directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 12:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El CD de “La Camarga” fa tremolar el PP

Els populars esclaten davant el temor que la gravació sencera es faci pública. Pujol Ferrusola aconsegueix amb el lliurament del CD posar contra les cordes els populars Sánchez-Camacho i Fernández Díaz

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 30 vots )
carregant Carregant

Que diu la gravació sencera de La Camarga? Surten malparats un ministre del govern espanyol i encara més la mateixa presidenta del PPC? Els nervis s’han apoderat dels populars i el portaveu adjunt parlamentari del PPC, Santi Rodríguez, ha amenaçat aquest dimarts de demanar la destitució de David Fernández al capdavant de la comissió d'investigació sobre el frau i les pràctiques corruptes per la seva falta de "neutralitat" i per l'"excés de zel" a l'hora de custodiar el CD amb la conversa a 'La Camarga'. 

Comparteix
   


Etiquetes
Volen liquidar David Fernández com a president de la Comissió d’investigació

Els populars creuen que la CUP és el "peó" de CiU en la seva "obsessió" contra Alícia Sánchez-Camacho i han advertit que el Parlament no podrà facilitar ni la transcripció ni la gravació, segons les ordres judicials ja dictades. A més, Rodríguez ha desmentit que la presidenta de la cambra hagi arribat a convocar la comissió de matèries reservades per tractar la qüestió del CD.

Tot sembla indicar que la conversa sortirà a la llum pública aviat

El lliurament del CD per part de Pujol Ferrusola ha provocat un gir important al cas, seria un veritable escàndol que el Parlament de Catalunya no fes pública la documentació lliurada a una comissió d’investigació d’un cas d’espionatge polític tant greu com aquest.

El Ministeri comença a moure els fils per aconseguir un segrest judicial del CD

Com ja va fer en el seu moment, el mateix ministeri va filtrar la conversa mutilada i inicialment prohibint la seva publicació ara ho torna a intentar per evitar la publicació de la conversa que segons alguns mitjans de Madrid deixa en molt mal lloc alguns membres del PP.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#34
26 de febrer de 2015, 08.10 h

33 ) El Culpable va ser el Petrolero que ba encallar i perdre la carga de Petroleo a les Costes Gallegas JO Culpu al GOVERN ESPAÑOL DEL P.P. Que mandaba a les hores de NO CASTIGASR ALS Culpables hi ara el culpables surten en llibertat sense pagar per greu delito GRACIAS AL P.P. Que los GALLEGOS Sean tontos y votin als Populars es cosa seva si estimen mes al P.P. quel MAR Una demostracio que es facil enganyar els que no tenen molts estudis SON ESCLAUS Dels seuspolitixcs els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
pengyu fletxa tarragona
25 de febrer de 2015, 22.58 h

#29 Y las 40.000 Tons que estan en el fondo del mar a 4000 metros de profundidad sacando unos pequeños hilillos de quien es culpa del pp. Y los gallegos a volver a votar el pp y de quien es culpa de que lo voten?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
ALERTA: @POLTRONAenComú és la marca blanca d'Iniciativa fletxa són els pijo-progres que han estat 32 anys manant a BCN amb el PSC i ara s'han canviat el nom
25 de febrer de 2015, 20.18 h

https://twitter.com/neustomas/status/558200669971447808

Laia Ortiz d'Iniciativa nº 3 de @POLTRONAenComú des de 1999 a ICV, consellera del districte de Sant Andreu 2003, treballa en 2004 a ICPS organisme públic creat pel PSC el 1988 per endollar amiguets "a fer informes ben remunerats" ,diputada al Parlament 2006-2012, diputada al Congreso 2011-2015:
http://www.upf.edu/politiques/arxiu/sortides/laia.html

J... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
25 de febrer de 2015, 19.39 h

El Partit "PAPILAR", ja está confabulant i manipulant, per que el Cd. de la Camarga , es pugui segrestar . Molt propi de un partit manipulador i corrupte, em el seu FERVIENTE, CATÓLICO Y PRACTICANTE, que semble que podría sortir perjudicat , entre altres, em aquet Cd.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
25 de febrer de 2015, 19.22 h

#8 I el que està en la fila darrera de Rajoy està àrlant pel mòbil!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
25 de febrer de 2015, 18.19 h

¿ QUE GOVIERNO ESPAÑOL CONTAMINO EL MAR Y PLAYAS DE GALICIA CON PETROLEO BIEN NEGRO ? .. El Govierno del P.P. No mando a la CARCEL a nadie nadie pago por contaminar EL MAR EN GALICIA .. Quien mando un avion viejo a buscar militares y todos murieron EL P.P. ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
25 de febrer de 2015, 18.16 h

EL OP.P. MACHO EL MAR DE GALICIA CON EL CHAPAPOTE Con Petroleo i ningu paga paga per contamirnar EL MAR PER MATAR LA VIDA EN EL MAR ... ... EL P.P. ,, No Castiga qui contamina EL MAR PETROLEO NEGRO A LAS PLAYAS DE GALICIA Recordeu aixo ala hora de VOTAR


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
25 de febrer de 2015, 18.14 h

GRACIAS A LAS POLITICAS FANTASTICAS DE RAJOY DEL P.P. ,, Molts MAFIOSOS DETENIDOS BAN SORTIR EN LLIBERTAR .. El Violador y Asesino de ALCASER Tambe va sortir en LLIBERTAT .. Terroristes de E.T.A. ,, Salieron en LIBERTAT . Gracias al P.P. DE RAJOY . Ara España es mas insegura y Catalunya tambe gracias a RAJOY de esto apenas se dice nada no es vol dir res feria perdre vots al P.P.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
25 de febrer de 2015, 17.25 h

És una màfia i sols com a màfia pot actuar. Són tot s iguals. Volen repetir el magnicidi de Viriat atacant i pagant lacais per tal d'enfonsar la independència catalana. Emboliquen a una persona per tal d'aprofitar-se del seu desconsol i els ix malament. Ara pretenen que la llei que fan i desfan ells, impedisca la publicitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
25 de febrer de 2015, 15.41 h

Ara el LIDER DE LA DRETA Española .. Promete que fara 3 MILLONES DE PUESTOS DE TREBALL .. Primer de tot ques una GRAN MENTIRA .. Una FALSA Promesa Electoral .. Segon que no tindria que DIR AQUESTA GRAN MENTIRA si no fuera hecho el i Artur Mas LA REFORMA LABORAL ,, Ella va portar els 3 millones mes de parados , SENSE LA PUTA REFORME LABORAL .. Els 3 MILLONES DE PARADOS Encara estarian Trabajando . Per lo tan no presumeixi de DESTRUIR 3 MILLONES DE P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.