directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Turisme Costa Brava promocionarà les Illes Medes amb un videojoc que no inclourà el català

Col·labora econòmicament en el llançament de 'Dive: The Medes Islands Secret' per a la consola Wii, creat per l'empresa Cosmonaut Games

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'empresa de videojocs Cosmonaut Games -autora de l'exitós 5 Spots Party- ja té a punt el seu nou videojoc, Dive: The Medes Islands Secret, ambientat a les Illes Medes. És per aquest motiu que el Patronat de Turisme Costa Brava s'hi ha interessat i ha contribuït econòmicament amb el màrqueting del videojoc, segons que ha explicat avui la seva presidenta, Dolors Batallé, que entén que és 'aposta innovadora' per promocionar el turisme de la zona, perquè posa de relleu els 'valors naturals' del fons marí de les illes. El producte estarà disponible a l'estiu per a la consola Wii de Nintendo, però malgrat la participació del patronat no disposarà d'interfície en català.


Dive, Illes Medes, videojoc
Comparteix
   

'No hem pogut reproduir de forma exacta els fons submarins de les Medes perquè és un joc de profunditat en què era necessari introduir coves, però sí que hem recreat la fauna i algunes zones', assegura José A. Giacomelli, productor de Cosmonaut Games.

El guió del videojoc es basa en la recerca que l'aventurer John Sanders realitza del tresor del rei Martí I l'Humà, un relat fictici que va ser creat 'a partir de la investigació de la història de la zona', explica Giacomelli. El productor també destaca que un dels objectius del joc, 'sense el qual no és possible d'acabar la partida', és descobrir el secret que amaguen les Medes.

Dive: The Medes Islands Secret ha comptat amb la participació de diferents organismes i associacions de Girona. D'aquesta manera, el Patronat de Turisme Costa Brava, el Club de Turisme Nàutic Costa Brava i l'Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava han contribuït amb diferents accions i propostes i han obert les portes a diferents recursos que han ajudat a la realització de tot el desenvolupament del joc.

En localitzar bona part del videojoc a les Illes Medes i al Cap de Creus, des del principi es va mostrar interès pel fet de tractar-se d'una iniciativa d'abast mundial que podia donar difusió a aquesta zona de la Costa Brava. Les referències a aquesta en totes les àrees del videojoc són òbvies, des del nom del joc a totes les peces de màrqueting passant per constants al·lusions durant la història.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
1 de juny de 2010, 18.39 h

Doncs quina merda de videojoc turístic si els que els fan servir no noten que les illes estan a un lloc amb cultura pròpia també visitable (Gaudí, Dalí, Espriu, etc.) i per tant susceptible de donar beneficis. Qui paga aquesta xapussa?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
1 de juny de 2010, 14.06 h

No es un secret, catalans fa tot possible a matar la seva llengua i cultura! Majoria de catalans no son capaços ni fer una cambrera a parlar la teva llengua i encara menys a ser capaços a parlar en català a persona que fa feina aquí! Tristissim!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.