directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 02:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Neix una plataforma de suport a Duran i Lleida a les eleccions espanyoles

Volen fomentar el "sentit comú" en la política

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

No podia ser d'una altra manera, a Unió també necessitaven una plataforma o corrent intern. Ja el tenen: sota el nom de 'Sentit Comú per Catalunya' ha nascut una plataforma cívica que dóna suport a Josep Antoni Duran i Lleida com a candidat de CiU a les eleccions generals. La plataforma ha posat en marxa un web des d'on els seus promotors busquen adhesions. En el mateix web s'hi pot trobar el manifest, en el qual advoquen pel 'sentit comú en la política i els governants' i descriuen Duran com el candidat que 'aposat pels valors, la centralitat, la moderació, la defensa dels interessos de Catalunya i de tots els catalans'. Precisament 'Sentit comú' va ser lema que Duran i Lleida va utilitzar en la campanya de les generals del 2004. Des de CDC Artur Mas valora positivament la plataforma.
duran i lleida bicing
Comparteix
   

En el manifest, els promotors de la plataforma de suport a Duran asseguren que 'els catalans tenim com mai una imatge de desprestigi i una situació de desorientació i descoratjament a nivell intern' i que 's'ha perdut gran part de la il·lusió i confiança col·lectiva en el futur, el sentit del compromís i la responsabilitat. Ens hem instal·lat en un individualisme i immobilisme inoperant'.

Els promotors consideren 'necessari i urgent' que els catalans recuperin 'un entorn que ens permeti recobrar la nostra confiança, la visió de futur i l'esperit constructiu' i per això han apostat per 'sentit comú a la política i als governants'. 'Necessitem recuperar la responsabilitat de la participació electoral, necessitem líders polítics que tinguin un projecte, que tinguin vocació i capacitat de servei, que tinguin visió global, que siguin eficients, capaços de dialogar amb tots', afegeixen.

Davant d'una 'situació actual complicada' i de les 'decisions col·lectives i polítiques' que s'hauran de prendre, la plataforma cívica considera que caldrà 'experiència, fermesa, diàleg, habilitat i molt sentit comú'. A més, consideren que no poden 'ignorar' ni 'estar al marte' de la política, que és 'cosa de tots'. Per això, han apostat per 'optar i reforçar als líders polítics que puguin dur-nos amb realisme i èxit a aconseguir els nostres desitjos'. Així, expliquen que han decidit mobilitzar-se 'per fomentar el sentit comú en la política i en els governants'.

La plataforma veu en Duran i Lleida el candidat que 'representa l'aposat pels valors, la centralitat, la moderació, la defensa dels interessos de Catalunya i de tots els catalans, la moderació, la defensa dels interessos de Catalunya i de tots els catalans, el diàleg, la capacitat i la possibilitat d'arribar a acords amb totes les forces polítiques en benefici de tots'.

El president de CiU, Artur Mas, ha valorat satisfactòriament l'aparició d'aquesta plataforma.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Oriol fletxa Castellar del Vallès
6 de novembre de 2007, 10.45 h

Per favor, el que faltava hahahahaha

"descriuen Duran com el candidat que 'aposat pels valors, la centralitat, la moderació, la defensa dels interessos de Catalunya i de tots els catalans"

Aposta pels valors (i la religió catòlica més carca i rància)

La centralitat (ara de la dreta rància i carca en diuen centralitat)

La defensa dels interessos de Catalunya i de tots els catalans (que ell sigui ministre és del nostre interès???)

Ho resumirem ràpidament:

en Duran és democratacrist... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.