directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 22:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Literatura catalana als transports públics

La Generalitat reparteix el primer capítol de les novetats editorials en català

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La Generalitat ha començat a repartir aquesta setmana en opuscles el primer capítol de les novetats editorials en català, en el marc de la segona edició de 'Tasta'm', orientat a fomentar la lectura entre els ciutadans i promoure la producció editorial catalana. Està previst repartir 200.000 exemplars de cada opuscle als transports públics, com als autobusos, estacions de metro, tren i ferrocarrils i vaixells. Els opuscles es distribuiran de manera massiva i amb periodicitat setmanal. La segona edició del Tasta'm es farà entre el 7 de juny i el 26 de novembre i s'editaran opuscles de 24 llibres, corresponent a diferents gèneres, com la narrativa, no ficció, divulgació, poesia i teatre.
generalitat llibres
Comparteix
   


Etiquetes
La iniciativa, impulsada conjuntament per la Generalitat i el govern de les Illes Balears, per augmentar la lectura i convidar el lector a trobar l'edició original i completa a les llibreries i biblioteques.

Tasta'm s'emmarca en els plans de foment de la lectura que impulsen la Generalitat de Catalunya i el Govern Balear, i compta amb la col·laboració de: ATM, TMB, RENFE, FGC, ADIF, TUSGSAL, SFM, Baleària, TGV, l'Auditori, Teatre Lliure, TNC, Mercat de les Flors, Associació d'Editors en Llengua Catalana, Gremi d'Editors de Balears, Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya i Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya.

La comissió de selecció –formada per representants del Departament de Cultura i consellera d'Educació de les Balears, la Institució de les Lletres Catalanes i l'Institut Català d'Indústries Culturals, entre d'altres- no pot escollir més de dues obres de la mateixa empresa editorial en un mateix trimestre, i en el cas dels grups editorials, el nombre de títols escollits no pot ser superior a quatre per trimestre.

Entre les obres seleccionades hi ha 'Se Sabrà tot', de Xavier Bosch ; 'Aturem la crisi', d'Arcadi Oliveres; 'Paraules emmetzinades', de Maite Carranza; 'Xocolata desfeta', de Joan Lluís Lluís, 'Poesies de Màrius Torres', de Margarita Prats, 'Maletes Perdudes', de Jordi Puntí i 'El vi fa sang', de Salvador Balcells.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.