directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pujol assegura estar "molt tranquil" sobre els seus 23 anys de president i lamenta que se l'acusi sense proves

L'expresident nega tenir comptes a l'estranger i que la seva fortuna provingui de la corrupció política

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha assegurat estar "molt tranquil" sobre els seus 23 anys al capdavant del Govern, i ha lamentat que se l'acusi sense proves. Tot i que inicialment s'havia anunciat que Pujol no respondria preguntes, l'expresident no s'ha pogut resistir i ha respost breument algunes qüestions, insistint que no té comptes a l'estranger, que la seva fortuna no prové de la corrupció i recriminant a l'oposició que llenci "insinuacions amb una certa alegria" i sense demostrar res. "He contestat tot això que se m'ha demanat, sobretot en aquella instància en què les acusacions s'han de demostrar i no es poden llençar amb alegria i inconcreció", ha dit fent referència als jutjats.

Comparteix
   


Etiquetes
Pujol es desentén dels negocis dels seus fills i diu que podia "advertir-los" sense anar més enllà

Barcelona (ACN).- L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol s'ha desentès aquest dilluns a la tarda al Parlament dels negocis i els ingressos dels seus fills. Preguntat pels diputats de C's i la CUP Carlos Carrizosa i Isabel Vallet respectivament durant la compareixença en la comissió d'investigació antifrau, Pujol no ha volgut respondre sobre el suposat enriquiment il·lícit dels seus fills i ha instat els diputats a preguntar-ho a ells. Així, ha admès que podia "advertir-los", però no pas anar més enllà d'aquest advertiment.
 
Sobre les inversions del seu fill Jordi Pujol Ferrusola a Puerto Rosario (Argentina), ha dit que invertir a l'estranger no és delictiu, i de fet ha recordat que històricament s'ha instat els empresaris catalans a invertir a l'estranger i exportar. "El meu fill em va demanar que visités Puerto Rosario, i a mi m'interessava conèixer la política i l'economia argentina, i no em vaig amagar", ha explicat. "No és delicte invertir a l'estranger", ha reblat.
 
En referència als diversos cotxes de luxe que tenia Jordi Pujol Ferrusola, ha dit que no és el seu "estil" presumir de luxes, i ho ha argumentat dient que va trigar 20 anys a canviar-se el cotxe. "Puc fer advertiments als meus fills, però no entrar en més detalls", ha admès, i ha argumentat que "en general hi ha hagut una època en que molta gent ha guanyat diners".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
25 de febrer de 2015, 15.17 h

- Montoro y familia se quedan mil pisos de Bankia a precio de ganga -
- Montoro e Hijos SA, propiedad del ministro de Hacienda y familia, venderá un lote de vivendes de la nacionalizada Bankia adquiridas por un fondo buitre
El banco malo, conocido oficialmente como Sociedad de Gestión de Activos Procedentes de la Reestructuración Bancaria (Sareb), ha vendido recientemente un millar de viviendas de la nacionalizada Bankia al fondo de capital riesgo (también llamados fondos buitre) HIG Capita... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Gentil fletxa Osona
24 de febrer de 2015, 11.07 h

#2 Estic d'acordd amb tu. Per una banda no s'ha de barrejar, una cosa és malversació de diner públic, i l'altre és no declarar uns diners que has heredat. Això últim no és corrupció els que es varen fer rics amb el diner públic, ex- presidnets, i altres càrrecs varen fer malversació del diner públic, però com que porten l'etiqueta d'esquerres no se'ls diu res.
Tot plegat és penós que la gent hagim arribat a un estat d'idiotesa que nnopiguem distingir corrupció d'una falta de con... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
24 de febrer de 2015, 09.49 h

També e de dir que el que diu sobre DIUAN, DIUSAN, DIUAN, DIUAN, té raó, Es un país molt donat a fer judicis parale-ls solsament de oída.
La Sra. Ferrusola, té raó quan diu que algú d'ells van una ma devant i l'altre radera. Algún dels fills ha tingut grans dificultats per "tirar endevant", sent una persona molt travalladora . AIXÍS QUE QUIN PAIS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
24 de febrer de 2015, 09.28 h

De la comissió de ahir, he de dir que alguns parlamentaris van estar penosos. Jo crec al matrimoni Pujol, per que una mica els conec i han portat una vida molt austera. Em podría extendre mes, pero com que ja se els ha fet un judici parale-l , no em cremaré explicant. Solsament diré que :
"EL RIDICUL DEL DIA",el Santi Rodriguez del PP. un gran desconexeiment de les coses mes primaries bancarias. ¿I ell que pot parla, quan camina sobre un terre de vidre?.............


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
24 de febrer de 2015, 00.08 h

QUALSEVOL POLÍTIC QUE HAGI "TOCAT PODER" A DATA D'AVUI, QUEDA AUTOMÀTICAMENT INHABILITAT. NO SE'N SALVA NI UN, SIGUI QUIN SIGUI EL CÀRREC QUE TINGUI ACTUALMENT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, (en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes obviamente).
23 de febrer de 2015, 20.54 h

EL HEDOR DEL FALSO DICTAMEN JUDICIAL Y LAS MENTIRAS DEL SYNERA HA LLEGADO HASTA AMNISTIA INTERNACIONAL. !!!!DEMOLEDOR!!!!!!
Amnistia Internacional gira l'esquena al 9-N
“No hi ha una definició internacionalment acceptada del dret a l'autodeterminació”, diu l'ONG que "no té una posició ni a favor ni en contra"
“Actualment no existeix una definició internacionalment acceptada del dret a l'autodeterminació ni aquest dret està reconegut a nivell internacional com un dret que pugui pren... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
SO4H2 fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
23 de febrer de 2015, 19.18 h




Tant de bo sigui cert que els diners que té o tenia o el que sigui,a Andorra i on sigui, provinguin d'afers honrats i no pas de males arts.



Jo mai no he tingut cap simpatia ni per Jordi Pujol ni per CiU, però desitjo de tot cor que cap d'ells no s'hagin embrutat mai les mans amb corrupcions "a l'espanyola", doncs cal MARCAR LA DIFERÈNCIA, tot i que una dotzena de casos de corrupció a Catalunya ja prou que marquen la diferència amb els CENTS de casos de corrupció de Castella & satèl... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
23 de febrer de 2015, 17.52 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


En fechas recientes se ha fraguado un acuerdo largamente esperado, entre las formaciones proconsulta CiU- ERC, sobre la convocatoria de Elecciones Plebiscitarias para el 27-S de este año.
Ha sido un proceso laborioso, con tiras y aflojas, con negociaciones que han implicado renuncias a los planes primigenios de ambas formaciones , para conseguir el acercamiento necesario, y limar las diferencias que surgieron tras el 9-N sobre la manera de seguir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.