directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 22:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas assegura que Montilla "no fa por a Madrid" perquè "no s'atreveix" a votar la dimissió d'Álvarez

Critica el seguidisme constant del PSC al PSOE

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de CiU, Artur Mas, ha tornat aquest divendres a criticar la visita del president de la Generalitat a Madrid al afirmar que les paraules de José Montilla 'no fan por a ningú de Madrid', perquè saben que tot plegat 'és una mica de faramalla' ja que 'a nivell d'accions concretes' el PSC 'no s’atreveix' a votar la dimissió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez. Mas ha emplaçat al líder socialista a traduir el seus discurs 'd'amenaça' a Madrid amb 'una ocasió d'or' que és 'sumar-se a la resta de partits catalans sense excepció' i demanar el cessament de la ministra Álvarez al Parlament.
artur mas
Comparteix
   

Segons Mas, 'només d'aquesta manera es veuria si realment vol tenir aquesta actitud ferma en defensa dels interessos de Catalunya' en una qüestió com la del 'mal servei' a Rodalies de Renfe que ha causat 'incomoditat a milers i milers de ciutadans de Catalunya'.

El líder convergent ha recordat que CiU 'ja anava advertint fa molts mesos de la sensació d’emprenyament, cabreig, malestar i confusió de molts catalans'. Una frase que ha utilitzat per criticar que quan CiU feia aquestes declaracions Montilla els tractava de 'pessimistes' i deia que 'confonien el país amb el partit'. 'I ara resulta que el diagnòstic és el mateix', ha sentenciat.

Per altra banda, Mas també ha fet referència a la conferència prevista al Palau de Congressos de Catalunya el proper 20 de novembre per detallar el seu propòsit de refundar el catalanisme. El president de CiU ha explicat que 'ja n’està escrivint el contingut' i ha explicat que el seu propòsit principal pel pròxim dia 20 és 'crear consciència en el país i entre gent diversa que hem de fer alguna cosa des de l’òptica catalanista ja que Catalunya no està en una bona situació, no està passant un bon moment' i que la solució 'no pot venir del centralisme estatal, ni de l’espanyolisme ni de les idees clàssiques'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
juan reyes fletxa el pont vilomara
11 de novembre de 2007, 20.03 h

este buen señor no se como tiene la cara de ir por los sitios, hablando de la poca catalanidad de los demas lideres politicos, cuando "el es el padre" del actual estatut, y asi lo hizo saber a todo el pais visitando todos los medios de comunicacion despues de pactarlo con zapatero.
per cuan tindrem un lider catalanista com deu mana, amb pit y collons, que escombri a totos aquests chicharelos de pa sucat amb oli, que tenim per politics


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.