directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ángel Ros va gastar 36.000€ en fulards i corbates de disseny el 2014

Ho ha denunciat l’exprimeratinent d’alcalde de Lleida, Marta Camps, que ja ha posa't en coneixement de la justícia les presumptes irregularitats de l'alcalde de Lleida.

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L’encara regidora del PSC a l'Ajuntament de Lleida, Marta Camps, ha explicat en roda de premsa que ha patit un linxament amb pressions i ostracisme des de fa un any per part de l’alcalde Ángel Ros i assegura que el desencontre va començar quan es va negar a signar factures de l'alcalde com ara una de 36.000 euros en fulards i corbates per regalar. Camps ha anunciat que ha posa't "en Coneixement de la justícia les  presumptes irregularitats de l'alcalde i e seu equip de govern pel que fa  processos de contractació, pagament de dietes, sous i complements i ha afirmat que fa un any i mig va posar en coneixement del partit (PSC) les pressumptes irregularitats.

Comparteix
   


Etiquetes
El PSC amaga el cap sota l’ala 
 
En aquest sentit Camps ha assegurat està en contra de la manera d'operar de l'alcalde basada en la "falta de transparència, la manca de respecte per les jerarquies, usant el consistorial com un vedat familiar i sense ètica". que fa un any i mig que denuncia les presumptes irregularitats a nivell intern del PSC.
 
Per què destorbo si demano transparència?

Aquest dijous, Marta Camps ha explicat a Catalunya Ràdio que :"Arriba un moment que una pensa que destorba. I per tant, si un destorba des de la regidoria d'Urbanisme algú s'hauria de preguntar per què destorbo quan el que jo demano és netedat, transparència, honestedat al capdavant de les institucions públiques.", ha afegit que li que la decisió de Ros de destituir-la és una "represàlia" per la seva negativa a renunciar a formar part de les llistes del PSC a les municipals. Camps ha assenyalat que ha parlat amb la secretàri ad’Organització del PSC , Assumpta Escarp, que s’ha rentat les mans, cal recordar que àngel Ros és a més d’alcalde de Lleida, el president del PSC.

Ros diu que el cessament de Camps es va precipitar per un requeriment notarial amb ''amenaces'' de dur-lo als tribunals

Segons informa l’ACN, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha dit en relació al cessament de la primera tinent d'alcalde, Marta Camps, que aquesta es va precipitar arrel d'un requeriment notarial que va presentar la mateixa camps ''amenaçant-me de portar-me als tribunals si era destituïda''. Ros ha assegurat que primerament els membres del grup municipal del PSC li van traslladar que no se sentien representants per Camps i que volien un relleu però que volia mirar de parlar amb ella per replantejar la situació deteriorada, segons l'alcalde, des de fa un any i mig, quan va anunciar que es presentaria de nou a l'alcaldia. Per això, Ros ha dit que no es tracta d'una ''maniobra'' per frenar una cursa a l'alcaldia.
 
Marta Camps va enviar un comunicat en fer-se pública la notícia de la seva destitució que assenyala una notícia falsa del Triangle com a excusa per fer-la fora

"En primer lloc vull lamentar la decisió de l’alcalde i del grupmunicipal socialista a l ’Ajuntament de Lleida, que en comptes de donar suport, moral i jurídic, a la seva portaveu i primera tinent d’alcalde per la publicació d’una informació falsa, clarament calumniosa i injuriosa, en un mitjà digital, sense cap presència ni difusió a la ciutat de Lleida, i sense que fos recollit per cap mitjà de comunicació escrit, radiat o televisat; d’optar per promoure, de forma unilateral i sense cap diàleg previ, la meva destitució com a portaveu del grup municipal del PSC.

Aquesta maniobra de l’alcalde Àngel Ros, que s’escuda i s’amaga darrere del grup municipal per donar cobertura col·lectiva a una decisió personal, que persegueix destituir-me progressivament de totes les meves responsabilitats orgàniques i institucionals, és únicament i exclusiva una represàlia d’Àngel Ros per no haver acceptat apartar-me i renunciar a les meves legítimes aspiracions a formar part de la propera llista municipal pel PSC.
En comptes d’esperar que aquesta decisió la prenguessin els militants a través de la democràcia interna del partit, ha optat per adoptar aquesta decisió aprofitant com a excusa una publicació basada en una falsedat, que em relaciona directament amb un trama corrupta com la Gürtel i posa en dubte la meva honorabilitat i trajectòria pública sense cap prova. Una publicació que tots els indicis apunten, ara més que mai, a haver estat preparada i fabricada ad hoc per justificar la destitució de les meves responsabilitats públiques.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
21 de febrer de 2015, 06.28 h

NO .. VOLEM , NI ... P.S.C. = P.S.O.E. .... NI P.P. No Volem EL NACIONALISME . ESPANYOL Hi Franquista Fasiste que anula les LLibertats de Catalunya vol eliminar LA Identitat Catalana ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
pengyu fletxa tarragona
20 de febrer de 2015, 22.21 h

Iceta pon las bragas a remojar cuando veas a tu vecino afeitar. Are prepàrem un discurset de aquests que et sorten tan bè, sobre el federalisme del psCastellano. Esteu mes acabats que el psoe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
20 de febrer de 2015, 20.33 h

Com molt be deia el que mandaba EL EQUIPO - A .... Me encanta que los Planes salgan bien . Hi sorten be tot lo que baixi malament per EL P.S.C. = P.S.O.E. ,,, es bo per Catalunya .. SON MASA ESPANYOLS I CASTELLANS . Per lo tan si els mateixos se perjudican es fantastic me alegru molt PODEMOS hu tindra facil de aconseguir mes vots dels socialistes ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Francesc fletxa Calders
20 de febrer de 2015, 13.05 h

Estic indignat amb la senyora Camps a qui no tinc el gust de conèixer. Tampoc al senyor alcalde de Lleida. Però les acusacions que fa la senyora Camps ja es veu que no tenen res a veure amb cap mena de delicte si no és el delicte de la mateixa senyora Camps d'acusar al senyor Ros per malvolença personal. Si jo fos jutje, els acusadors haurien d'anar amb molta cura amb allò que diuen. També els acusats, però quan és tan palesa la intenció de fer mal a algú sense que hi hagi cap mena d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
20 de febrer de 2015, 11.39 h



NUNCA ME HA GUSTADO TODO ESE ROLLO DEL CARNAVAL DE CADIZ,..ES ASQUEROSO,CON ESA SUPUESTA GRACIA ANDALUZA,QUE NO ES MÁS QUE BARRIOBAJERISMO ,BAJA ESTOFA,PORQUERÍA,COMO EL MISMO CARÁCTER DE LOS ANDALUCES,QUE DICEN QUE SON MUY SIMPATICOS ,BUENA GENTE,Y QUE SIEMPRE ESTÁN DE BUEN HUMOR,...JA!!!! ESO NO SE LO CREEN NI ELLOS,...LOS ANDALUCES ESOS QUE SIEMPRE ESTÁN,COMO ELLOS DICEN,DE "CACHONDEO",

SUELEN SER,Y LO DIGO CON CONOCIMIENTO DE CAUSA,GENTE QUE ESTÁN SIEMPRE RIÉNDOSE,SÍ, O CASI SIEM... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
20 de febrer de 2015, 11.22 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


En fechas recientes se ha fraguado un acuerdo largamente esperado, entre las formaciones proconsulta CiU- ERC, sobre la convocatoria de Elecciones Plebiscitarias para el 27-S de este año.
Ha sido un proceso laborioso, con tiras y aflojas, con negociaciones que han implicado renuncias a los planes primigenios de ambas formaciones , para conseguir el acercamiento necesario, y limar las diferencias que surgieron tras el 9-N sobre la manera de seguir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
MIQUEL ÀNGEL fletxa BARCELONA
20 de febrer de 2015, 09.44 h

És a dir quan em descavalquen del poder, aleshores poso el crit al cel. Pas mal, mon vieux, pas mal. Per altra banda, ningú no pot posar fi a aquesta banda de malbaratadors de diner públic? És normal el que passa en tots aquests partits? Per què no es fa bugada d'una punyetera vegada i s'engega a pastar fang tota aquesta colla? Si us plau, és que no podrem fer mai net de tots aquests "vividors"?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
20 de febrer de 2015, 08.36 h

Entre el BUSTOS i el ROS, el PSC es la Mafia italiana!!!
ICETA, tens els calçotets gratis?
Quina FARUM QUE FA EL PSC lladres!"!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
jaume fletxa esplugues de llobregat
20 de febrer de 2015, 07.24 h

Collons amb lo mussol del Segria ,i semblava tontet............................


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
"BEJOTA" "ARAGONESES" O EL MALSON DELS SERVEIS SOCIALS fletxa ALLÍ ON LA TEVA FERUM DE FRACASSAT ES SENTI
20 de febrer de 2015, 00.23 h

#3 Goita,que poder reconeixeràs a ton pare:https://pbs.twimg.com/media/B-PjWVMIYAAf11R.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.