directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fernández Díaz fa un pas més i reconeix la guerra bruta contra el procés independentista

El ministra torna acusar sense proves la Fundació Nous Catalans i no accepta retrets d’una Generalitat “insubmisa”.

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha tornat a criticar aquest dimarts des del Senat la Fundació Nous Catalans -vinculada a CDC- i ha apuntat que no està disposat a acceptar retrets d'una Generalitat "insubmisa". En resposta a les crítiques que ha rebut per part del govern català ha afirmat que ell va facilitar al president de la Generalitat, Artur Mas, informes d'intel·ligència sobre el jihadisme l'any 2012, i que en l'última operació dels Mossos es va fer amb suport del Centre Macional d'Intel·ligència. "Qui no actua amb lleialtat institucional és qui té presentada una querella per desobediència", ha dit.


Comparteix
   

En contesta al senador de CiU Josep Maldonado reconeix que no es fia de la Generalitat!!!

Fernández Díaz ha fet aquestes manifestacions al Senat en resposta a una pregunta del senador de CiU Josep Maldonado, que li ha retret les seves manifestacions on va vincular l'independentisme i el jihadisme i li ha preguntat si aquesta és la manera com el ministre promou la convivència i reconeix la tasca a la policia.

Maldonado pregunta i el ministre dispara contra la Generalitat i Catalunya

Maldonado ha preguntat a Fernández Díaz perquè en comptes de treballar per a la integració dels immigrants "es dedica a trencar aquest model d'èxit". "Mentre vostè es dedica a criminalitzar un procés democràtic, cívic i convivencial com es viu en aquests moments a Catalunya, Nous Catalans es dedica a promoure la integració a Catalunya, i això és el que li molesta", ha dit.

Maldonado ha retret al ministre que barregi "un model pacífic amb els que maten i degollen"

"No li fa vergonya jugar tan brut?", ha preguntat abans de recordar que ell mateix va ser fa un temps president de la Fundació Nous Catalans. "Em creu capaç de fomentar el jihadisme?". "No li demanaré la dimissió perquè ja li han demanat diverses vegades i a vostè li importa un rave", ha dit Maldonado, "però sí que vull, dir que aquest ministeri li va gran i que recapaciti, perquè amb aquestes declaracions criminalitza reiteradament a diversos milions de catalans i només ajuda a dividir Catalunya, i això la història no li ho perdonarà".

Fernández Díaz posa en dubte que CiU pugui parlar de convivència

En la seva resposta Fernández Díaz ha posat en dubte que es pugui parlar de convivència "des d'un partit -CiU- està immers en un procés que està dividint i fracturant la societat catalana i en clara insubmissió en relació a l'Estat, on les seves màximes autoritats tenen presentada i admesa a tràmit una querella de la Fiscalia General de l'Estat per desobediència, exigeix una mica de contenció, rigor i prudència".

Segons Fernández Díaz el CNI ajudava la Generalitat. Però ara hi va en contra i és un objectiu en si mateix

Nega que vinculés jihadisme i independentisme. En aquest marc, ha negat que ell vinculés el jihadisme amb l'independentisme, i ha recordat el cas del dirigent de la Fundació Nous Catalans que va ser expulsat. "Jo vaig vincular determinades activitats d'una fundació de CDC que es diu Nous Catalans a activitats que no era prudent que desenvolupessin, com ha acreditat el fet que el màxim dirigent de la Unió de Centres Islàmics de Catalunya i dirigent de Nous Catalans fos expulsat del territori nacional per atemptar contra la seguretat de l'Estat".
 

 
 
En aquest marc, ha afirmat que la Fundació Nous Catalans "treballa per integrar els immigrants, però en un projecte independentista que està fracturant la societat catalana" i "intentar integrar en el sí d'una societat impulsant un projecte que fracturi la societat no facilita la integració". "Aquestes coses són massa serioses per fer-les compatibles", ha dit.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
POEMAS ROMÁNTICOS fletxa POESÍA LÍRICA ESPAÑOLA DEL SIGLO XXI
23 d'abril de 2015, 19.01 h



42


MEANDO EN TU CARA



Oh, dulce meada
que cae,
que mana
por toda tu cara,
mi orina caliente,
recién escanciada,
como la rociada de agua bendita
sobre tu boca,
en tus labios,
que liban
el ardiente jugo dorado
y gozas en tus carnes
apretadas,
turgentes,
con todo el caldo urinario
que te chorrea
entre las tetas,
por el canalillo
que separa
esas impresionantes
mamas
que estaría chupando
hasta que me salieran callos en la lengua.
Oh, esa lluvia dorada,
signo de mi amor
hacia tu persona,
porq... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
16 d'abril de 2015, 18.13 h

El sr. ministre està provant de vell nou allò de subversiu que ja varen engegar els seus predecessors en la matèria de crear mal viure i temor per tal d'aconseguir que la societat tema agressions. 1917 a barcelona
wyoming: ..." El general Martínez Anido fué nombrado governador militar de Catalunyay promovia el terrorismo , de hecho desde su cargo siguiendo una doble via. Llenó de sicarios Barcelona i promovió la ley de fugas. De hecho una licencia para matar sin dar explicaciones..."


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
fdgsdf fletxa fdgdgfds
15 d'abril de 2015, 17.07 h

En aquest marc, ha afirmat que la Fundació Nous Catalans "treballa per integrar els immigrants, però en un projecte independentista que està fracturant la societat catalana" i "intentar integrar en el sí d'una societat impulsant un projecte que fracturi la societat no facilita la integració". "Aquestes coses són massa serioses per fer-les compatibles", ha dit. --------> SEMBLA SER QUE EL SENYOR FERNÁNDEZ DÍAZ NO CREU QUE UNA SOCIETAT PUGUI ESTÀ EN CONVIVÈNCIA SINÓ ÉS ESPANYOLISTA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
15 d'abril de 2015, 13.17 h

EM UN MINISTRE QUE DES-DE FA TEMPS ENS A FALTAT AL RESPECTE, NO ES MEREIX CAP RESPECTE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Jaume fletxa Barcelona
15 d'abril de 2015, 12.30 h

ESPAÑA ACOMPLEXADA I EN COMA.

No deien que el procés sobiranista es desinfla? Si es així, perque tanta energía gastada, des de tots els àmbits, contra Catalunya? Exemples:

1) La Vanguardia i El Periódico, per no dir tota las merda madrileña (El País, ABC, InMundo, SinRazón,..), publicant dia si dia també 2/3 articles d'opinió contra el sobiranisme. Tant els preocupa?
2) Fernandes, García-Cagalló, Ana Pastor, Soraya Heidi-Porky, etc,.... dient bestiesses i animalades sobre Catalu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Francesc fletxa Badalona
15 d'abril de 2015, 12.08 h

Sr. Ministre, parlaré clar: jo a vosté, després de la seva nul·la reacció davant dels insults i calumnies que rebem dia si, dia també, els catalans, davant d'informes policials mai aclarits (Mas, Trias, ..etc), ..etc, no me'l crec. Per tant, ara no crec el que diu, ara crec que, simplement, un cop més menteix descaradament quan diu que el motiu de l'expulsió del màxim dirigent de la Unió de Centres Islàmics de Catalunya i dirigent de Nous Catalans fou perquè atemptava contra la seg... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
15 d'abril de 2015, 11.43 h

Aquest home no s'assabenta de rés. Una generalitat sotmesa no faria cap critica ni destructiva ni constructiva. Una generalitat insumissa però leal amb el poble ca la votat, pot oferir garanties de realitat en el seus actes. Vos encara esteu submís al franquisme per això vos encanta seguir en les mateixes polítiques.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
15 d'abril de 2015, 11.21 h



Comunicado de la Resistencia :


El 22 de marzo de 2015 hemos asistido a las elecciones andaluzas, en las cuales el psoe , ha vuelto a revalidar el mando incontestable y monopolizante que ostenta desde hace más de 30 años en Andalucía.
Muchas son las claves que se podrían analizar para comprender el porqué una sociedad como la andaluza vota una y otra vez a sus propios verdugos.
Una sociedad totalmente comprada por el caciquismo del psoe, con el objeto de conseguir réditos electorales,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
15 d'abril de 2015, 10.30 h


EL INCLITO MINISTRO, RECONEIX QUE JA JOC BRUT PER PART DE ESPANYA ?
EL BEJOTA, FACIST. VIC, LA PERLA, CABEZA HIERRO Y PUÑO HIERRO, ARAGONESES I NO ACABARÍEM, ¿Aquest formen part del joc brut ?
El Bejota, parla de que estem adoctrinats.! MARE MEUA, ells si que han patit un adoctrinament espanyolista des-de la infantesa. Destil·lan odi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
15 d'abril de 2015, 10.20 h


Aquest de dalt,el Ministre d'Interior, em fa fastic., ¿Que ens a aportat?. Mentires, manipulacions, intrigas de clavegueram , Ell i tot el seu govern, que em el temps direm "DE INFAUSTO RECUERDO", ja podríeu anar a pastà fang. Ah, i no os de-jeu a la nena Alice.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.