directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ofensiva del PPC contra la CUP

Alberto Fernández Díaz vol impugnar les intervencions del regidors de la CUP en la presa de possessió a l’Ajuntament de Barcelona. ACVOT denuncia Lecha a l’Audiència Nacional

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

El popular Alberto Fernández Díaz estudia una possible impugnació davant la Junta Electoral de les intervencions i “proclames” dels regidors de la CUP que van jurar el càrrec per imperatiu legal i "per la independència, el socialisme i el feminisme als Països Catalans”, a més d’al·ludir a la defensa de la República catalana. Fernández Díaz, també vol portar a la Junta Electoral  el "Visca la Terra Lliure!", amb que María José Lecha va concloure la seva intervenció, i que el regidor del PPC associa, per ignorància o mala fe, al crit de suport a “la banda terrorista” Terra Lliure desapareguda fa 20 anys. 




Comparteix
   


Etiquetes

Fernández Díaz i les realitats no creïbles

Segons el popular la demanda a la CUP es justifica perquè aquesta formació hauria al·ludit a “realitats que no són creïbles i que van més enllà del marc jurídic i de les competències de l’Ajuntament”. La iniciativa del PP se suma a l’advertència de la delegada del govern espanyol, Maria de los Llanos de Luna, que va enviar una carta als secretaris dels ajuntaments recordant que aquestes fórmules de presa de posició no són legals.

L’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT)  com el PPC

María José Lecha ha rebut la denúncia surrealista per suposat enaltiment de Terra Lliure de part del president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT). José Vargas ha remès un escrit a la fiscalia de l’Audiència Nacional afirmant que la cap de llista de la CUP Barcelona va dir ‘Visca Terra Lliure’, suposadament enaltint la banda terrorista desapareguda fa més de 20 anys.

Tanmateix, les imatges de la frase que va dir Lecha deixen en evidència que va dir ‘Visca la terra lliure’, expressió amb connotacions completament diferents. La voluntat del president d’ACVOT d’atiar el conflicte on no existeix i d’atacar l’independentisme volent-lo relacionar amb el terrorisme ha quedat ben palesa amb la inverosímil denúncia.

El PP també portarà a la Junta electoral la reclamació de l’alliberament d’Arnaldo Otegui

Segons Vozpópuli, El regidor del PPC també recrimina a la CUP que en acabar l’acte d’investidura de l’alcaldessa de Barcelona els regidors de la CUP es fessin una foto amb uns cartells que reclamaven l’alliberament d’Arnaldo Otegui que van difondre la imatge a través de Twitter.
 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
17 de juny de 2015, 13.02 h

#23 Mira TONTOLC*LO para tu informacion, porque veo que hace tiempo que no ves la tele... FRANCO HA MUERTO... si, ya se que va ser un disgusto para ti pero espero que lo superaras.... Por cierto, para hacer comentarios MIRA PRIMERO DE QUE TE PASE LA BORRACHERA, porque si no te da por gritar y esto no es educado.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Josep fletxa Montbrió del Camp
17 de juny de 2015, 11.40 h

Aquest d'ACVOT, s'ha d'entendre que no comprenguin el català, no diu visca terra lliure, si no, VISCA LA TERRA, LLIURE, que es molt diferent !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
16 de juny de 2015, 20.21 h

#27 idiota


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
16 de juny de 2015, 19.58 h


Empresaris de Catalunya es un grupo de empresarios que se atreve a decirle a Mas lo que todos piensan: que el nacionalismo está arruinando Cataluña, i que el noupaís és un romanço que està ferint greument l’economia catalana.

El 16 de junio a las 10:00 el profesor Granell explicará por qué la secesión es un desastre, y por qué a la gente le va mejor cuando se junta. Y lo hará en el Parlamento de Cataluña.

Parece que los catalanes de seny empiezan a despertar; sería bueno que a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
renom fletxa caldes
16 de juny de 2015, 19.50 h

Al 23 #
I si no millor, els militars repartint alcohol de franc d´alta graduació a tots fatxes que tinguin simptomes de alienament la setmana del 27-S, a càrrec del PPSOEC´S. Així les poquyes neurones s´oblidaran de les penes unionistes, i no permetran que ningú es coli a les cues que es faràn !!! Cap fatxa sense la seva racció d´esperit nazional ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
16 de juny de 2015, 19.49 h

#23 “En un moment en què estem veient que tothom va cap a processos d'integració, caminar cap enrere, cap a coses del segle passat, té bastant poc sentit” Fins i tot l'imbécil de Mari Ano Rajoy ho diu, i tu con estos pelos...


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
16 de juny de 2015, 19.48 h


VISITA DE CAROD ROVIRA A ECUADOR 2009

SABADO 14 DE MARZO DE 2009 EL REVOLUCIONARIO ECUADOR
Con una crisis económica galopante en la Madre Patria, y con una región catalana casi en bancarrota, el presidente catalán José Montilla, del socialdemócrata PSOE, pidió austeridad a sus administraciones públicas.

Sin embargo, el vicepresidente José Luis Pérez Carod, más conocido como «Josep Lluis Carod Rovira» (nombre que ha adoptado este español converso a la derecha extravagante no ali... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
justo fletxa INTERVENCIÓN MILITAR EN CATALUÑA, YA !!!
16 de juny de 2015, 19.37 h

#22 ESO ES LO QUE DIGO YO, HAY QUE TOMAR EL CONTROL YA, SIN MEDIAS TINTAS , HAY QUE MANDAR VARIAS DIVISIONES , SACAR LOS TANQUES A LA CALLE , Y PONER PIE EN PARED, YA ESTÁ BIEN DE TANTO DESCONTROL, Y DE TANTA CHULERÍA DE LOS CATALANES, COÑO !!!

APELO A LOS MILITARES A TOMAR EL CONTROL DE CATALUÑA CUANTO ANTES, Y HAY QUE PONER EL OJO TAMBIÉN EN LOS COMUNISTAS QUE HAN CONVERTIDO MADRID EN UN NIDO DE CORRUPTOS Y DE GENTE QUE NO SON PRECISAMENTE GENTE DE ORDEN.

ARRIBA ESPAÑA, HAY QUE DEVOLV... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
renom fletxa caldes
16 de juny de 2015, 19.24 h

Al 21 #
Els militars podrien prendre el control dels bars de tot Catalunya (la setmana del 27-S). Quan vegin la consulta tant imminent, tot el fatxum es voldrà ofegar en alcohol d´alta graduació...... !!! Si els militars fan acte de presència imposaran un bon ordre espanyol, i ningú es colarà !!!
Independència ràpid !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
justo fletxa INTERVENCIÓN MILITAR EN CATALUÑA, YA !!!
16 de juny de 2015, 18.57 h



MENOS MAL QUE POR FIN SE ESTÁN MOJANDO LOS CUERPOS DE SEGURIDAD DEL ESTADO EN DEFENDER LA PATRIA HERIDA Y ATACADA VILMENTE POR LOS TERRORISTAS CATALANES Y VASCOS, Y POR LOS PODEMITAS PROETARRAS , QUE ESTÁN HACIENDO QUE ESPAÑA SE VAYA HUNDIENDO, PERO YA HA LLEGADO LA HORA DE QUE LOS MILITARES SE ALCEN Y PONGAN PIE EN PARED, TOMANDO EL CONTROL DE LOS TERRITORIOS QUE ESTÁN MALGOBERNANDO LOS SEPARATISTAS Y LOS DE LA COLETA.

ARRIBA ESPAÑA !!!

LOS MILITARES DEBEN TOMAR EL CONTROL DE LAS TIER... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.