directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Procés Constituent avala la proposta Forcades de diluir la independència amb tant sols 366 vots

Tant sols 501 vots participen en l’assemblea oberta del moviment que segueix la tendència a la baixa de participació dels nous populismes com Podemos i fins i tot Barcelona en Comú

Comentaris 47  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

L’assemblea oberta de Procés Constituent d’aquest diumenge celebrada als Escolapis de Terrassa ha tingut una pobre participació, uns escassos 500 vots d’una organització que diu comptar amb 40.000 simpatitzants. La proposta de l’exclaustrada Teresa Forcades de compaginar una gran llista de l’esquerra radical barrejant autèntics independentistes de la CUP amb gent de Podemos, ICV-EUiA i de Barcelona en Comú ha obtingut uns “pírrics” 366 vots, per contra l’opció clarament independentista d’una aliança amb la CUP amb 114 vots ha estat derrotada.


Comparteix
   


Etiquetes

Gir cap a la revolta amb Espanya enlloc de la revolta independentista

Teresa Forcades ja sense hàbit sembla que ha perdut força malgrat derrotar la proposta més independentista la proposta de Forcades neix debilitada per la poca participació i per l’actitud de forces clarament d’obediència espanyola com Podemos i ICV-EUiA.

Forcades amenaça en presentar-se sola si la CUP no entra en aquesta aliança

El document aprovat per tant sols 366 vots estableix que es descarta un acord amb una sola formació, un xantatge sense força a la CUP, ja que el no dels cupaires permet a Teresa Forcades encapçalar una llista única de Procés Constituent.

Els moviments populistes i mediàtics comencen a desinflar-se

El mateix procés d’aprovació de les llistes de Barcelona en Comu ja va visualitzar la disminució de participació real a les votacions, les famoses primàries convertides amb un pacte pels 15 primers llocs va provocar una primera decepció. Les primàries de Podemos a Catalunya per elegir Gemma Ubasat ja van tenir una primera davallada confirmada ara fa unes dies en l’elecció del seu cap de llista a les eleccions catalanes i avui ha estat l’assemblea de Procés Constituent que ha confirmat la davallada de participació, tant sols 500 vots en una organització que diu comptar amb 40.000 simpatitzants.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#47
15 de juny de 2015, 18.36 h

COMUNICADO

Tras las elecciones municipales y autonómicas llevadas a cabo recientemente, se han abierto unas expectativas inusitadas hasta la fecha ante la espectacular irrupción en el mapa político de fuerzas casi desconocidas hasta hace poco más de un año, Podemos ( con diversas marcas ) y Ciudadanos, que han tomado auge ofreciendo medidas mágicas que solucionen la acuciante necesidad de amplias capas de la sociedad, sometidas
sin reparos a la maquinaria explotadora española.

Por otr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Amb la independència guanyem fletxa Sí i Sí ...............
15 de juny de 2015, 14.02 h

http://www.youtube.com/watch?v=k6eLw5CfEpM

Els catalans no hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, ens han expoliat per sobre de les nostres possibilitats.

Hem d'explicar a tots els habitants de Catalunya els beneficis tant econòmics, socials, culturals i de tot tipus que comporta l'estat propi.

Llibertat i prosperitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
15 de juny de 2015, 13.09 h

#45 Això de que la CUP no entrerà mai en el joc espanyolista, he estat repassant el suport que la CUP ha donat a les municipals i ja hi ha esquerdes, doncs no ha estat capaç de presentar-se sola i s'ha ajuntat amb IICV, i PSOE a algunes poblacions i en d'altres a persones que gairabé eren una llista fantasma, ai, ai, ai, que fan el que acampi qui pugui, NO NOIS AIXÒ NO ÉS AIXÒ. ALERTA AMB ELS QUE VAN DE MILITANTS ALS POBLES I QUE NO ELS CONEIXX NINGÚ COM ELS DEL PP. Aixó han anat les c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
joanr fletxa Canet d'en Berenguer
15 de juny de 2015, 12.44 h

Aquesta dona clarament forma part de l'unionisme PP-Ciudadanos-PSC-Podemos-Iniciativa. Si tingueren un mínim de vergonya ella i el seu amic Arcadi Oliveres mai haurien creat una capelleta ridícula com és Procés Constituent, en tot cas tenien la CUP on integrar-se, ara ja es veu perquè no caben en la CUP. L'ex-monja i l'altre deuen tenir un ego descomunal i unes ganes de figurar que no els cap en el cos. Misèria i estupidesa demostren. La CUP no entrarà mai en el seu joc espanyolista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
15 de juny de 2015, 10.41 h

AFERRAT A ICV, QUE HA ESTAT DINS EL SISTEMA DURANT MÉS DE TRENTA ANYS DE BRACET AMB EL pscPSOE DELS COSTUMS POLÍTICS, EN CONTRA DE DELS DESVALGUTS, QUE VOL FER?, FORCADES I OLIVERES, HAN PERDUT EL NORD. I AMB EL SEU PODRIMENT / AMB ICV I PODEMOS NOMÉS FARAN UN FAVOR AL SANGUINARI NACIONALISME ESPANYOL


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
15 de juny de 2015, 09.44 h

El Procés constituent, està perdent els papers. Jo els aconselleria que no els faci vergonya rectificar i recondueixin el seu programa. Jo soc simpatitzant i estic pensant si m'esborro, doncs Catalunya no està per a tans grupets. Aviat serem tans caps tans barrets, i no arribarem enlloc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Synera fletxa Barcelona
15 de juny de 2015, 08.27 h

El progrés social, a Espanya, passa per no ser Espanya.

Mireu, sinó, la història.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Emili fletxa Castellar del Vallès
15 de juny de 2015, 07.52 h

Aquesta colla són uns menja-flors. Ho volen canviar tot però només de "boquilla". Quan és l'hora d'arremangar-se aleshores tot són excuses. Ells van més lluny que ningú però en realitat mai es mouen d'on han estat sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
15 de juny de 2015, 07.28 h





#38 doncs estigues contenta, Micaela, perquè així s'haurà esborrat el testimoni de lo molt mentidera, falsa, covarda, mal educada, ignorant i ridícula que ets.





Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
15 de juny de 2015, 01.13 h

#36

LOS COMENTARIOS CONSTITUCIONALISTAS 34,36 ,38 ,42 HAN SIDO SUPRIMIDOS AL MAS PURO ESTILO FRANQUISTA POR LOS CENSORES DE DIRECTE.CAT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.