directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 18:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sirera creu que Duran "hauria de ser el número dos de Chacón"

Creu que la manifestació de l'1 de desembre "és una presa de pèl"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del Partit Popular de Catalunya (PPC), Daniel Sirera, ha afirmat aquest dissabte que el candidat de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, 'hauria de ser número dos de Chacón' a les llistes socialistes. Sirera ha demanat al candidat de la federació nacionalista que 'deixi d'enganyar als ciutadans perquè ja ha manifestat obertament que la voluntat de CiU és donar suport a Zapatero i tornar a fer-lo president'. El president del PPC ha fet aquestes declaracions durant una visita al barri de la Verneda, on ha reaccionat a la proclamació, per part del Consell Nacional d'Unió, candidat de CiU al Congrés de Diputats.
sirera daniel bolets
Comparteix
   

Pel que fa a la manifestació convocada per la plataforma 'Pel dret de decidir', el pròxim 1 de desembre amb motiu del caos de les infraestructures, Sirera ha assenyalat que 'és una presa de pèl que precisament els partits que donen suport a Zapatero i a la ministra Àlvarez se sumin a la convocatòria'.

El president del PPC ha demanat que aquests partits –CiU, ERC i ICV- demanin obertament el cessament de la ministra i que 'no instrumentalitzin la manifestació per eludir responsabilitats de la situació actual'. Tanmateix ha assenyalat que 'el que hauria de fer el tripartit és demanar la dimissió de la ministra de Foment, no pot ser que Montilla posi el Govern de la Generalitat al servei de Zapatero'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.