directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

"La derrota seria terrible, no hi haurà dignitat pel vençut"

Suso de Toro alerta que en l’estratègia de destrucció de l'enemic, Catalunya, s'han utilitzat i s'utilitzaran tots els mitjans de l'Estat, “legals i il•legals”.

Comentaris 51  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 23 vots )
carregant Carregant

Demolidor article de Suso de Toro al diari Ara. L'escriptor gallec alerta que l’objectiu de les forces polítiques espanyoles és derrotar Catalunya i argumenta que els “amos d’Espanya” han forjat un pacte dels poders econòmics i polítics per derrotar el procés i avisa que cap força política, cap, es desmarcarà davant l'electorat espanyol. De Toro avisa que “el que poden esperar els catalans a Espanya és previsible: "Ríndanse és la consigna”, diu l’escriptor que assegura que és un gran error “lliurar-se a qui actua com un enemic" i afirma que "no hi va haver diàleg abans i no hi haurà pietat després. No hi haurà dignitat per al vençut”.

Comparteix
   


Etiquetes
“En aquesta estratègia de destrucció de l'enemic s'han utilitzat i s'utilitzaran tots els mitjans de l'Estat, legals i il·legals”

A l’article l’escriptor insisteix en que Catalunya està en el punt de mira  i que “res del que passa és aleatori o innocent”, i alerta que el cas Pujol es va destapar quan va interessar que es destapés i ho va fer un  govern del PP ple de corrupció. “ Destapa el que hi havia, efectivament, però si no hi ha s'inventa, com li van fer a l'alcalde de Barcelona. Veurem el que treuen en les pròximes setmanes”.

“S'està dilucidant la sort d'un país”

De Toro diu que qui defensi que els partits estatals, siguin els que siguin, reconeixeran Catalunya i els catalans,  haurien d’explicar els arguments per defensar en que es basen per defensar “la rendició”.

“Lliurar-se amb el carnet a la boca i els braços amunt no salvarà ningú en particular i afebleix la posició del conjunt del país. A Catalunya la volen derrotada”

L’escriptor recorda que estem davant un conflicte polític plantejat amb la “lògica bèl·lica” i que només  hi ha tres sortides: que guanyi un o un altre i es pacti  l’armistici i negociar. “Rendir-se només és rendir-se, ser vençut” recorda, i  aconsella que cal tenir la força per guanyar i aconseguir un armistici. “L'estat espanyol demostra que utilitza tota la força legal i il·legal, no li calen reforços. La societat catalana només té la seva ciutadania, i la necessita tota”, clou.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#51
BEJOTA fletxa BCN
24 de març de 2015, 19.42 h

En realitat, va votar només el 35% del cens electoral. Uns dos milions de persones d'un total de 6,2. I, d'aquests dos milions, un 1,8 va votar a favor de l'estat independent. És a dir, la independència no va arribar al 30% del total del cens.

N.B. PEL QUE HI VEIG N'HI DOS TIPS DE SEPARATISTES:ELS IGNORANTS I MENTIDÉS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
23 de març de 2015, 13.40 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Xavier Oliu fletxa Palafrugell
21 de març de 2015, 21.04 h

Democràticament, tan sols es demostrarà si ens han conquerit o no. Si 500 anys de colonialisme els hi han dat el seu fruit. Demanem per votar la independència i és això, però ni això volen permetre. Si fracassem, tan sols ens queda un camí, que el procès deixi de ser pacific. Per l'honor nostre i de tos aquells, que al llarg de la historia han mort per aquest país. Això és a vida o mort per Catalunya, qui no ho veu, és cec.


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Joss! fletxa Girona
21 de març de 2015, 19.04 h

El senyor suso te tota la raó! Els menyspreus que sempre han sentit per Catalunya, no els volen perdre! El bel·licisme i l'esperit conqueridor els porten als ADN i els tenen dominats! La cultura social i democràtica, encara que alguns l'entenguin, no els interessa entendre!


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
21 de març de 2015, 16.42 h

De debó, no s'entén què fa la gent sense moure's. Els espanyols ens han declarat la guerra i nosaltres encara tenim ganes d'anar de compres, follar amb la dona o treballar per la Generalitat, que és la que paga tot el xiringuito.


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
21 de març de 2015, 14.50 h

De recursos legals per destruir Catalunya no n'hi ha i els ilegals són els que s'han utilitzat sempre. Quan l'enemic no té raó ni intel·ligència, fa la guerra bruta i, com que no té principis morals que el limitin, carrega amb tota la violència que té acumulada a causa de la seva ignorància i insatisfacció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 32   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
21 de març de 2015, 14.42 h

#43
#38
#39
#34
#30
#5
#6 El Reino de Aragón continuaba existiendo a mediados del siglo XVIII, aunque su titular viviera en Madrid, las tropas castellanas lo hubieran tomado y el decreto de Nueva Planta estuviera vigente. Es decir, que Felipe V no fue rey de España sino de varios reinos entre los que se incluían, además de Castilla o León, otros como Aragón y las Dos Sicilias.
La tesis no proviene de ningún historiador: la ha dictaminado el Supremo al resolver el pleito sobre la ti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Pere Pi fletxa 08756-La Palma
21 de març de 2015, 14.12 h

Crec que al final es un tema de intel·ligents doncs els catalans i els castellans ens serà MOLT difícil conviure junts. Crec que serem MOLT fàcil quan estem en Estats diferents, de tu a tu amb Espanya, a les hores sí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
BEJOTA fletxa BCN
21 de març de 2015, 13.50 h



Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .





3



.



.





Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
21 de març de 2015, 12.41 h

Una altre vegada SUSO T'ESTIMO. Lo teu es una injecció de democracia i de amor per les terres lliures de feixistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.