directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 09:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Sis ajuntaments illencs ja han aprovat mocions de suport a les consultes i el dret de decidir

Inca va ser la primera població en tirar-la endavant, per unanimitat, amb el suport del PP · En vuit localitats no ha prosperat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Vuit corporacions municipals de les Illes Balears han debatut la moció de suport a les consultes populars i el dret de decidir que la plataforma de càrrecs electes Avançam va proposar als seus adherits a finals d'abril. Els ajuntaments d'Inca, Artà, Sineu, Alaró i Porreres l'han aprovat mentre que ha estat rebutjada a Binissalem i Llubí. Andreu Caballero, portaveu d'Avançam i regidor d'Inca, fa un balanç molt positiu dels primers mesos i assegura que la iniciativa es troba en una primera fase entenent que la moció encara s'ha de presentar i debatre a molts altres municipis. Caballero destaca que s'ha aconseguit una bona acceptació per part dels regidors, que la moció es presenta a bon ritme als consistoris i que això està contribuint a generar un debat polític al voltant d'aquesta qüestió.
avançam, càrrecs electes locals, dret a decidir
Comparteix
   


Etiquetes
Respecte als suports que ha rebut la moció, el portaveu d'Avançam explica que 'ens complau especialment el fet que la moció hagi estat votada favorablement per grups polítics que abasten tot el ventall ideològic de les Illes Balears. Aquesta circumstància demostra que, tal com hem defensat sempre, el nostre projecte és transversal i que tothom hi té cabuda, i ens ho corrobora el fet que als ajuntaments d'Inca i Alaró la proposta ha estat aprovada per unanimitat'.

Des de la coordinadora d'Avançam recorden que l'objectiu és arribar a tots els municipis de les Illes Balears i 'aconseguir el màxim de suport i reconeixement institucional'. Així mateix, Avançam vol explicar el seu projecte als principals representants polítics i socials. En aquest sentit, ja han mantingut una reunió institucional amb la presidenta del Parlament de les Illes Balears i tenen pendent reunir-se també amb el president de les Illes Balears i els diferents grups parlamentaris.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.