directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 07:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nadal, emprenyat amb Foment pels cartells que anuncien l'arribada del TGV

El conseller titlla de "provocació" que s'afirmi que el TGV arribarà al desembre a Barcelona

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

'És una provocació'. Així de clar s'ha expressat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, fent referència als cartells exposats a Barcelona on s'anuncia l'arribada del TGV per al desembre. Aquests cartells, que els ha posat el ministeri de Foment, no agraden a Nadal, qui ha afirmat que 'se'n podria posar un de provisional que demanés disculpes'. En una entrevista a un mitjà de comunicació, Nadal ha manifestat que 'no s'han de posar dates, s'han de concretar solucions i realitats, i un cop les coses estan madures s'han d'anunciar amb dos o tres dies d'antelació que tot està a punt per posar-se en servei'.
joaquim nadal conseller Política Territorial i Obres Públiques
Comparteix
   

El conseller ha realitzat aquestes declaracions un dia després de que el secretari d'estat d'Infraestructures, Víctor Morlán, anunciés que el servei de Rodalies afectat per les obres del TGV no es restablirà abans del 30 de novembre.

En aquesta línea, el conseller ha admès que no es segur que el TGV arribi a Barcelona abans de les eleccions generals del pròxim mes de març i ha afirmat, tal i com ja ho va dir ahir el portaveu del PSC, Miquel Iceta, que el que més preocupa és, por ordre: la seguretat de les persones, restablir Rodalies de Renfe i, tercer, posar en funcionament el TGV. 'Ningú avui consentirà una mínima errada nova', ha sentenciat Nadal.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
7 de novembre de 2007, 17.10 h

"Així de clar" s'ha expressat el senyor Nadal? Caram, quina emoció! Però, qui és aquest senyor Nadal que està tan emprenyat? Un usuari de rodalies d'aquests que cada dia, quan es lleven –dues hores abans del normal–, no saben què els depararà el servei públic, ni quan arribaran a la seva destinació? Ah, no! Calla, que és el conseller de Política Territorial i Obres Públiques! Que vindria a ser l'homòleg, en un país seriós, del ministre de foment. O sigui, algú amb un cert pod... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.