ha estat portaveu de la Unió Progressista de Fiscals. Una manera més d’enganyar i carregar-se el procés català cap a la independència.

L’amenaça yihadista com excusa per reforçar els controls i les amenaces contra el procés independentista

El moment perfecte, aprofitar el retard del procés per avançar ràpidament per inhabilitar Mas i reforçar legislació per atacar en el moment oportú qualsevol revolta en el procés, mentre a Catalunya ens discutim i esperem, des de Madrid no s’aturen, van a per totes, mesures legals, mesures no legals i joc soterrat i acompanyat de pactes entre els grans partits espanyols.

Catalunya, país corrupte, el president de la Generalitat, els seus polítics, el Barça, l’ANC i tot el que calgui...

Espanya i el govern popular ha trobar en la corrupció l’eina per destruir el procés, si la corrupció no és prou potent i cal augmentar-la, cal crear una situació de no confiar en la classe política i per tant s’exagera tot el que afecta en aquest sentit a Catalunya, i si amb això  no n’hi havia prou, cal implicar entitats emblemàtiques de la societat civil com el Barça i la mateixa ANC, perseguits des de fa temps per la hisenda espanyola a les ordres de Montoro. En sentirem a parlar i molt de les dues institucions, tot això envoltat d’inspectors d’hisenda dirigits a inspeccionar ciutadans d’aquest país d’una manera que no passa a cap altre part de l’estat. Una manera de crear malestar, desconfiances i sobretot cansament.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#58
6 de febrer de 2015, 04.57 h

PODEMOS Guanyara les Eleccions Municipals a molts pobles gracias aquesta fotografia que mostra la unio pacta que ja entre LA DRETA I LA ESQUERRA de sempre la corrupta hi dolenta ques EL P.S.O.E. = P.S.C. .. ADEU Socialistes NO TENIU RES HA FER podemos hus pasara per sobre com un fort tornado un fort huracan hos barrera del mapa politic ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
6 de febrer de 2015, 04.47 h

Repateixo , per que quedi clar aquesta Fotografia son VOTS PER PABLO IGLESIAS Don molt de VOTS .. A ..PODEMOS Cuan diu que P.P. Y P.S.O.E. Son lo mateix la Fotografia hu demostre son fets ja no paraules .. Ques faixin moltes fotografias junts PODEMOS se frega les mans je je je dels vots que li cauran gracias aquestes fotografias .... Recorden cuan ala Fotografia sortia RAJOY Y ARTUR MAS no fa molt temps he ..HO LA FOTOGRAFIA .. Famosa DURAN I LLEIDA ZA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
6 de febrer de 2015, 00.37 h

#50 - Totalment d'acord. Estan posant pals a les rodes. Estan regalant temps a l'enemic. Quan el Sr. Mas va dir que el 27 de setembre li produïa una certa emoció perquè va ser la mateixa data en que va firma el decret per la primera Consulta... em vaig esgarrifar. Però si fa ser una baixada de pantalons més... Un projecte fallit... Què vol dir... Ha aconseguit retardar-les i tampoc es podrán fer les eleccions del 27-S?. Com no espavilem els ciutadans catalans el govern espanyol ens escan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
5 de febrer de 2015, 07.07 h

DE Moment els Espanyols i Catalans aqui volem Liquidar de la Politica es al P.P. I AL P.S.O.E. = P.S.C. ,, Volem castigarlos per SER LA CASTA Dolenta que tan mal a fet el POBLE Els treu feina els deixa al Atur els fa pobres i pasa gana ELS Treu DRETS SOCIALS I LABORALS Els deixa sense PIS Hasta EL PIS els ROBA .. Castiga ala DRETA I AL SEU COMPLICE ELS SOCIALISTES ES LO QUES FARA TAMBE CAL castigar a c.i.u. UNALTRA ALIADO I AMIC DE RAJOY DEL P.P. a Catalu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
5 de febrer de 2015, 00.21 h

#53 rata


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, (en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes obviamente).
4 de febrer de 2015, 20.47 h

#51

Lolita, la aragones oriental eres tu, Yo soy catalan y español.

Voy a ""estrugarme" las meninges.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
4 de febrer de 2015, 19.49 h

#17 Totes les tonteríes que dius, quan siguem un Estat Catalá Independent, no te las tindrem em compte, sabem ser generosos i perdonar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
4 de febrer de 2015, 19.43 h

#44 Aragoneses orientales. Mira, me diviertes por lo repetitivo i poco original que eres. !Estrúgete un poco las meninges !


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
4 de febrer de 2015, 19.36 h

Això és la conseqüència natural de les accions incompressibles del nostre gran lider, espero que el fotin a trena i llancin al clau, per bandarra! Després del 9N uns quants independentistes ens van quedar astorats de veure com Mas no a parat de posar excuses i pretextes, per tal d'endarrerir les plebiscitàries fins al 27N i encare ens fa un favor, ha fet un xantatge inacceptable ERC i ara veniu amb aquest article, si el govern espanyol ens fa la punyeta, és natural i previsible, tant com... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
hgfhsdf fletxa dfadfassdf
4 de febrer de 2015, 19.21 h

#47 JURARIA QUE ALLÀ A ON DIU CRISTIANODEMÒCRATES HAVIA POSAT ANTI-DEMÒCRATES. EN TOT CAS S'ACCEPTA L'ESMENA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.