directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

"Trencar-me les cames" amb "calúmnies" perquè CiU pot guanyar el 24-M i el 27-S

El president Mas creu que els poders de l’estat estan "rabiosos" i els "treu de polleguera" que CiU torni a ser primera força

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, ha constatat que els poders de l'Estat intenten "trencar-li les cames" amb "mitges mentides, mitges veritats i calúmnies" perquè veuen que CiU pot guanyar les eleccions municipals del 24 de maig i les catalanes del 27-S. Al seu parer, des de l'Estat estan "rabiosos" i el fet que la federació segueixi sent primera força "els treu de polleguera". "Es tracta de trencar-me les cames com puguin i com que no em troben res a mi directament perquè ho han intentant per totes bandes i no se'n surten, han d'anar picotejant a veure quin escàndol poden muntar", ha denunciat a 'La Xarxa' fent referències a les informacions publicades pel diari 'El Mundo'.




Comparteix
   


Etiquetes

Les clavegueres de l’estat a ple rendiment contra Catalunya

Segons aquestes informacions periodístiques, el Servei Especial de Blanqueig de Capitals del Banc d'Espanya denuncia un increment anòmal de la facturació amb la Generalitat d'una empresa on treballa un cunyat de Mas, i també estaria analitzant irregularitats en l'augment de contractes d'una empresa on treballa una neboda del president.
 
Mas ha denunciat la manera com es presenten aquestes "intoxicacions", ja que es parla de l'empresa del seu cunyat quan ell és un treballador més, sense cap responsabilitat directiva, ni acció. Aquesta multinacional, ha dit, simplement es va presentar a uns concursos públics i els va guanyar. Pel que fa a la neboda, ha indicat que és tracta de la filla d'una cosina de la seva dona, i ha remarcat que Helana Rakosnik té una trentena de cosins i per tant, entre 80 i 90 fills d'aquests cosins. "És probable que el 80-90% ni els conegui. Això és informació? Això és una intoxicació pura i dura", s'ha queixat.

CiU va per davant en intenció de vot a les municipals i pot tornar a guanyar a les del setembre, i això els treu de polleguera i van a veure si ens trenquen les cames i ens enfonsen amb mitges mentides, mitges veritats i calúmnies"

En tot cas, ha apuntat que ell ja sap de què va aquest joc, perquè ja ho van fer fa uns anys enrere, en anteriors eleccions amb uns presumptes comptes a l'estranger. Segons ell, els poders de l'Estat "estan rabiosos" i combaten contra CiU "amb totes les de fora de la llei". "I allà tot va junt, els mitjans, algun tema governamental, actuacions de la policia", ha lamentat. De fet, ha recordat que a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, també li van fer un "muntatge fastigós per veure si li trenquen les cames a ell, perquè és un candidat que pot guanyar i defensa més sobirania i autogovern".

Mas avisa que els partits que facin pactes municipals que obstrueixin el procés després "pagaran el preu" el 27-S

Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, ha avisat aquest dilluns que els partits que facin pactes municipals que "clarament obstrueixin el procés", després "és molt probable que paguin el preu a les catalanes" del 27-S, ha dit en declaracions a 'La Xarxa'. D'aquesta forma ha defensat l'acord amb ERC per prioritzar els acords sobiranistes el proper 24 de maig, una "norma general" perquè no es pot obligar els regidors a fer determinats aliances que no volen. D'altra banda, sobre el Consorci Sanitari de Lleida, ha indicat que està en una "aturada tècnica" per estudiar les al·legacions, però ha defensat de nou els seus beneficis per a les terres de Lleida.
 
Mas ha recordat que ell va acordar amb el president d'ERC que es prioritzarien els pactes sobiranistes després de les municipals

Tot i que els republicans tenien molt d'interès a afegir que això sempre es faria "respectant l'autonomia dels grups municipals". "La meva reflexió és que com a norma general, donem a conèixer que sempre que sigui possible intentarem anar per aquesta via, però a vegades tu ho intentes i hi ha gent que se't rebota, i això no depèn de nosaltres", ha admès. Ara bé, ha advertit que els partits que facin pactes que posin traves al procés després s'ho trobaran en les eleccions del 27-S.
 
Segons Mas, el 24 de maig, els catalans votaran en clau municipal, per veure qui està més preparat per governar la seva localitat, però també si hi ha més o menys corporacions locals que després es posaran en contra o després del procés. Tot i així, ha afegit que aquesta raó "no és la principal". També s'ha mostrat favorable a què governi la llista més votada sempre que tingui la possibilitat de poder governar, però ha recordat que això no està regulat per llei. Sobre les llistes fantasmes, ha opinat que s'haurien d'eradicar perquè tot i ser legals, no són ètiques.
 
Crítiques partidistes al Consorci de Lleida perquè s'apropen eleccions
 
El president de la Generalitat ha tornat a defensar el projecte del Consorci Sanitari de Lleida, i ha recordat que té el suport de molts professionals que volen que la sanitat pública en aquestes terres "en lloc de quedar-se estancada i anar enrere, pugui anar endavant". Al seu parer, ara "hi ha gent que s'apunta simplement al soroll perquè l'interès partidista o de la política de poc nivell funciona així, i s'apropen eleccions i el soroll encara augmenta una mica més".
 
Mas ha indicat que si ell un dia ha de fer servir un servei de salut, vol que l'atenguin bé, que hi hagi els millors metges possibles, i no saber si té una fórmula o una altra de gestió. En tot cas, ha remarcat que ara s'ha acordat fer una "aturada tècnica" per estudiar les al·legacions que van arribant i fer-ne una valoració final.
 
Ha rebutjat totalment que s'estigui privatitzant res, i ha reivindicat el model de concertació a Catalunya tant en l'àmbit sanitari com en l'ensenyament i els serveis socials. Ha recordat que en molts casos es signen convenis amb fundacions sense ànim de lucre, i que és un sistema copiat per altres països més avançats. "Ara anem a carregar-nos aquest model? O és que no ha funcionat això a Catalunya i ha aguantat les retallades?", ha preguntat.
 
Actuació "desproporcionada" en el cas Innova
 
Pel que fa al cas Innova, s'ha queixat de la "desproporció total i absoluta" amb que s'està actuant des de la justícia i la guàrdia civil, i ha recordat que la tinenta d'alcalde de Reus va haver de gestionar aquesta "patata calenta" que li va deixar el PSC i continuar fent funcionant els serveis de salut. Ha criticat que estigués 3 dies detinguda i que s'assabentés pels mitjans que l'anaven a detenir. "Això no és un estat de dret", s'ha queixat.
 
Després de recordar que ha estat el mateix alcalde de CiU qui ha portat aquest cas a la fiscalia i al Tribunal de Comptes, ha indicat que tot aquest cas tracta sobretot de faltes administratives, que de cap manera es poden fer extensives a tot el sistema.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#34
Papitu fletxa Pepet
6 de maig de 2015, 21.38 h

#33 ves a dormir la mona


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
6 de maig de 2015, 20.23 h

#32 VEO VUESTRA IMPIEDAD Y VUESTRA IGNORANCIA, POR ESO OS VOY A ILUSTRAR CON LOS SAGRADOS TEXTOS DE ALLAH, PARA QUE VAYÁIS ABRIENDO LOS OJOS, PORQUE EL CALIFATO ESTÁ CERCA, CONVERTÍOS A LA FE DEL ÚNICO Y TODOPODEROSO :

Se hace el máximo hincapié en este Libro sobre la Unidad de Dios, que no es divisible ni multiplicable. Sólo existe una relación reconocida por el Santo Corán entre Dios y todas las demás formas de existencia, que es la relación del Creador con su criatura. Nadie ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
6 de maig de 2015, 20.12 h



#31 Perdonen, caballeros, he puesto bcn cuando queria poner Valencia, pero es que los musulmanes salafistas no estamos acostumbrados a beber alcohol, porque nos lo prohibe el Coran, y cuando pillamos una cogorzaaaa ......


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
6 de maig de 2015, 20.09 h



Bejota:

Así como el camello suda cuando atraviesa las magnas extensiones del erg y de la hamada mientras el sol despiadado cuece la piel de los hombres y las osamentas de los animales muertos de sed, ...

así como suda el camello bajo el tórrido cielo del desierto ...

así suda tu culo pestilente que Al.lah , el grande, el inconmensurable, el clemente , el misericordioso, confunda y convierta en un inmenso PEDO pastoso que te entre pos boca y nariz y te hinche hasta hacerte reventar e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
bejota fletxa bcn
6 de maig de 2015, 19.56 h


al #28, que es el Miguel Romualdo disfrazao de marica:


Mecago en tus tripas, majadero !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
bejota fletxa bcn
6 de maig de 2015, 19.55 h


Mecago en tus tripas, majadero !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
6 de maig de 2015, 16.44 h

#26 TÚ ERES SIEMPRE LA MISMA BASURA, CON DISTINTOS NOMBRES, TÚ ERES EL MICAELA, EL APAÑAMELAPELA, Y TODAS ESAS PERSONALIDADES TONTAS QUE TOMAS PARA DÁRTELAS DE LISTO, PERO EL ISLAM ES MÁS FUERTE QUE VOSOTROS, GRACIAS A LA AYUDA DE ALLAH, QUE TODO LO VE Y TODO LO OYE, Y QUE PROTEGE A LOS QUE PROFESAMOS LA FE VERDADERA, QUE NO ES OTRA QUE EL ISLAM, BASADO EN EL NOBLE CORÁN, QUE FORMA EL CUERPO PRINCIPAL DE LA LEGISLACIÓN MUSULMANA, MEDIANTE LA LEY O SHARIA, QUE SERÁ APLICADA EN TODO AL-A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
bejota fletxa bcn
6 de maig de 2015, 16.26 h

CONSULTA 9N .-TANTO POR CIENTO DE INDEPENDENTISTAS SOBRE EL TOTAL DE POSIBLES VOTANTES 9N: 28,40% (menos de uno de cada tres posibles votantes) TANTO POR CIENTO DE INDEPENDENTISTAS 9N SOBRE LA POBLACION TOTAL CATALANA: 23,85% (menos de un catalán por cada cuatro) OSEA, CONTANDO ELLOS LOS VOTOS.

ELECCIONS EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
6 de maig de 2015, 15.48 h


#25 Oye, mojamé: ¿ por que no te metes la lengua en las almorranas i gritas un viva a tu puta maadre?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
6 de maig de 2015, 10.56 h



#23 EL ISLAM TRIUNFARÁ SOBRE LOS PECADORES ESPAÑOLES, IRÉIS TODOS AL INFIERNO.

VIVA EL CALIFATO ISLÁMICO , VIVA LA SHARIA !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.