directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camacho fanfarroneja al Parlament i no aclareix res

La presidenta del PP s’escapa de les acusacions dels diputats amb pur filibusterisme

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Avui ha estat el torn de l’esperada compareixença de la presidenta del Partit Popular, Alícia Sánchez-Camacho; una compareixença de la qual portava molts mesos escapolint-se. Camacho, ha protagonitzat una sessió marcada pel seu to vehement i s’ha permès moltes llicències, com per exemple que compareixia per iniciativa pròpia, valorant les intervencions dels diputats, o permetent-se cloure la sessió. La diputada i senadora popular no ha respost però, a les preguntes que seguiran penjant: qui va encarregar la gravació del dinar de la Camarga? Va ser pactada? Va utilitzar els fulls de la gravació per denunciar? Per què no va denunciar els delictes que li van ser revelats de Jordi Pujol Ferrusola?

Camacho s'expressa finalment en una esperada compareixença al Parlament
Camacho s'expressa finalment en una esperada compareixença al Parlament
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes

Camacho es permet fanfarronejar en seu parlamentària


A banda de no respondre a les acusacions rebudes, la presidenta del Partit Popular ha mantingut un to bastant vehement durant tota la compareixença, que s’ha allargat fins a quatre hores. Alícia Sánchez-Camacho ja ha arribat prop de vint minuts tard a la sessió, i el seu grup ha intentat desviar el debat des de bell antuvi, intentant plantejar una compareixença similar a la del president Mas, evitant el debat directe pregunta-resposta.


La líder popular, que anava força documentada, ha aprofitat amb l’ajut dels seus companys de grup, i la claca de partit que els acompanyaven, per anar aturant el debat amb qüestions d’ordre quan arribaven les preguntes més incòmodes. Així ha aconseguit despitar l’atenció del diputat d’ERC, Oriol Amorós, o Meritxell Borràs de CiU en el primer torn d’intervencions. En referència a Borràs, Camacho s’ha permès fins i tot de titllar les seves intervencions i acusacions com a “molt fluixes” i “escasses en argumentació”.


La presidenta popular s’ha permès el luxe de manllevar les funcions del president accidental de la sessió, el convergent Lluís Corominas -que substituïa avui a David Fernández absent per motius personals-, per cloure la sessió i la compareixença “dóno per acabada aquesta comparreixença, moltes gràcies”; una funció, la de cloure la sessió, que pertany al president de la comissió.
 

Nega conxorxes amb Zaragoza


L’estratègia filibusterista de Camacho li ha servit per escapolir-se de la majoria d’interrogants que sobrevolen el cas i que els altres partits li han formulat. Per exemple, a preguntes d’Isabel Vallet (CUP), no ha admès que estava conxorxada amb José Zaragoza (PSC) per gravar el seu dinar amb Victoria Álvarez. La líder popular tampoc ha dit per què va arribar a un pacte amb Método 3 per tancar el cas sense que la justícia pogués continuar investigant per saber oficialment qui va encarregar la gravació de la conversa. De fet, bo i reconeixent que l’agència de detectius li han de pagar encara 80.000 euros d’indemnització per retirar la denúncia, no ha reconegut que això sigui un acord entre les dues parts.
 

No sabia res ni d’Álvarez, ni de Método 3, presumptament


D’altra banda, Alícia Sánchez-Camacho ha negat saber res de Victoria Álvarez fins a una reunió que van mantenir on la segona li demanava feina uns dies abans del dinar. L’arsenal de negacions i de pilotes fora ha continuat, ja que ha afirmat no saber res de Método 3 fins que es va començar a filtrar que havien gravat la conversa. En canvi, la compareixent s’ha passat 4 hores alimentant la curiositat i l’expectació de tothom dient que al final del debat baixaria “a les profunditats” deixant anar quelcom que faria canviar la visió del dinar de la Camarga. 

Final de la compareixença estrany

Tanmateix, el seu anunci s’ha limitat a dir que la conversa entre ella i Victoria Álvarez va ser el que va donar peu a la imputació de Jordi Pujol ‘Júnior’ i a la resta dels Pujol. Una obvietat que no ha complert ni de lluny amb les expectatives creades. Ha estat el final de la compareixença, que s’ha tancat amb una escridassada contra Camacho des del públic a la sala per part d’una de les ex-detectius de Método 3, Maite Francés.

 

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
12 d'abril de 2015, 18.42 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

L'oncle de Carolina Bescansa de PODEMOS és el fundador de "TELEVES" multinacional amb 750 treballadors i una facturació de 192 milions d'euros.
http://es.wikipedia.org/wiki/Telev%C3%A9s

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
11 d'abril de 2015, 16.28 h

#22 Y avui, li ha dit MENTIDERA COMPULSIVA !!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
11 d'abril de 2015, 16.27 h

La señora Camacho es como un caballo, pero no de raza y además con una pata rota.........


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
valium fletxa valium
11 d'abril de 2015, 15.31 h

#28 el manicomi deu ser ple perque no es normal que tu siguis fora


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
11 d'abril de 2015, 12.19 h

Comunicado de la Resistencia :


El 22 de marzo de 2015 hemos asistido a las elecciones andaluzas, en las cuales el psoe , ha vuelto a revalidar el mando incontestable y monopolizante que ostenta desde hace más de 30 años en Andalucía.
Muchas son las claves que se podrían analizar para comprender el porqué una sociedad como la andaluza vota una y otra vez a sus propios verdugos.
Una sociedad totalmente comprada por el caciquismo del psoe, con el objeto de conseguir réditos electorales, e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
11 d'abril de 2015, 08.10 h

#6 De verdad, no os conocía como portal y lo encuentro divertido. ESTE ESTÁ COMO UNA CHOTA ¿NO?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
11 d'abril de 2015, 08.08 h

Es cierto, por aquí han dado en el clavo. La señora Camacho salió como un potro del Parlament. Cabeza alta, pecho salido y con un aire muy digno. POBRE NO ?. Que final más triste para su pseudo carrera política.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
11 d'abril de 2015, 08.04 h

He visto la entrevista al señor de Metodo3, y me parece valiente al reconocer que la señora Camacho miente. Digo valiente, porque con todo el fascismo que rodea a la pepera, nunca se sabe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
11 d'abril de 2015, 08.01 h

#6 ¿Este es de los que salen por aquí, pagados? ESTA PIRADO NO ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
11 d'abril de 2015, 07.34 h

Marco: "Camacho ha anat a mentir al Parlament, i als catalans".

L'exdirector de 'Método 3' carrega contra la líder del PP "porto dos anys patint les seves invectives i ja no puc més".

L'exdirector de Método 3, Francisco Marco, ha sortit al pas de les declaracions que ha fet Alicia Sanchez Camacho aquest divendres durant la comissió de Frau Fiscal. Marco, que no ha pogut declarar avui perquè s'ha ajornat la seva compareixença, ha assegurat que la presidenta del PP català "ha anat a me... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.