directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 31 d'agost de 2024 23:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les JERC reelegeix Gerard Gómez del Moral com a portaveu nacional

Gómez del Moral ha animat el joves republicans a “deixar-nos la pell durant els propers sis mesos, i aconseguir construir una majoria social forta a favor de la independència el 27S”.

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Les Joventuts d’Esquerra Republicana han celebrat aquest cap de setmana el 25è Congrés Nacional a Sant Feliu de Llobregat, on s’ha aprovat la ponència política que traça les línies mestres a seguir durant els propers dos anys per tal d’avançar cap a la llibertat nacional i treballar en un canvi de model econòmic i social. En el marc del Congrés, les JERC també han escollit una nova Permanent Nacional, encapçalada per Gerard Gómez del Moral com a portaveu nacional de l’organització. Gómez del Moral és de Barcelona, té 25 anys, és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i és portaveu nacional de les JERC des de l’any 2011.
Gómez del Moral, Junqueras i Picornell a la cloenda del XXV Congrés Nacional de les JERC
Gómez del Moral, Junqueras i Picornell a la cloenda del XXV Congrés Nacional de les JERC


Foto de la nova Permanent Nacional de les JERC
Foto de la nova Permanent Nacional de les JERC

Comparteix
   


Etiquetes
El reelegit portaveu, ha destacat la importància del curs polític que iniciem arreu dels Països Catalans i les oportunitats i possibilitats que obren totes les comtesses electorals dels propers mesos. Gómez del Moral ha anunciat que “el jovent tenim molt clar que el moment és ara i el lloc és aquí” per això ha animat als assistents a “deixar-nos la pell durant els propers sis mesos, i aconseguir construir una majoria social forta a favor de la independència el 27S”.
 
La cloenda del 25è Congrés Nacional de les JERC també ha comptat amb la presència del president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras i d’una vintena d’entitats juvenils dels Països Catalans, així com delegacions polítiques internacionals.
 
Junqueras ha recordat que als Països Catalans “estem vivint una revolució i en totes les revolucions de la historia el jovent hi ha tingut un paper clau, en la nostra no és diferent”. En aquest sentit, Junqueras ha remarcat la importància de les organitzacions juvenils com a eina de transformació social. El Congrés Nacional és el màxim òrgan de les JERC que congrega a tota la militància de l’organització i se celebra cada dos anys.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
mario fletxa barna
24 de març de 2015, 10.30 h

AH! i visca les JERC, nois i noies que creuen en el seu partit i es preparen per ser com ELL i el Gerard XAPÓ. Endavant JERC sou preciosos i apreciats!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
mario fletxa barna
24 de març de 2015, 10.26 h

#9 Mireu, potser això ha servit per endagar les estructures d'estat i explicar al poble com aniran els daus, la qual cosa no s'hagués pogut fer en tan poc temps a més a partir d'aquí s'hi han afegit més independentistes i gràcies a la Diaz hem pogut veure que pot passar a españa a les eleccions generals . TOT SEGUIRÀ IGUAL PER A CATALUNYA i és bo i aclaridor pel PROCÉS. Tot el que es pugui dir per anorrear ERC és valit? NO company no ho és, ERC és un partit com cal que treballa pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Synera fletxa Barcelona
24 de març de 2015, 00.55 h

WORL HAPINESS REPORT
(La llista dels Estats més feliços del mon)

Els més petits al capdevant.

Curiós:

Espanya: lloc 38
Per sota de Mèxic, Panamà, Emirars Àrabs, Qatar, Xipre i ISRAEL! Curiós, no? Pitjor que paisos en guerra i a on no es respecten els drets humans!

LA INDEPENDÈNCIA ÉS LA INJECCIÓ DE LA FELICITAT!!!

Inclús pels unionistes que colaboren en aquest diari, notoriament amargats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Miquel fletxa BCN
23 de març de 2015, 20.25 h

#12 Tambe va pel comentari 10 i 11.........en cap moment jo us he insultat ni faltat el respecte. Teniu tot el dret de discrepar pero penso que no es necessari insultar d`aquesta manera i mes quan JO DESITJO LA INDEPENDENCIA IGUAL O MES QUE VOSALTRES !!!!!! I vaig votar al president Mas pero no soc de CIU .........us recordo que la ANC volia tambe llista unitaria. En fi agraria debatre amb algu que discrepi nomes faltaria pero no insultes SOU IGUAL K ELS ESPANYOLS K TAN CRITIQUEU


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
23 de març de 2015, 18.30 h




#9 "ENFI, NO ÉS QUE VULGUI DIVIDIR", DIUS, HIPÒCRITA TARAT? QUIN POCA VERGONYA.

ELS CONVERGENTS SOU ESCÒRIA COM ELS ESPANYOLS. NO M'ESTRANYARIA QUE TINGUÉS RAÓ AQUELL XALAT QUE PARLA DE LA TRAICIÓ DE CiU. PODRIA SER QUE N'ESTESSIU PREPARANT UNA, COLLA DE CARA GIRATS.



Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
23 de març de 2015, 18.24 h

#1
#9 Altra vegada, sempre igual, aquests botiguers de CiU, sense ètica i sense vergonya, són traidors i falsos. Prediquen unitat i SEMPRE són ells els qui comencen criticant ERC en aquest digital. SEMPRE COMENCEN ELLS.

#9 Mira, nen idiota, tu procura no despertar-nos les ganes de recordar-te que el vostre President Pujol ens va tenir enganyats durant 30 anys amb la mentida del "peix al cove" quan només procurava diners per a la seva butxaca. O pensa amb el vostre president Artur Mas quan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
23 de març de 2015, 18.15 h


#9 Tu, pobret, es que no te n'enteres ni de si és de dia o de nit, oi? Tu no rutlles gaire bé de cap, nen. No sé ni per on començar a contradir tantes imbecilitats com dius.

Qui fixa la data de les eleccions és l'Artur Mas, si ell, PER INTERESSOS PARTIDISTES, al no poder-se aprofitar de la llista única, envia les eleccions al setembre, dir que la culpa és d'en Junqueres demostra que estàs malalt, criatura, que t'ho has de fer mirar. Tanta tonteria no és normal, creu-me. Fes-t'ho mira... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Miquel fletxa BCN
23 de març de 2015, 17.18 h

Si ERC hagués deixat enrere els interessos partidistes i pensat en el país ( en comptes de voler fer a Junqueras president ) ahir haguèssim tingut eleccions. Artur Mas va dir que si hi havia llista unitaria les eleccions serien al Març...........pero ERC ho va descartar. En fi, no es que vulgui dividir pero les coses son com són. En qualsevol cas companys és hora de pensar en el 27-S i aconseguir una forta majoria sobiranista per anar cap a la INDEPENDENCIA d'una punyetera vegada que ment... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
BEJOTA fletxa BCN
23 de març de 2015, 16.30 h


#7 EL SUFLÉ TRAIDOR DE ROMA EN LA GUERRA CIVIL DEL NORTE, NO PAGÓ A LA PUTA DE TU MADRE, ARAGONESES, POR SU GAME OVER.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ESTÁ PUBLICADO !!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
23 de març de 2015, 16.28 h


¿ BEJOTA ? Menudo charnegazo


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ni existeix la vida eterna ni una ERC fiable

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.