directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 16 de juny de 2024 04:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Munar diu adéu a la presidència d'Unió Mallorquina

La retirada coincideix amb la festa dels 25 anys del partit

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Maria Antònia Munar va acomiadar-se de la presidència d'Unió Mallorquina durant la celebració dels vint-i-cinc anys. En el discurs hi hagué temps per tot: per encoratjar al miler de simpatitzants d'UM del futur del parit i per a fer repàs dels anys de Munar a la presidència. La líder política no abandonarà pas la política. Seguirà com a diputada d'UM i també seguirà amb la tasca de presidir el Parlament de les Illes Balears.
maria antonia munar unió mallorquina um balears
Comparteix
   

Segur que Maria Antònia té un Munar de coses per explicar. Maria Antònia Munar va acomiadar-se durant la celebració dels vint-cinc anys d'Unió Mallorquina davant de més de mil simpatitzants i militants acollits per l’esdeveniment. Monar, tot i que no es presentarà a la reelecció com a presidenta, el pròxim 15 de desembre, no deixa el partit ja que seguirà al món de la política. De fet seguirà com a diputada i presidenta del Parlament Així, en el seu discurs, va deixar clar que ‘tothom és necessari però no hi ha ningú indispensable'. I va afegir que està convençuda que UM tindrà assegurada la bona continuïtat.
També hi hagué temps per fer memòria. Munar va fer un repàs de la trajectòria d'Unió Mallorquina i va parlar de moments positius i també de negatius com tots els problemes que ha tingut la formació, les pressions i fins i tot els atacs personals que han patit alguns dirigents.

Recordem que Unió Mallorquina va pactar amb el PP en les eleccions de fa més de quatre anys i en les últimes va decidir donar un gir i va pactar cap a l’esquerra.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Eleccions i desgovern al nostre servei

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.