directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 08:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El govern espanyol estudia fer un funeral d'estat a Barcelona per les víctimes del vol de Germanwings

Alemanya preveu una cerimònia oficial a la catedral de Colònia el 17 d'abril

Comentaris 122  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

(ACN).- El govern espanyol preveu fer a Barcelona un funeral d'estat per les víctimes de l'avió de Germanwings que es va estavellar als Alps francesos dimarts passat. Fonts de la Moncloa han confirmat a l'ACN que aquesta és l'opció "més raonable". Queda pendent concretar la data de la cerimònia i coordinar-se amb les autoritats franceses, alemanyes i la Generalitat. Per la seva part Alemanya té previst celebrar un funeral d'estat a la catedral de Colònia el 17 d'abril, segons han apuntat mitjans alemanys citant l'agència DPA. Es tracta de celebrar funerals d'estat als dos llocs en dates diferents per poder fer compatible la presència de representats d'Espanya, França i Alemanya a les dues cerimònies.

Comparteix
   


Etiquetes
New York Times asegura que el copilot del vol de Germanwings estava en tractament per un problema de visió
El copilot del vol de Germanwings Andreas Lubitz estava en tractament per problemes de visió que el podrien haver fet perdre la seva habilitació per seguir treballant, segons el New York Times, que cita dues fonts properes al cas. Segons aquest mitjà, es desconeix la gravetat d'aquest problema i no es descarta que aquesta deficiència de visió pogués tenir una causa psicològica. Paral·lelament, aquest dissabte s'ha sabut que el fiscal de Marsella que investiga el sinistre de l'avió, Brice Robin, manté el càrrec d'homicidi involuntari contra Lubitz. Així ho ha assegurat en una entrevista al diari 'La Provence', en la qual sosté que les informacions no demostren que tingués "consciència de voler matar".
 
Segons el fiscal de Marsella, no s'han pogut requalificar els fets perquè el que ha transcendit fins ara demostra "una voluntat de destruir aquest avió" però no la consciència de voler matar que s'exigeix en un delicte d'homicidi voluntari.
 
Declaracions d'una exparella del copilot
 
També aquest dissabte, una exparella d'Andreas Lubitz que fa d'auxiliar de vol de Germanwings, ha assegurat en declaracions al diari alemany 'Bild' que el copilot li va dir l'any passat: "Un dia faré una cosa que canviarà tot el sistema i llavors tothom sabrà el meu nom i el recordarà". La noia assegura que mai s'hauria imaginat el que passaria. "Es va adonar que, amb els seus problemes de salut, el seu gran somni de treballar a Lufthansa, de tenir una feina com a comandant de vols de llarga distància, era pràcticament impossible", assegura l'auxiliar de vol en declaracions al mitjà alemany. "No va voler admetre que el seu gran somni de volar com a comandant s'havia acabat", ha conclòs.
 
Segons la dona, de 26 anys i que treballa com a auxiliar de vol, parlaven molt de feina, però Andreas sempre acabava cridant. De nit, afegeix, tenia malsons i es despertava cridant perquè es pensava que estava caient.
 
La identitat d'aquesta auxiliar de vol no s'ha donat a conèixer. A l'entrevista també ha afirmat que el gran somni de Lubitz era ser comandant de vols de llarga distància a Lufthansa i que sabia que, si es coneixien els seus problemes de salut, aquest somni seria pràcticament impossible.
 
Els familiars demanen a Germanwings i Lufthansa que els alliberin de la pressió mediàtica
 
Els familiars del vol sinistrat han demanat a Germanwings i a Lufthansa que els alliberin de la pressió mediàtica. Així ho han explicat aquest dissabte les dues companyies alemanyes en un comunicat conjunt en el qual reclamen als mitjans de comunicació que respectin el dolor dels parents i que "no contactin activament amb ells durant aquests difícils moments". Tant Germanwings com Lufthansa s'han mostrat comprensius amb l'interès del públic i dels mitjans de comunicació, per aquest motiu, han recordat que els seus departaments de comunicació estan a la disposició dels periodistes les 24 hores, inclús el cap de setmana.



COMENTARIS fletxa taronja

item
1 d'abril de 2015, 12.41 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
ALERTA: @POLTRONAenComú és la marca blanca d'Iniciativa fletxa són els pijo-progres que han estat 32 anys manant a BCN amb el PSC i ara s'han canviat el nom
30 de març de 2015, 12.27 h

https://twitter.com/neustomas/status/558200669971447808

Laia Ortiz d'Iniciativa nº 3 de @POLTRONAenComú des de 1999 a ICV, consellera del districte de Sant Andreu 2003, treballa en 2004 a ICPS organisme públic creat pel PSC el 1988 per endollar amiguets "a fer informes ben remunerats" ,diputada al Parlament 2006-2012, diputada al Congreso 2011-2015:
http://www.upf.edu/politiques/arxiu/sortides/laia.html

J... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Anònim fletxa Girona
30 de març de 2015, 11.44 h

Segur que la idea a set den Duran


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
30 de març de 2015, 11.22 h

#118

HAy unas palabras en LAPAO


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Mateu fletxa Madrit
30 de març de 2015, 09.27 h

Supòs que com el monòlit serà en qualsevol llengua menys en català.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
29 de març de 2015, 20.23 h

#39 El dia de la xiulada, no te la perdis ! T'ho passaràs bé !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
29 de març de 2015, 20.13 h

#107 Aquet porc a sortit de un escorxador, per que el veterinari ha dit que estava massa contaminat i a sortit directament a les cloacas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
29 de març de 2015, 20.13 h

#107 Aquet porc a sortit de un escorxador, per que el veterinari ha dit que estava massa contaminat i a sortit directament a les cloacas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#Z77LTZ# ... ... ... {[(<·VIGATÀ·><·VICH·>)]} ... ... ... ................................................... fletxa Como me llamo Miguel Romualdo que acabaré con todos los maricones separatistas
29 de març de 2015, 20.03 h



He tenido que hechar a m amiguito porque es imposible satisfacerle. Desde las 17h a las 19h15 me ha vuelto ha sodomizar 4 veces mas. Y mi culo ya no puede tragar más, lo tengo más rojigualdo que mi amada bandera española. A mi, que me den cinco o seis veces en un dia, vale, pero doce veces es demasiado.

TRA-LA-RA-LA-LA-LA-LAAAAAA TRA-LARÍ-LI-LO-LO LAAAAAAA oy me siento joven, hoy me encuentro enforma


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
29 de març de 2015, 19.39 h

#42 ETS UN PORC DE PERSONATGE (NI TAN SOLS SER HUMÀ ). un porc que no el voldrien ni els pitjors escorxadors . NO TENS VERGONYA DE TÚ MATEIX !!!!!!!!! ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.