directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Margallo es treu del barret una fórmula per liquidar TV3 i les oficines exteriors

El ministre d’Exteriors proposa introduir un nou impost supletori per fer impopulars estructures d’Estat com la TV pública o les oficines exteriors, i qüestionar-ne així la necessitat a ulls del poble

Comentaris 53  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant

El ministre d’Assumptes Exteriors i Cooperació, José Manuel García-Margallo, ha defensat la introducció d’un nou impost per tal que les Comunitats  financiïn la TV pública i les oficines exteriors amb impostos addicionals pròpis, la qual cosa tendiria a fer impopular el fet de disposar de televisions públiques autonòmiques, i d’oficines a l’exterior, mentre l’Estat podria dir que es fa càrrec dels serveis bàsics universals.

Margallo estudia com fer impopulars les televisions autonòmiques, com a primer pas per suprimir-les
Margallo estudia com fer impopulars les televisions autonòmiques, com a primer pas per suprimir-les

Comparteix
   


Etiquetes

(ACN).- García-Margallo ha proposat una reforma del sistema de finançament autonòmic que garanteixi "disciplina i autonomia financera" a través de "la coresponsabilitat i l'ordinalitat, fixant uns llindars de serveis essencials i determinant quins són serveis bàsics i quins no: no ho són les televisions autonòmiques o la representació exterior, ja veuríem si la universitat ho és". El ministre ha detallat que "caldria fixar uns llindars de serveis en totes les autonomies i garantir que aquests són iguals per a tots els ciutadans i els paga l'administració central".

"Això acostaria el sistema a un concert econòmic i a la disciplina pressupostària. Això s'hauria de corregir amb l'ordinalitat, per evitar que s'alteri el lloc en la classificació de renda per comunitats després de la redistribució", ha concretat García-Margallo. Per finançar aquest sistema, l'Estat central recaptaria i gestionaria els impostos de la renda sobre l'estalvi, dels rendiments empresarials, l'IVA, el de Societats i i sobre derivats del petroli. Les comunitats disposarien de l'impost sobre la renda, sobre patrimoni, successions i donacions, transmissions patrimonials, actes jurídics documentats, alcohol i tabac i preus públics.

El reconeixement exterior d'una Catalunya independent és "inimaginable"

"Amb això s'acabaria amb què quan alguna cosa es paga es diu 'visca el president!' i quan no es paga la culpa és de Madrid que no dóna ni un euro", ha sentenciat. En clau política, el ministre ha criticat que "l'independentisme català és un error tremend i és apostar per un camí que no va enlloc". García-Margallo ha assegurat que la viabilitat d'una comunitat independent depèn del reconeixement internacional, que seria "inimaginable" en el cas d'una secessió no pactada de Catalunya.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#53
Josep de cal Emprenyat fletxa vilafranca penedès
22 d'abril de 2015, 18.58 h

#49 Sr. Puñoboca:

Jo també dic "bien Margallo bien !!" A hores d'ara ja ens manquen menys per a la indepe. No puc creure que si vius a Catalunya i no tens vincles econòmics o funcionarials d'alto standing, no t'adonis que a tu exactament igual que a mi, des de Madriz, els Margallo de torn, t'estàn fotent permanentment la mà a la butxaca, via impostos sense el just retorn. Cal que t'ho facis mirar que no vas bé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
Artur fletxa Barcelona
20 d'abril de 2015, 06.32 h


CATALUNYA
UNITAT • ELECCIONS • D U I • INDEPENDÈNCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
15 d'abril de 2015, 19.20 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

L'oncle de Carolina Bescansa de PODEMOS és el fundador de "TELEVES" multinacional amb 750 treballadors i una facturació de 192 milions d'euros.
http://es.wikipedia.org/wiki/Telev%C3%A9s

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
fdgsdf fletxa fdgdgfds
15 d'abril de 2015, 17.36 h

SENYOR MARGALLO SI PROHIBEIX O LIQUIDA TV3, POT AUGMENTAR L'INDEPENDENTISME SI AQUEST NO ESTÀ AL SEU SOSTRE. ÀDHUC POT AMPLIAR-NE EL SOSTRE. A MÉS POT CREAR EL SORGIMENT D'UN CANAL PRIVAT QUE SIGUI MÉS CATALANISTA E INDEPENDENTISTA QUE TV3. JA SÉ QUE TAMBÉ PODRÀ PROHIBIR-LO, FINS I TOT PODRÀ PROHIBIR TOTS ELS CANALS MUNICIPALS SI AQUESTS FAN "AMI TV". PERÒ LA PRIMERA PREGUNTA ÉS S'ADONA DE QUE VOSTÈ SERÀ UN DICTADOR. NO SOLS EN LES AMENACES ACTUALS, SINÓ EN ELS FETS?. SEGON COM POD... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
PUÑOBOCA fletxa SANTACO
15 d'abril de 2015, 16.32 h

BIEN MARGALLO, BIEN, HAY QUE QUITAR MICHELINES Y MIERDAS PERIFÉRICAS, que esto hijos de puta con el 90 % de competencias transferidas en el estado más descentralizado del mundo, ESPAÑA, solo miran por sus negocios, corruptelas, fábulas y cuentos y sus bolsillos, dejándonos a los ciudadanos y trabajadores con el culo al aire. Gracias Margallo, llévalo a cabo por favor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 23
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Jaume fletxa Barcelona
15 d'abril de 2015, 11.53 h

GARCÍA-CAGALLÓ S'HA FUMAT 40 PORROS

D'ençà s'està fent gran i no pot fer de mulatero, aquest home desbarra. Amb aquest careto cubà-filipí-moresc- i d'arrels valencianes (Margallo no, MARGALLÓ) i de familia de militrs, que voleu que digui? Segur s'ha fumat no puros havans sino puros-porros.

Millor es dediqui a vendre la merdosa MARCA ESPAÑA que, hores d'ara, NO VAL RES i mai valdrà res.

Ves-te'n a dormir Margallo ( = Cagalló) i deixan's en pau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
15 d'abril de 2015, 09.19 h

Ni cas a les amenaces espanyoles, fins aconseguir els nostres objectius. Després ja escoltarem els seus precs de misericòrdia. Que no ens enredin ni ens distreguin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
15 d'abril de 2015, 04.51 h

Quan m'he aixecat i he vist aquest article, he pensat que avui era 28.12, dia dels Sants Inocents.

Automàticament he pensat en una reflexió de Joan Sales que diu: " fa 300 anys que els catalans estem fent l'imbècil, o deixem de ser imbècils o deixem de ser catalans !!!

Sabeu quin és el somni eròtic de.la majoria de dirigents del PP, inclosa la Camacho ??? Doncs una Espanya amb Franco al capdavant !!! Al menys això sembla per la concepció que tenen al cap de la seva Espanya, que no l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Synera fletxa Barcelona
14 d'abril de 2015, 23.04 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
14 d'abril de 2015, 21.58 h

https://www.youtube.com/watch?v=nUGhn06ij0o

Tots i cadascú de nosaltres som els millors ambaixadors de Catalunya, expliquem-nos al món, pengem senyeres i estelades i difonguem el nostre missatge!

Catalonia Wants Independence From Spain


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.