directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Griñán i Chaves imputats pel cas dels ERO, i ara què Pedro Sánchez?

El portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando, ja ha anunciat que ni Chaves ni Griñán seran apartats dels seus escons al Congres i al Senat

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

(ACN).- El magistrat del Tribunal Suprem Alberto Jorge Barreiro ha citat a declarar el mes d’abril com a imputats als expresidents de la Junta d'Andalusia i expresidents del PSOE José Antonio Griñán  i Manuel Chaves per la causa que investiga els suposats ERO irregulars a Andalusia. També ha citat a l'exsecretari de Política Municipal del PSOE i diputat al Congrés Gaspar Zarrías , així com l'exconseller i també diputat José Antonio Viera i la senadora del PSOE Mar Moreno. Tots cinc eren aforats i per aquest motiu va ser el Suprem qui es va fer càrrec d'aquesta part del cas al novembre. El PSOE no els aparta, “Chaves i Griñan, estan imputats, però no per cap delicte", diu el portaveu del PSOE al Congrés.

Comparteix
   


Etiquetes
I ara què farà Pedro Sánchez?

La imputació arriba només cinc dies després que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, apartés el líder dels socialistes madrilenys, Tomás Gómez, de la cúpula del PSM, precisament per evitar e contagi del cas del tramvia de Parla -pel què Gómez no està imputat- i en aplicació d'una suposada política de tolerància zero amb la corrupció.

El PSOE no els aparta: “Chaves i Griñan, estan imputats, però no per cap delicte"

En aquesta ocasió, però, el portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando, ha anunciat que ni Chaves ni Griñán seran apartats dels seus escons al Congres i al Senat. Segons Hernando, només hauran de deixar l'acta de diputat i senador en el cas que el jutge els imputi "algun delicte", fet que, segons ha afirmat, no passa en aquesta ocasió.

I és que segons el PSOE, Chaves i Griñan, estan imputats, però "no per cap delicte" sinó perquè tots dos havien demanat declarar voluntàriament i "no hi ha cap altra manera de fer-ho que com a imputats".

Contradiu el codi ètic

El PSOE contradiu també amb aquest criteri el Codi Ètic que el mateix partit va aprovar al novembre, que estableix que s'aparta del càrrec els qui tinguin obert un judici, i no només als imputats per un delicte.

855 milions d’euros

El Suprem va acordar al novembre del 2014 fer-se càrrec de la investigació pel que feia als aforats del cas ERO per determinar si el seu comportament és constitutiu dels delictes de prevaricació i malversació de fons. El magistrat investiga la seva participació a la trama i la seva gestió dels 855 milions d'euros destinats al pagament d'ajudes d'empreses, ajudes sociolaborals i ajudes directes a treballadors.
A la interlocutòria que va fer al novembre, el jutge considerava que calia investigar si a la conselleria de Treball d'Andalusia es va organitzar un "sistema" entre l'any 2000 i al llarg de 12 anys que permetia disposar de fins aquesta quantitat milionària "per fer efectius aquells pagaments sense estar subjecte al procediments i als controls propis de les subvencions".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
19 de febrer de 2015, 07.00 h

PEDRO SANCHEZ LIDER DEL P.S.O.E. ..... Que pasa noi que no te atreves fer fora del Partit de la Politica als CORRUPTES ..EX--PRESIDENTS DE ANDALUCIA Tots dos molt molt CORRUPTES I LLADRES aixis demostraras SER UN GRAN COVARD Ser devil .. Que en realitat EL P.S.O.E. el manda aquesta Dona LA Presidenta de Andalusia no pas tu Pedro Sanchez eres un COVARDE .. Ho fas fora a tots els Corruptes ho a cap .. TU NO TES NI VEU NI VOT Eres un Titella de la Presidenta de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
pengyu fletxa tarragona
18 de febrer de 2015, 23.10 h

Y ahora que? yo le pregunto al "guapo" y a la Iceta , ahora que? Al gobern espanyol corrupte utilisa la corrupció com un medi, no pas per fer justicia. Y el psCastellano que sen vaxi a cagà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
18 de febrer de 2015, 19.38 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


En fechas recientes se ha fraguado un acuerdo largamente esperado, entre las formaciones proconsulta CiU- ERC, sobre la convocatoria de Elecciones Plebiscitarias para el 27-S de este año.
Ha sido un proceso laborioso, con tiras y aflojas, con negociaciones que han implicado renuncias a los planes primigenios de ambas formaciones , para conseguir el acercamiento necesario, y limar las diferencias que surgieron tras el 9-N sobre la manera de seguir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
18 de febrer de 2015, 14.49 h

Aquets son part del "CORRUPTO DEL DIA" ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
18 de febrer de 2015, 11.34 h

andalucia, el mayor cortijo de mangantes y vividores del globo, no os miento, cuando queráis os dáis una vueltecita por aquí y lo comprobáis, y si os quedáis a vivir aquí, os garantizo que os convertís en unos golfos, si no me creéis , haced la prueba, y os digo yo que acierto.
Yo , desgraciadamente, conozco muy bien el paño, y sé de lo que hablo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
18 de febrer de 2015, 11.31 h

andalucia es un pudridero total, aquí el que viene a vivir se malea, se convierte en un vividor y en un sinvergüenza. Ya puedes ser el más honrado del mundo, que como vivas aquí , acabas siendo un golfo, un delincuente, y no aspirarás nada más que a vivir a tope, sin dar palo al agua, haciendo todo tipo de granujerías, robando, mangoneando, o haciendo lo que sea para no trabajar y darte la vida padre.
Lo tengo visto y comprobado.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
18 de febrer de 2015, 11.28 h


#2 La susanita decía que cuando estuvieran imputados estos dos abueletes los echaría a patadas del partido, pero va a ser que no,...ahora dice que hasta que no les acusen en firme, nada de nada,... luego , cuando les acusen con cargos concretos, dirá que hasta que los sentencien, nada de nada, y al final se lavará las manos o le echará el muerto a otro para que se coma el marrón. Así se hacen las cosas en Andalucia. Bienvenidos a la esencia y centro logístico de Chorizolandia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
18 de febrer de 2015, 11.23 h


#1 no te puedes imaginar nada más que una pequeña parte de lo que hay, Synera,... es criminal todo lo que se ha estado cociendo durante mñas de 30 años de dictadura del psoe en Andalucia,todo tipo de entramados, corrupción en todos los estamentos, los sindicatos, los cursillos, todo, todo, contaminado de mierda hasta las trancas, todo era un camelo,...
Yo estuve en cursillos organizados por sindicatos, en concreto por la UGT, que como sabes es el brazo sindical del psoe, y no daban las m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
18 de febrer de 2015, 10.54 h



Ayer me han dado una de las alegrías mayores de mi vida, cuando he visto la noticia de la imputación de estos ladrones que roban en Andalucía, por fin se empieza a ver luz en el túnel, ojalá pronto sean sentenciados y que mamen trena de por vida, que es lo que se merecen. Y que pronto les sigan sus acólitos zarrías y mar moreno, que son la avanzadilla de todo el entramado corrupto, y por supuesto , pediría al juez que investigue también a la susanita, que no creo que esté limpia pre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
18 de febrer de 2015, 09.28 h

Menudo Trio de Amantes , si anesin al LLIT , , Podrien dir que a la Presidenta de Andalusia , La Corrupcio li entraria per el derere hi per el devant HA HA LI FICARIEN LA CORRUPCIO TOTA ADINTRA del seu cos per devant hi per el derere LA Doble penetracio mes Corrupta de tot el Món Sexual ha ha ha


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.