directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 19:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Per Duran "el principal responsable del dèficit d'infraestructures té nom i cognoms: el PSOE"

Demana als socialistes que no expliquin més "sopars de duro"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i candidat de CiU a les pròximes eleccions al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, s'ha mostrat molt contrariat per les declaracions del president de la Generalitat, José Montilla, en què afirmava que la manca d'inversió pública de l'estat a Catalunya és culpa del passat. En aquest sentit, Duran ha afirmat que 'el principal responsable del dèficit d'infraestructures té nom i cognoms: el Partit Socialista Obrer Espanyol' (PSOE), i ho ha justificat pel fet que aquest ha estat el partit que 'ha governat més temps'. Ha afegit que el TGV no arribarà a Barcelona en els terminis previstos per 'incapacitat de gestió' i ha demanat als socialistes que no expliquin més 'sopars de duro'. Duran i Lleida ha fet aquestes afirmacions al finalitzar el dinar de celebració del 76è aniversari d'UDC, que aquest dissabte s'ha celebrat a Tarragona.
Josep, Anton, Duran, i, Lleida
Josep Anton Duran i Lleida

Comparteix
   

Malgrat que les crítiques més dures de Duran i Lleida han estat per al Partit Socialista. En elles, també hi ha inclòs el PP, perquè ha dit que són dues formacions que 'persegueixen exactament el mateix', i això és que 'Catalunya sigui un graner de vots'. 'Només els interessem si els votem i el dia següent d'haver-los votat deixen de tenir-nos de prioritat', ha assegurat. 'Ni uns ni els altres ens serveixen', ha afegit Duran, perquè són dos partits que 'obliden' i 'marginen' Catalunya.

El candidat de CiU al Congrés també ha subratllat que durant la pròxima campanya electoral 'el PP prometrà el que no ha complert', mentre que 'el PSOE sap que no ha complert el que ha promès'. Sobre el compromís popular de privatitzar l'aeroport del Prat, Duran ha dit que quan en el passat se'ls hi va demanar la transferència de la gestió, s'hi van negar.

Els dards contra el PSOE s'han dirigit bàsicament per 'no complir el pacte de transferir competències', com marca l'Estatut. Ha recordat que fins i tot la ministra d'Habitatge, Carme Chacón, va anunciar que impulsaria polítiques que 'envaeixen competències' que li pertoquen a la Generalitat.

En aquest sentit, Duran i Lleida ha demanat el vot per a la seva formació perquè ha afirmat que calen polítics seriosos que es preocupin pels interessos de Catalunya. Ha insistit en què el país 'ha anat bé quan CiU ha governat a Catalunya o ha tingut capacitat d'influència a Madrid'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Martí Obiols fletxa Barcelona
12 de novembre de 2007, 11.56 h

Va perdut, el Duran. En tot el que diu darrerament. Precisamente avui es presenta el llibre "Catalunya serà logística o no serà", un estudi de les condiciones estratègiques i estructurals de Catalunya en un món global, sobre qui manega el model d'infraestructures d'Espanya (els funcionaris inamobibles de l'Administració central i certes empreses) i què vol dir gestionar rodalies en aquestes condiciones (entre d'altres temes), molt adient per esclarir els motius de l’emprenyament present... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Xesc fletxa CAt
12 de novembre de 2007, 02.19 h

Home en ço crec que tothom hi està d'acord. No hi ha dubte que el principal responsable es diu PP i PSOE(PSC). S'ha d'haver rumiat molt poc per votar un partit que cada dia fot tot el que pot per enfonsar-te.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.