directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Felip Puig nega la informació de 'La Razón': “és falsa”

El diari assegura que "Un empresari francès denuncia que un conseller de Mas li va demanar un 5% de comissió".

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Segons el diari un empresari francès acusa a Felip Puig de demanar-li una comissió del 5% per adjudicar-li una obra al port de Barcelona, i denuncia que, a més de l’intent de cobrament de la comissió, va patir un capítol de caire "mafiós" perquè després de negar-se a pagar la comissió l'empresari va rebre la visita d'una persona relacionada amb l'agència de detectius Metodo 3, que el va amenaçar pel cobrament d'un deute que l’empresari no tenia, suposadament perquè  callés sobre l’intent de cobrament de la comissió. Segons el diari el jutge Ruz ha demanat un investigació a la UDEF. Felip Puig en declaracions a RAC1, ha assegurat que la informació és falsa i que defensarà la seva honorabilitat en tota contundència posant en mans dels advocats l’afer.

Comparteix
   


Etiquetes
Aixó forma part d'algun titpus de campanya 

Puig ha recordat que no va formar part mai de cap consell d’administració del port i ha  assenyalat l’estranyesa que surti ara aquesta informació en un diari quan està sota secret de sumari. També ha manifestat que la participació del ministre de l’Interior té alguna responsabilitat en alguns processos dels darrers temps –acusacions falses a Trias, Mas..., ja sigui per acció o omissió. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
GFSG fletxa VCDF
17 de febrer de 2015, 17.15 h

VOLER COBRAR COMISSIONS A CATALUNYA EN ELS TEMPS QUE CORREN, I DES DE JA FA UNS ANYS (VA SER EL PRESIDENT MARAGALL QUI VA INSINUAR EL 3%) SERIA SIMPLEMENT D'IMBÈCILS. PERÒ JO DELS "FELIPS" NO ME'N FIO NI UN PEL. DE "LA RAZÓN" ENCARA MENYS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
17 de febrer de 2015, 16.50 h

Vergoinya de diari i del seu director Maruhenda. Sembla que fa molts anys que ha estat colaborant em el Ferviente, Católico y Practicante, em la Faes i tutti quanti. Se explica tots el falsos documents de la Udef.

Ja un altra que va fent punts. El pequeño, ridículo y acomplejado, em la seva escola de líderes, segurament per explicar-lis les sevas "buenas artes".
No perd ocassiò per ser protagonista.

Un altre: sabeu que en els supersmercats fan "el producte del día". Ara dirèm "EL CORR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
17 de febrer de 2015, 12.17 h

És normal en gent desnaturalitzada. No són "normals" . Ara mateix estava llegint un comportament de l'exèrcit espanyol, ara de madrid, al Marroc. Usaren gas mostaza contra la població civil. Que es pot esperar d'un govern hereu d'aquestes atrocitats que hui protegeixen criminals torturadors de compatriotes, de la justícia argentina. Qui parla de Terrorisme? Que curiós els hereus d'aquest condemnen altres terrorismes... Curiós. Marca madrid.
Mantenir tancat al "Mandela " Basc" El Sr. Oteg... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
17 de febrer de 2015, 09.03 h

#26 pobre inepte, escampar mentides 1000 vegades no les converteix en veritats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, (en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes obviamente).
17 de febrer de 2015, 05.45 h

Deutsche Bank advierte: la secesión no mejoraría la "prosperidad" de Cataluña
Un informe del banco alemán señala que "solo en una región próspera es posible mantener la ficción de que ir por sí sola sería la mejor opción". Advierte de que "un tema tan cargado emocionalmente puede nublar la vista de las realidades económicas". Alerta de que los costes de la ruptura van "más allá" del ahorro por la redistribución fiscal. Y asegura que no hay ningún "sesgo específico anticatalán"... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Aquest document desmenteix totes les mentides espanyoles. fletxa Ramir II d'Aragó va entregar el Regne d'Aragó a Ramon Berenguer IV
17 de febrer de 2015, 05.01 h

http://www.mcu.es/archivos/MC/ACA/ExpoPatronato/p_059.htm

Ramiro II de Aragón comunica a sus súbditos que ha hecho donación de la hija y del reino al conde Ramón Berenguer, de Barcelona.
Zaragoza, 13 de noviembre 1137.

Es por todos conocido que yo, Ramiro, por la gracia de Dios rey de Aragón, entregué a mi hija a Ramón, conde de Barcelona, junto con todo el honor de mi reino. Ahora también, con lib... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
ALERTA: Guanyem és la marca blanca d'Iniciativa fletxa són els pijo-progres que han estat 32 anys manant a BCN amb el PSC i ara s'han canviat el nom
16 de febrer de 2015, 20.10 h

https://twitter.com/neustomas/status/558200669971447808

Pablemos i Colau estan pagats i promocionats per José Manuel Lara:
http://www.elconfidencial.com/empresas/2015-01-22/saenz-de-santamaria-y-soria-se-reunen-con-jose-manuel-lara-para-controlar-a-podemos_627344/

@Enganyem Vilafranca són tots gent del PSC-PSOE i d'Iniciativa:
https://twitter.com/jordisalvia/status/562951089453289472

Reunió secreta de Pa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
16 de febrer de 2015, 16.40 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


En fechas recientes se ha fraguado un acuerdo largamente esperado, entre las formaciones proconsulta CiU- ERC, sobre la convocatoria de Elecciones Plebiscitarias para el 27-S de este año.
Ha sido un proceso laborioso, con tiras y aflojas, con negociaciones que han implicado renuncias a los planes primigenios de ambas formaciones , para conseguir el acercamiento necesario, y limar las diferencias que surgieron tras el 9-N sobre la manera de seguir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
16 de febrer de 2015, 13.45 h

EL CATALÁN Y EL CASTELLANO TIENEN QUE SER UTILIZADOS, PROTEGIDOS Y LEGISLADOS DE IGUAL MANERA Y AL 50 % YA QUE ES LA REALIDAD SOCIOLINGÜÍSTICA DE LA SOCIEDAD CATALANA. COARTAR LA LIBERTAT DE USO, DERECHOS Y DEBERES DE CUALQUIERA DE LAS DOS LENGUAS ES UN CRIMEN CONTRA LA CULTURA, Y CONTRA LA CIUDADANÍA QUE TIENE EL PRIVILEGIO DE TENER LAS DOS.

YA SE A VISTO QUE CON CALZADOR UNA O OTRA IMPUESTAS UNA SOBRE LA OTRA, EL TEMA NO FUNCIONA Y COMO SIEMPRE QUIEN PIERDE ES EL CIUDADANO.

DE NADA VALE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Carles V fletxa Vilanova
16 de febrer de 2015, 13.03 h

Aquí hi ha personal que al marge de la notícia no para de parlar obsessivament del psoe, de podemos i de no sé quin altre partit espanyol. Surrealista. Tornant a la notícia, potser ja seria hora que algú contraataqués i filtrés un document sobre el tractament psicològic que ha estat rebent el ministre d'interior espanyol mentre passa el temps atonyinant la seva dona. Més que res per deixar-li clar que escampar merda surt car, sobretot quan tens veritats incòmodes a ocultar, i de pas p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.