directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 17:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rajoy a Mas: “Els bons catalans qui són, els de la CUP?”

El president espanyol dóna lliçons de catalanitat a Mas, li etziba que "Dividir la gent i sembrar zitzània és ser anticatalà"

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha justificat aquest dimarts al Senat l'actuació del seu executiu davant el 9-N perquè els sobiranistes pretenien "liquidar la llei" , i ha negat que la seva formació sigui "anticatalana". Segons informa l'ACN, Rajoy considera que "ser anticatalà és dividir la gent, sembrar zitzània, obligar la gent a escollir entre ser català o ser espanyol i europeu quan es poden ser les tres coses a la vegada", i no el que fa el seu govern. En aquest marc, ha assegurat que amb la seva deriva sobiranista CDC ho "està trencant tot" i fins i tot "37 anys després ha aconseguit liquidar la coalició amb UDC". "Aquests també són anticatalans? Els bons catalans qui són, els de la CUP?", ha preguntat.
 

Comparteix
   


Etiquetes
El president espanyol ha fet aquestes manifestacions en resposta a una pregunta del portaveu de CDC al Senat, Josep Lluis Cleries, durant la sessió de control a la cambra anta. Cleries l'ha acusat d'impulsar iniciatives que ataquen sistemàticament la llengua, la cultura i l'autogovern de Catalunya.
 
Segons Cleries, si el PP només té una senadora a Catalunya, només 214 dels 9.077 regidors a Catalunya, i una sola alcaldia és "fruit de les seves polítiques anticatalanes". "Han passat de ser la tercera força a la sisena" i "la força majoritària a les Corts és residual a Catalunya" per les seves "agressions constants" i "l'asfíxia financera", a més del "maltractament", ha dit.
 
"Després d'actuar d'aquesta manera amb Catalunya se sorprenen que hi hagi xiulades", ha dit Cleires, però "com hauríem de qualificar els que ataquen la dignitat de Catalunya amb llei, decrets, recursos, querelles". En tot cas, segons el portaveu de CDC, Catalunya "ho arreglarà a la seva manera": "democràticament", i "els que no respecten Catalunya rebran la seva resposta a les urnes".
 
El portaveu de CDCha recordat també a Rajoy que no ha donat resposta a cap dels 23 punts que Mas li va plantejar, i per contra va provar d'impedir la consulta del 9-N, malgrat que finalment "2,3 milions de persones van anar a votar i per molt que el Tribunal Constitucional ho vulgui no ho esborraran".
 
En la seva resposta, Rajoy ha assegurat que aquesta legislatura ha defensat l'interès general dels espanyols "visquin on visquin" i ha intentat "evitar el rescat" i la fallida de les comunitats autònomes.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
25 de juny de 2015, 12.04 h




Comunicado de la Resistencia :

Recientemente se han constituido los nuevos gobiernos en los Ayuntamientos y pronto en la mayoría de Comunidades Autónomas del estado español, producto de las elecciones llevadas a cabo el 24 de mayo, y que han configurado un mapa novedoso del reparto de poder, como consecuencia de la nueva correlación de fuerzas resultante de dichas elecciones.

Se han formado pactos y gobiernos de conveniencia , en los que abundan alianzas llamativas y clarificadoras en ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Pepet fletxa EL VENDRELL
24 de juny de 2015, 20.55 h

Sr. Rajoy perdone Ud. se etiVoca los buenos españoles son lo que defienden GIBRALTAR jajajaja..... VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Podemos i Ciudadanos són la crossa del règim del 78 fletxa Podemos ha pactat amb el PSOE a Extremadura,Aragó,Castella,Balears i Valencia.Ciudadanos ha pactat amb el PP a Madrid,Asturias,Lleó,La Rioja i Murcia.Promocionats per LaSexta,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
24 de juny de 2015, 19.30 h

Podemos i Ciudadanos són la marca blanca del PP-PSOE ---> http://postimg.org/image/mxuvrz58f/


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
24 de juny de 2015, 18.36 h

Per ser que aquest individu és tan mesurat amb les seves paraules, o sigui que en diu molt poques, aquesta vegada l´ha vessat de mala manera.
Què coi té a veure la CUP amb el que estàven discutint-se amb en Cleries?
Ha ficat la pota fins el fons i s´ha buscat inútilment un adversari molt dur.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Francesc fletxa Calders
24 de juny de 2015, 16.03 h

Catalans ho som tots els qui vivim a Catalunya. Bons o dolents depèn: per a mi són bons els qui veuen clar que necessitem la independència per continuar sent com a poble. I que els altres són els dolents. Per en Rajoy és tot a l'inrevés: els bons són els qui pensen que són espanyols abans que catalans i els dolents són els independentistes. Són dues maneres de veure les coses.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Marga Barjau fletxa Barcelona
24 de juny de 2015, 14.35 h

Els bons catalans en som tots, siguin militants del partit que siguin, siguin persones sense cap carnet i també totes aquelles persones que volen votar pacíficament i democràtica el proper 27S. Votin o no partits independentistes, els catalans tenim dret a decidir el nostre futur com a país. Personalment votaré a favor d'una Catalunya Independent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
24 de juny de 2015, 12.56 h



Los unionistas , lo teneis muy mal con un presidente como Rajoy, en una situación de descalabro total.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
24 de juny de 2015, 12.09 h

Querido NAZI,

Ve a consultar en “els 10 m de la biblioteca de casa” ,si encuentras alguna referencia a “les cataractes del Niàgara”.

PALETOOOOOOOOOOOOOOOOOO


Querido NAZI,

Menudo charnegazo que estas hecho. No hago otra cosa que encontrarte un nivel de LAPAO tal que los becarios del Directe a tu lado merecerian un premio en los "Jocs Florals".

Supongo que cuando escribiste "cataractes del Niagara" te la estarias cascando viendo porno gay y te dio verguenza escribir "Cascades del... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Irene fletxa Barcelona
24 de juny de 2015, 11.31 h

A Catalunya no hi ha bons i dolens, hi ha catalans i n'hi ha que no ho son. I no passa rés. Es votará i es tirará endevant com sempre, i quan ens haguem tret l'estat espanyol de sobre, tenim molta feina a aixecar altre cop Catalunya i les nostres comptes bancaries com per estar "buscan i trobant" "bons i mals" catalans.

Au, xato.... que t'has lluït, ves a fer un "retiro" i quedati, que ho necessites.

E + DUI = VCSI //*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
24 de juny de 2015, 08.50 h



Pobre Rajoy, parla poc i quan obra la boca, demostre que els seus discursos interessen molt poc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.