directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

“Cafè amb Llet”, progres de Podemos contra la independència

L’editor de la revista “Café amb Llet” afirma en un article a "Crític" que "el procés sobiranista, tal i com evoluciona actualment, pot ser molt perjudicial per a la salut dels catalans”

Comentaris 46  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El digital Crític “especialitzat en investigació, periodisme reposat i anàlisi crítica”, segon la seva pròpia descripció, publica aquest divendres un article de l’editor de la revista Cafè amb Llet, Albano Dante, en el que en un exercici d’autobombo explica la història de la seva revista  i la tasca d’investigació que els seus editors han dut a terme per destapar una suposada trama corrupta a la sanitat catalana. Dante, referent del progressisme espanyolista, acaba l’article amb un epíleg dedicat al sobiranisme i alerta que la proposta de Constitució catalana del jutge Vidal “hauria de fer saltar totes les alarmes” perquè pel que fa a salut posa en qüestió els drets conquerits i assenyala que aquest fet, sumat als plantejaments de la sectorial de salut de l’ANC, “obliga a plantejar”  que “el procés sobiranista, tal i com evoluciona actualment, pot ser molt perjudicial per a la salut dels catalans”.
captura pantalla Crític
captura pantalla Crític


captura pantalla blog angelsmcastells.com
captura pantalla blog angelsmcastells.com

Comparteix
   


Etiquetes
El fals progressisme que culpabilitza la Generalitat de les retallades i salva el govern espanyol que ens espolia, no té cap credibilitat

El passat juliol la revista Cafè amb Llet ja es va adreçar a la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell en un vídeo on l’acusava de ser còmplice de la “futura corrupció a la sanitat catalana” per un document de la sectorial de Sanitat de l’ANC que, segons Dante, donava cobertura “als lobbys de poder que volen privatitzar la sanitat catalana amb el vist i plau de  Forcadell”, i li recordava que així no es guanyen els indecisos pel sí-sí.  

Carregar-se la proposta de constitució catalana del jutge Vidal per la via de falsejar-la

Ara Dante diu en l’article que “Aquests dies veiem que les propostes de constitució catalana passen de puntetes sobre la Salut” i que això sumat a “l’aposta constant de la sectorial de sanitat de l’ANC per la sanitat privada, ens obliga a plantejar-nos que el procés sobiranista, tal i com evoluciona actualment, pot ser molt perjudicial per a la salut dels catalans”. 

Cafè amb llet, una revista de Podemos?

Marta Sibina i Albano Dante Fachin, editors de la revista Cafè amb Llet, són signants destacats del manifest “Moure Fitxa”, que el gener de 2014 va fer una crida a convertir la indignació en canvi polític amb la intenció de bastir “una candidatura per la recuperació de la sobirania popular" de cara a les eleccions al Parlament Europeu, sota la marca Podemos. De fet, la revista Cafè amb Llet es va distribuir al públic assistent al míting de Pablo Iglesias a Barcelona el passat 21 de desembre.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#46
Juan fletxa Badalona
15 de juny de 2015, 12.06 h

Cafe amb llet son els "quinta columnistes del procés". Tot si val contra el procés d'Independència de Catalunya i aquest personatge que dirigeix aquest pamflet del qual el finançament no és gens clar, tot i tenir alguns subscriptors, es permeten editar en paper, el que en aquest moments és un super luxe i distribuir el pamflet gratuïtament en alguns actes de podemos. Qui els paga? Veneçuela o millor encara el CNI. Caldria investigar-los.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
jordi fletxa Barcelona
9 de febrer de 2015, 14.53 h

Quina porqueria de periodisme es fa en aquest portal!!?!?
El cafeambllet us dona 3000 voltes i es 10 cops mes imparcial que vosaltres, i ha aconseguit destapar una trama corrupta mentre vosaltres feieu la pilota a ciu perque nomes penseu en la independencia sense pensar en l'endema


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
9 de febrer de 2015, 13.18 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


En fechas recientes se ha fraguado un acuerdo largamente esperado, entre las formaciones proconsulta CiU- ERC, sobre la convocatoria de Elecciones Plebiscitarias para el 27-S de este año.
Ha sido un proceso laborioso, con tiras y aflojas, con negociaciones que han implicado renuncias a los planes primigenios de ambas formaciones , para conseguir el acercamiento necesario, y limar las diferencias que surgieron tras el 9-N sobre la manera de seguir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
pengyu fletxa tarragona
8 de febrer de 2015, 23.23 h

Jamas me volveré a tomar un cafe amb llet. Es increible este titella.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
8 de febrer de 2015, 20.39 h

#35 Será el teu botxí. MEMO !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
8 de febrer de 2015, 20.30 h

Si pensessiu us haurieu adonat que la frase que citeu acaba dient: "POR LA PATRIA , Y POR LA LIBERTAD DE TODA E S P A Ñ A". La "Y" és disjuntiva i, així doncs, diferencia la PATRIA d'ESPAÑA.
Que desitgi la llibertat d'espanya s'hauria de considerar bo, llavors i ara.
Quan un poble s'allibera contribueix a l'anxamplament de la llbertat en el món sencer. Una Catalunya Lliure contribuirà a un Espanya lliure perquè, en una situació d'opressió, l'opressor és esclau del seu odi i de la s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Synera fletxa Barcelona
7 de febrer de 2015, 19.08 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
7 de febrer de 2015, 19.01 h

h
36 ALCALDES HAN PRESENTADO UN RECURSO ANTE LA SALA DE LO CONTENCIOSO ADMINISTRATIVO DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE CATALUÑA CONTRA LA GENERALITAT POR NO PAGARLES 11'1 MILLONES DE EUROS DE PARTIDAS PARA LAS GUARDERIAS.

LA GENERALITAT NO PAGA A FARMACIAS NI GUARDERIAS Y EN CAMBIO QUIERE MULTIPLICAR POR 10 LAS EMBAJADAS

ESTA ES LA CATALUNYA QUE VOLEM CONSTRUIR ELS NAZZIONALISTES?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 46
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
Carles V fletxa Vilanova
7 de febrer de 2015, 18.34 h

#29 xiquet, crec que si vols dir quelcom d'interès hauries de llegir l'article i rebatre'l, o defendre'l, o fer-hi alguna aportació intel·ligent...per la resta et quedaries més a gust fotent-te una palla veient 13tv i així et relaxes una mica, que se't veu un xic angoixat rera la teva còmica fanfarroneria xulesca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
7 de febrer de 2015, 18.30 h

h

OPERATIVA DE LA MAFIA NAZIONALISTA

LOS LADRONES VAN A LA OFICINA

GANDUXER 5 6º PISO OFICINA DE JORDI PUJOL FERRUSOLA

POR ALLI PASABAN TODOS LOS EMPRESARIOS QUE QUERIAN ADJUDICACIONES O CONTRATOS DE LA GENERALITAT,DONDE TENIAN QUE PAGAR LA CORRESPONDIENTE "MORDIDA" ALS PATRIOTES.

EN DICHO DESPACHO ESTABA jORDI PUJOL FERRUSOLA Y EN EL DE AL LADO NO SE LO PIERDAN EL DESPACHO DE JORDI PUIG, HERMANISIMO DEL CONSEJERO DE LA GENERALITAT SEÑOR (POR LLAMARLO DE ALGUNA MANERA) FELIP PUIG QUE ER... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 32
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.