directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Vueling utilitzarà l'aeroport de Barcelona per unir les Balears amb 20 destinacions internacionals

Inicia les seves operacions en xarxa, un servei que fins ara no oferia cap companyia de baix cost

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Vueling ha anunciat a Palma que els aeroports de les Balears es connectaran amb 20 vols internacionals i 9 estatals, gràcies a l'inici de les connexions via Barcelona que es posaran en marxa el 5 de juliol i tindran validesa fins el 28 d'octubre. D'aquesta manera, els residents a les Balears podran facturar la seva maleta en origen i la podran recollir a la ciutat de destí. El president de Vueling, Josep Piqué, ha explicat que les Balears estan 'més a prop' de Dubrovnik o Marràqueix. Ha qualificat de 'bona notícia' aquesta 'passa qualitativa', que suposa volar en xarxa. Vueling estudia oferir vols directes des de les Balears a Itàlia i ampliar la xarxa de destinacions al nord d'Àfrica.

josep piqué
Comparteix
   


Etiquetes
Vueling afegeix 29 destinacions des de les Balears a partir del 5 de juliol, gràcies a l'inici de les seves operacions amb xarxa amb escala a l'aeroport de Barcelona. Actualment des de Palma, Vueling ofereix vols directes a Barcelona, Lleida i Bilbao; i des de Menorca, es pot volar a Madrid, Bilbao i Barcelona. L'aeroport d'Eivissa, al ser una ciutat Vueling, compta amb més destinacions directes no solament estatals sinó també internacionals, com Alacant, París, Milà, Roma i Sevilla.

Amb aquest nou servei, els ciutadans de les Balears podran volar a ciutats com Sant Petersburg i un cop facturat l'equipatge a qualsevol dels aeroports de les Balears, no s'hauran de tornar a preocupar per ell fins arribar a la ciutat de destí. El president de l'aerolínia, Josep Piqué, ha explicat també que els passatgers que utilitzin aquest servei tindran beneficis 'exclusius' en funció de si el temps d'espera de l'enllaç és entre 2 i 4 hores, o si és superior a quatre hores.

Aquests vols en xarxa es podran realitzar a 20 destinacions internacionals, com Amsterdam, Atenes, Brussel·les, Bucarest, Budapest, Tel Aviv i Viena; i a 9 destins a l'Estat espanyol com Santiago, Astúries, Granada i Gran Canària. El conseller de mobilitat del govern balear, Gabriel Vicens, ha celebrat la posada en marxa d'aquest vols enxarxats, ja que es recupera, per les Balears, l'aeroport de Barcelona com el de referència, tal com era abans, amb Clickair i Iberia. Vicens ha recalcat també que pel fet de ser un país insular, es recupera la 'bona connectivitat'.

De cara al futur

Piqué ha explicat que aquests enllaços són 'Vueling to Vueling', però en un futur també es podran fer amb companyies properes a la companyia, en referència a Ibèria, la qual és la principal accionista de Vueling i podrien funcionar amb codis compartits amb els destins que no són competència d'ambdós, i també amb la possible fusió amb British Airways. S'ha mostrat 'molt satisfet' i ha dit que des de Vueling, són molt conscients de la demanda social que hi ha a les Balears, precisament a partir de la desaparició d'Ibèria a l'arxipèlag i el trasllat de la seu d'Spanair a Barcelona.

De cara al futur, la companyia estudia unir de manera directa els aeroports de les Balears amb ciutats italianes. També, Vueling analitzarà la possible ampliació de destinacions al nord d'Àfrica, a ciutats com Egipte i Tunísia.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
4 de juny de 2010, 14.11 h

-no s'HI hauran de tornar a preocupar. No 'per ell'
-amb els destins que no són competència de totes dues. No 'competència d'ambdós'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.