directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 20:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

‘Escrache’ dels alcaldes pirinencs a Ada Colau?

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha cridat a una aliança de les comarques pirinenques per fer pressió a la nova alcaldessa de Barcelona

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Mentre Àngel Ros ja s’ha ofert per vendre a Espanya la candidatura dels Jocs d’Hivern 2026 sota el seu lideratge, el batlle de la seu d’Urgell, Albert Batalla, ha cridat a intentar fer veure a Colau la necessitat pera Catalunya de que Barcelona exerceixi de capital del país i no de capital-Estat aïllada de la resta del territori. Ho ha dit en la obertura de la 26a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu.


Comparteix
   

Una de les primeres reaccions de la nova alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha estat la de desistir de la cursa olímpica per aconseguir portar uns Jocs Olímpics d’Hivern als Pirineus el 2026 utilitzant la marca Barcelona, que podria acollir alguna prova. La majoria dels grups de la oposició de la ciutat comtal s’han mostrat decebuts amb aquesta decisió que consideren “precipitada” i sobretot molt perjudicial pels interessos socioeconòmics de les terres del Pirineu.

Batalla ha dit que es reunirà amb Colau per intentar fer-la recapacitar i mirar de “revertir” una decisió que ha pres sense parlar-ho abans amb la resta de socis de la candidatura. L’alcalde de la Seu, doncs, no renuncia a la candidatura encara, perquè creu que és una “molt bona oportunitat per situar els Pirineus al món”.
 
Vila esclafa l’empresariat del Pirineu

Per altra banda, el conseller de Territori, Santi Vila, en el transcurs de la inauguració de la 26ena edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, ha advertit que el model de decreixement que representa Ada Colau és ''immoral'' per al 20% de població aturada i per una població que suporta un sobreendeutament, i  tot i que ha reconegut que la societat ha fet un ''gir a l'esquerra''  ha avisat que s'ha d'elegir entre el model de Veneçuela o el model de Dinamarca.
Vila, ja va lamentar la decisió de la nova alcaldessa de Barcelona de renunciar als Jocs d’hivern, fer que va considera "una idea política equivocada", una decisió "impulsiva" i va manifestat que l'Ajuntament de la capital catalana ha de tenir una "agenda de compromís amb el país que té al darrere"., el conseller també va llançar un missatge “d’optimisme” assegurant que es continuarà l’agenda de treball consensuada amb la zona dels Pirineus amb “matisos en la celeritat del compliment”.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
22 de juny de 2015, 13.01 h



Comunicado de la Resistencia :

Recientemente se han constituido los nuevos gobiernos en los Ayuntamientos y pronto en la mayoría de Comunidades Autónomas del estado español, producto de las elecciones llevadas a cabo y que han configurado un mapa novedoso del reparto de poder, como consecuencia de la nueva correlación de fuerzas resultante de dichas elecciones.

Se han formado pactos y gobiernos de conveniencia , en los que abundan alianzas llamativas y clarificadoras en muchos casos, de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Gentil fletxa Osona
20 de juny de 2015, 11.11 h

ELS POLITICS QUE LI HAN DONAT SUPORT, ON SON, QUÈ DIUEN? NO VEUEN QUE HAN VOTAT UNA persona totalment INEPTA pel càrrec d'alcaldesa? QUE NOMÉS VOL PODER. ÉS UNA DICTADORA QUE HO DISSIMULA PROTEGINT A QUATRE PERSONES, QUE NOMÉS VOLEN OBTENIR DINERS D'ELLA I TAN ELS FA BARCELONA.
CREC QUE LA OPOSICIÓ HAURIA DE COMENÇAR PREPARANT UNA MOCIÓ DE CENSURA ABANS NO SIGUI MASSA TARD.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
19 de juny de 2015, 23.38 h

Querido NAZI,

Menudo charnegazo que estas hecho. No hago otra cosa que encontrarte un nivel de LAPAO tal que los becarios del Directe a tu lado merecerian un premio en los "Jocs Florals".

Supongo que cuando escribiste "cataractes del Niagara" te la estarias cascando viendo porno gay y te dio verguenza escribir "Cascades del Niagara" o tu senilidad es tal que ya no ves y tienes "cataractes" en los ojos.

Ve corriendo a "la biblioteca de tu casa" y busca un diccionario de LAPAO para aprender un... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
19 de juny de 2015, 22.47 h

#2

SI SENYOR LA L BEN GROSSA I A SOTA "APARTENSE PELIGRO, NO SABE"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
19 de juny de 2015, 22.45 h



QUE LI FOTEN UN ESCRATCHE A ELLA I AVIAM SI LA FOTEM FORA DEL AJUNTAMENT. "DESGRACIA DIVINA LA QUE ENS HA CAIGUT EM AQUESTA DONA".

COLLONS, BARCELONA I ELS SEUS CIUTADANS, NO ES MEREIXEM AIXÒS.

¿QUE ENS VINDRÀ DESPRÈS DELS JOCS ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
19 de juny de 2015, 19.41 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
19 de juny de 2015, 18.36 h

6
Hace tres días Cardús hacía circular por Twitter un dibujo de un tren cargado de billetes con el siguiente texto:

“Mientras esperáis el proceso constituyente, cada día sale un tren de Barcelona hacia Madrid con 46 millones de euros. Y no los veremos nunca más. En los vagones van: plazas de guarderías, la ayuda que te corresponde para cuidar personas dependientes, la nueva escuela de tu hijo, la rodilla para tu padre…LA INDEPENDENCIA NO ES UN JUEGO”

És una variant més de l´es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
19 de juny de 2015, 18.33 h


Salvador Cardús es profesor de Sociología en la UAB, universidad de la que llegó a ser decano, aunque se le conoce sobre todo por su papel de ideólogo resentido obsesionado con el nacionalismo.

Le gusta referirse al prusés como “lluita” y “combat”, y sobre todo salir junto a Artur Mas con el brazo en alto y agitando los cuatro dedos de la mano.

Como buen apparatchiks nacionalista forma part del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN), el chiringuito de la Generalita... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
BEJOTA fletxa bcn
19 de juny de 2015, 17.59 h




El 37% del suflé del escracho del electorat vende la piel de los traidores de Roma al oso antes de vender el TRENCAPATRIES del higo del sur de Montserrat Caballé

GAME OVER !! GAMO AVER !! GAMO A VER QUE PASA AQUÍ !!

NOTA BENE : ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ESTÁ PUBLICAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
19 de juny de 2015, 15.56 h

perdo convertir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.