directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Comença la cursa per encapçalar l’ANC

Agustí Alcoberro, Liz Castro i Jordi Sànchez són alguns dels que formalitzen la sol•licitud per ocupar un dels càrrecs a partir de la votació del 9 de maig

Comentaris 62  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- L'ANC ha fet pública la llista de persones que volen formar part del secretariat nacional de l'Assemblea. Són 139 noms els que han formalitzat sol·licitud per optar a un dels 75 llocs a la direcció, entre candidats territorials i nacionals. Per als 25 llocs de representació nacional s'hi han presentat 56 persones. Entre els que van presentar-s'hi abans d'aquest divendres, hi ha l'escriptor i historiador Agustí Alcoberro; l'adjunt al Síndic de Greuges, Jordi Sánchez, i l'escriptora i traductora nord-americana Liz Castro. Els militants de l'Assemblea votaran el 9 de maig quins noms entraran a la direcció de l'ANC i pocs dies més tard es decidirà qui assumirà, entre d'altres, la presidència de l'entitat sobiranista.


Comparteix
   


Etiquetes

Aquest dissabte l'Assemblea ha penjat al seu web els noms de qui vol ser-ne membre i que s'haurà de sotmetre a votació interna el 9 de maig. Són provisionals perquè s'obre ara també el període d'impugnació i reclamació fins diumenge. Els membres del secretariat nacional són 75, 25 dels quals de representació nacional i la resta, territorials. Si es tenen en compte totes les candidatures presentades, incloent les territorials, són 139 les persones que volen formar part del secretariat de l'assemblea.
 
Tots els candidats hi opten individualment, encara que alguns s'han agrupat en candidatures conjuntes, en cap cas tancades. Molts però mantenen la candidatura en solitari. Qui es presenta en equip de treball conjunt és la candidatura nacional 'Junts', que aglutina l'escriptor i historiador Agustí Alcoberro, l'escriptora i traductora Liz Castro i l'adjunt al Síndic, Jordi Sànchez, que la setmana passada ja es va perfilar com a possible substitut de Carme Forcadell. A la llista unitària també hi ha Rosa Alentorn, Hadar Ayxandri, Ferran Camps, Joan Contijoch, Gemma Cots, Víctor Cucurull, Enric De Vilalta, Xavier Fähndrich, Ignasi Faura i Carme Garcia.
 
Així com Pere Grau, Nuri Guillaumes, Josep Maria Llasat, Antoni Llimona, Albert Martín, Ferriol Moya, Oriol Munné, Anna Pérez, Josep Emili Puig, Vicenç Relats, Gabriel Rufián, membre actiu de Súmate, Beni Saball, Josep Sabaté, Carles Segura, Meritxell Serret, Jaume Terribas i Jordi Vilarasau, així com tots els candidats que ho expliciten en presentar-se per a les diferents regions electorals. Es defineixen com una candidatura "unitària i de continuïtat, amb experiència al si del Secretariat Nacional, i alhora renovat".
 
Entre les persones que han presentat candidatura nacional també hi ha Josep Puig Boix, vinculat a Alternativa Verda, exregidor de l'ajuntament de Barcelona. Es presenta en candidatura compartida amb Santiago Vilanova.
 
El llistat definitiu es publicarà dilluns així la llista d'interventors. Serà el moment perquè fins el 8 de maig les assembles exteriors puguin emetre el seu vot. El dissabte 9, i en plena campanya per a les eleccions municipals, la militància votarà el secretariat. Els resultats definitius es donaran a conèixer el proper dia 12 i la presentació del nou secretariat serà el dia 16. El dia 23 s'acaba el termini per acceptar el càrrec orgànic que s'atorgui als membres del secretariat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#62
bejota fletxa bcn
4 de maig de 2015, 20.03 h



#61 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&
QUERIDO HIJO DE PUTA ASQUEROSA ESO DE NAZI LO DEBES DECIR POR TUS NOVIOS, VERDAD? PORQUE EN CULQUIER OTRO CASO NO VEO DONDE HAY NAZIS, COMO NO SEA QUE VAS BORRACHO POR CULPA DE MEDIA COPITA DE ANÍS EL MONO.

VALE, GUARRILLA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
4 de maig de 2015, 16.37 h

Queridos NAZIS,

No hace ni dos dias que os burlabais de Albert Rivera.

Hoy las encuestas dan a Ciudadanos LOS MISMOS DIPUTADOS que ERC.

QUE PENA ME DAIS Y QUE MAL LO ESTAREIS PASANDO . . . . . .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
4 de maig de 2015, 12.59 h

#49 yo te sugiero que si no te gusta este digital, te vayas con viento fresco a otros , si como dices , hay tantos y tantos donde comentar, ¿ porqué tienes que venir aquí a molestar ? VETE YA, TÍO, PERO POR LA SOMBRA, EH ? QUE LAS MIERDAS AL SOL SE DERRITEN.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
4 de maig de 2015, 12.55 h


#49 A TÍ SÍ QUE TE TIENEN QUE BOICOTEAR, TÚ SÍ QUE ERES UN SPAM, DEJA A LA GENTE VIVIR, Y NO TE METAS CON ESTE DIGITAL Y SUS COMENTARISTAS, QUE NO LE HACE FALTA QUE TÚ LES DES CLASES, POR ESO DIRECTE ES UN MEDIO DE LOS MÁS IMPORTANTES EN CATALÁN. QUE TENGAS UN BUEN DÍA, QUE TE HACE FALTA. AH, POR CIERTO, DE CIUDADANO, TÚ , NÁ DE NÁ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
4 de maig de 2015, 12.52 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
4 de maig de 2015, 10.30 h


CATALUNYA, es de los buenos catalanes que no quieren atar esta tierra a una españa que se hunde.
Siempre hemos tenido un prestigio que no queremos perder y está demostrado que podemos ser un gran país, sin tener que arrastrar lastres de una sociedad sucia, vacía y podrida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
4 de maig de 2015, 10.26 h

#55

Oye, Bejota , el hasta y hablando ¿no son con h?. Es que me duele que mi dinero, lo hayas malgastado.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
bejota fletxa bcn
4 de maig de 2015, 07.53 h


Ya lo sé, soy mas burra que la babieca,la jamelgadel Zid Jampeador.

Porque no puedo seguir ablando del 9N asta cuando me de la gana? Total, tan solo estamos en MAYO.

Sí, ya sé que la manera de saber cuantos independentistos ahi y cuantos unionistas ahi, es acer un Referendun, pero no ahi que acer ningun Referendun porque lo proibe la Costitucion !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
bejota fletxa bcn
3 de maig de 2015, 20.51 h

En realitat, va votar només el 35% del cens electoral. Uns dos milions de persones d'un total de 6,2. I, d'aquests dos milions, un 1,8 va votar a favor de l'estat independent. És a dir, la independència no va arribar al 30% del total del cens.
GAME OVER !

N.B. #47
QUE VOLS DIR LA GUERRA DE 1860 DEL NORD CONTRA EL SUD PERQUE EL SUD VOLIA L'IND.,OI? COM A BON TRENCAPATRIES ,L'INFORMACIÓ NO ÉS LO TEU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
3 de maig de 2015, 19.50 h

#2

Primero se disolverá tu queridísima familia, !!!!!! Que no creo que sea de 2.000.000 de personas, mas.......,,


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.