directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Parlem trasllada als principals líders mundials al @MWC_Barcelona

Grans esportistes catalans del motor, inclosos campions del món han portat al MWC amb una Montesa Impala, una acció singular i notòria que permet a la companyia catalana ser present en aquest important aconteixament

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Parlem, l’operadora de telefonia de Catalunya, ha traslladat aquest matí, en dos viatges, a grans líders del MWC amb 5 Montesa Impala conduïdes per pilots mítics del motor català. L’acció protagonitzada perToni Bou, Isaac Viñales, la dona de Nani Roma, Rosa Romero i els mítics Jordi Tarrés i Carles Mas han fet possible el trasllat. Obdulio Herrera, el motorista anònim de la passada edició, també hi ha participat.  Els motoristes han portat fins al MWC alts directius d’empreses de primer nivell internacional com són Samsung, Ericsson i Huawei.

Ha estat una iniciativa inspirada en un fet que va succeir en l’edició de l’any passat del Mobile Congress on el president de HTC va ser traslladat per un motorista anònim a Fira de Barcelona degut a la vaga de taxis.

El març del 2014, Peter Chou, el CEO del fabricant de mòbils taiwanès HTC, arribava tard a la inauguració del congrés on ell tenia previst fer-hi un important discurs. El trànsit i la vaga de taxis de la ciutat eren uns obstacles massa grans per arribar a l’hora. De manera sorprenent un motorista anònim, el barceloní Obdulio Herrera, es va brindar a traslladar-lo amb la seva moto. Aquell esdeveniment va tenir una inesperada repercussió i HTC va acabar convidant-lo al seu país. Obdulio Herrera va ser-ne el gran protagonista.

Avui, aquesta història i la voluntat de Parlem per tenir una presència notòria al Mobile World Congress, ha inspirat un fet on cinc motoristes històrics del nostre país han reeditat aquesta vivència convidant a pujar a les seves motos a cinc grans líders del mercat de les telecomunicacions mundials.

L’acció ha transcorregut, en dos tranfers, des de l’Hotel W (Hotel Vela) fins al Mobile World Congress, en un recorregut que ha començat des de Joan de Borbó, seguint per la muntanya màgica de Montjuïc fins arribar a la Zona Franca, al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona.

El temps ha acompanyat i la il·lusió de compartir un viatge amb grans campions del món de motor ha superat la comoditat de viatjar en limusina, grans directius de Samsung, Ericsson i Huawei, tots ells allotjats a l’hotel Vela, han estat també els protagonistes d’aquesta singular acció.

A l’entrada del recinte del Mobile World Congress, per l’accés sud, des del Hall Europa, els ha estat esperant l’Ernest Pérez Mas, CEO i fundador de la companyia catalana de telefonia mòbil Parlem, per donar-los la benvinguda. I ha afirmat: “Parlem fa poc que va néixer. Per aquest motiu, no hem pogut tenir un stand físic enguany”. Tanmateix, ha recordat que la seva companyia és l’única operadora catalana de telefonia amb seu central a Catalunya i que, per tant, es mereixia ser al MWC 2015 de Barcelona. Ha firmat convençut: “amb aquesta gran acció ho hem fet estat possible”. De fet, l’Ernest Pérez Mas ha aprofitat l’ocasió per a interlocutor de tu a tu i establir sinergies entre l’empresa catalana i els directius de les marques referents que han participat d’aquest acte: Samsung, Ericsson i Huawei. El CEO i fundador de Parlem ha remarcant que ben aviat hi haurà màxima innovació i moltes novetats per part de la seva empresa.

Amb aquesta acció, Parlem ha aconseguit posicionar la seva imatge d’empresa catalana, jove, pròxima i innovadora. Una imatge estretament vinculada a Barcelona i a Catalunya que es veurà acompanyada de la seva voluntat d’esdevenir pal de paller de l’ecosistema format per més de 700 empreses catalanes que treballen i innoven al voltant del sector de la telefonia.
 
No podia ser que l’esdeveniment més gran del món relacionat amb la telefonia mòbil que se celebra a Barcelona no comptés amb la participació activa de l’única operadora catalana del mercat. Per tot plegat, Parlem ha aconseguit interactuar directament, de tu a tu, amb els grans líders mundials de la telefonia mòbil.

Amb aquest acte, Parlem, l’operadora de telefonia de Catalunya, llençada al mercat el passat desembre, ha participat activament dins del més gran esdeveniment mundial de les telecomunicacions que té seu a Barcelona.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
6 de març de 2015, 16.49 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Mª Dolors fletxa BCN !q
5 de març de 2015, 18.15 h

Molt bé a tots !


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
En Capablanca fletxa Serra de l´Obach
5 de març de 2015, 11.55 h

La imaginació al poder.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
5 de març de 2015, 11.17 h

BARCELONA IS NOT SPAIN


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
MAC fletxa Vic
5 de març de 2015, 10.16 h

Un 10 per la idea i pels col·laboradors. Això és Marca CAT.
La Marca España hauria llogat les limousines, a càrrec del pressupost públic, els haurien acompanyat cinc polítics a qui el govern vol tenir contents o deu favors, l'haurien fet servir de cotxe oficial per anar a fer el merda en algun acte oficial o a recollir els nens al cole, i durant el trajecte no haurien dit ni mu perquè només saben parlar castellà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa barna
5 de març de 2015, 09.12 h

Aquest pot ser el nostre exêrcit ! una bona pensada. Com sempre els catalans donant mostra del seu enginy innovador, de primera catagoria. MOLT BO!

És així com m'agrada a mi i no voldria pas res més...
LA NOSTRA REPÚBLICA SERÀ CATALANA I PIONERA EN ELS FETS EN EL DISCURS EN LA TRANSPARÈNCIA EN LA QUALITAT...


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
maria fletxa bcn
5 de març de 2015, 08.49 h

...........permet a la companyia catalana ser present en aquest important " aconteixament " .. (NOOOOO) ESDEVENIMENT!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.