directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bosch: Si Trias vol pactar, s’haurà de comprometre a no seguir Duran

Alfred Bosch posa com a condició indispensable per arribar a qualsevol pacte segui el camí de la independència a la capital

Comentaris 42  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

El candidat d’Esquerra Republicana, Alfred Bosch, ha posat tres condicions indispensables aquest matí per a qualsevol que vulgui formar govern amb ell, es digui Trias o es digui Colau. La principal és la de seguir el camí de la independència que s’està traçant a nivell nacional, les altres dues tenen a veure amb la transparència en la gestió i l’aplicació de polítiques socials i d’esquerres.

Bosch posa la independència i el país davant de totes les prioritats
Bosch posa la independència i el país davant de totes les prioritats

Comparteix
   


Etiquetes

Per Bosch, el full de ruta independentista per davant de tot

Alfred Bosch entra en escena en una campanya que els mitjans volen bipartidista entre Xavier Trias i Ada Colau, i posa com a condició indispensable per arribar a pactes, el seguiment del full de ruta al què s’han posat d’acord de moment ANC, Òmnium, AMI, CDC i ERC. Davant d’una Barcelona ingovernable, segons les enquestes de moment, cada partit posarà les seves condicions per pactar i, ni tant sols Ada Colau ho tindrà fàcil per triar. Bosch ja ha posat el seu preu.

Duran i Lleida, com més lluny, millor

Esquerra Republicana de Catalunya té molt clar que un dels causants que el procés hagi clavat l’àncora ha estat i és Duran i Lleida. El líder d’UDC ha arrossegat la coalició fins on es troba ara. Duran treballa ara des de l’ombra per mirar que el timó del vaixell ens dugui cap a l’iceberg, amb la plataforma Construïm, després d’haver fet el possible des d’UDC. Per Alfred Bosch, si Trias decideix seguir els postulats de Duran i Lleida, no hi haurà pacte possible.

L’espanyolisme intenta seduir ERC

Pablo Iglesias, conscient que Barcelona serà ingovernable i que no en tindrà prou per sumar suports amb un pacte amb PSC i C’s, sap que si Colau vol ser alcaldessa també haurà d’anar a picar la porta del sobiranisme. És per això que aquest cap de setmana es va obrir a trobar punts d’acord amb ERC pel que fa a temes socials. Bosch, però ja ha respost aquest matí amb les tres condicions per assolir el pacte.
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#42
14 de maig de 2015, 13.29 h

RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA


COMUNICADO
--------------------------


Ante el inicio de la campaña electoral para elegir a los representantes de trece parlamentos autonómicos, dos ciudades autónomas y de miles de municipios en todo el denominado Estado español, nos dirigimos desde nuestra organización resistencial a la opinión pública para analizar la situación que debe afrontarse en estos comicios y la forma en que deberían llevarse a cabo unas políticas que restauraran los derechos ci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
13 de maig de 2015, 10.55 h


#40 Company "seny", crec que tots hem entès que ets un bon català i una bona persona, no cal que et disculpis. Tots junts, la gent de bona fe, farem un país lliure i si bé no serà ni perfecte ni just al 100%, per aquella dita del "errare humanum est", al menys els errors que cometem, SERAN ELS NOSTRES ERRORS, i no haurem de patir els erroRs i les degeneracions de Madrid.

SALUT I INDEPENDÈNCIA, COMPANY !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Seny fletxa Barcelona
13 de maig de 2015, 09.22 h

#32 Prego se’m disculpi si, he molestat a algú. No sóc qui per jutjar, ni tampoc per condemnar. És cert que qui primer agredeix, se l’ha d’aturar. Repeteixo, demano disculpes sí, he ofès a algú. Fa molts, molts, molts anys que generacionalment, sí, generacionalment la meva família i jo lluitem per la Llibertat de Catalunya i la lliçó que sempre m’han transmès a casa és que, a Madrid quan ens barallem, ells es saben guanyadors. No els hi donem la raó. Sóc de l'ANC, m’hagu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
13 de maig de 2015, 08.56 h


Aquest, en Gentil d'Osona és el que escriu totes les subnormalitats a favor de CiU i contra ERC. Ja fa temps que ho ve fent. Sempre amb aquest estil de xicot que no hi és tot, pobret, que "li falta un bull", no sé si m'explico. No se li poden exigir responsabilitats perquè "vola sobre el niu del cu-cut"


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
13 de maig de 2015, 07.02 h


#33 Tu tampoc no sembles gaire normal. A part de que si totes les intervencions contra ERC són teves, és que ets un unionista infiltrat, però a més què et penses que vol dir la frase "naps nomed el voten iaios i adorants de Sant montilla d'erc.españa d'Esquerra
per cel el pallaso madrilenyo Bosch quin coll portava el Picapiedra" ? No té cap coherència, és una frase d'algú que no està bé del cap, vull dir d'un malalt mental, d'un BOIG, així de clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
12 de maig de 2015, 22.26 h


#33 Ho veus, nena acomplexada i traumada? Tots els lectors se n'han adonat de que ets una desgraciada, i mira quins punts t'han posat, comparables als del bejota i de l'Aragoneses.

Així que tu volies fer propaganda per a CiU, i has aconseguit just el contrari, que tots ens caguem en tu i en els teus pares que no t'han sabut fer entendre que ets una nena imbècila, i corregir la teva malaltia mental amb un parell de clatellots.

Gràcies a les teves "gràcies" de nena tarada, som dotzenes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
12 de maig de 2015, 22.00 h

#33 Tots sabem quin és el NAP que menges. No es vegetal, cotxina, és de carn i t'emplena la boca d'esperma.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
12 de maig de 2015, 21.59 h

#33 I que consti que jo no sóc d'ERC, sinó de la CUP, però no tolero que una porca convergent com tu escrigui totes les marranades que t'he llegit aquí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
12 de maig de 2015, 21.57 h

#33 Nen, tots sabem que tu no tens la culpa de que la putarra de la teva mare no t'ensenyés educació. Però sí que tens la culpa de no rentr-te la boca després de mamarli la polla al teu pare, el regidor de CiU. Per això fas la pudor que fas, maricona filla de puta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
12 de maig de 2015, 18.14 h

ERC partit de vells, ressentits i bruts nomes saben insultar i el seu insult preferit es dir.te NEN
Sens dubte que per fer al nazional.socialista Montilla president s'ha de ser vell , miserable i tarat mental
ai pobre menja.naps nomed el voten iaios i adorants de Sant montilla d'erc.españa d'Esquerra
per cel el pallaso madrilenyo Bosch quin coll portava el Picapiedra


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.