directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Arrufat: “La proposta de Mas ha trencat la cadena de treball”

El diputat de la CUP s’ha queixat repetidament de l’actitud del president i CDC

Comentaris 39  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

El diputat Quim Arrufat, de la CUP, ha estat entrevistat avui a ‘Els matins de TV3’ on s’ha queixat que “la proposta de Mas ha trencat la cadena de treball”. El cupaire considera que el debat que va encetar Mas a Molins de Rei interromp les reunions i els treballs que s’estaven fent per reforçar el caràcter plebiscitari del 27S, i a causa d’això s’interromp el marc de treball col·lectiu que s’estava duent a terme.

Quim Arrufat considera que cal tornar sense més dilacions a la configuració del 27S
Quim Arrufat considera que cal tornar sense més dilacions a la configuració del 27S

Comparteix
   


Etiquetes

“Desconcertant”

Per Quim Arrufat la proposta de Mas és desconcertant. Per ell, la proposta que va fer el president per implicar les entitats a les llistes, ens desvia de l’objectiu plebiscitari. “Quina és la prioritat ara mateix, alterar el marc, o continuar treballant amb articular el caràcter plebiscitari de les eleccions?”. Pel que fa a les entitats en sí, a la CUP tant li fa –mentre no les tinguin en contra-, si ANC i Òmnium entren a donar suport o no a les llistes. “a nosaltres no ens fa falta ni ens afectarà que hi siguin o no, el que es pretén que defensin [caràcter plebiscitari de les eleccions, full de ruta, unitat d’acció] ja ho estem defensant des del primer moment”.

La CUP surt en defensa d’ERC

La CUP considera que aquest debat sobre llistes, “una discussió entre dos partits”, no els afecta, però creu que ha afectat negativament el procés. “No convocar les eleccions al març va ser un error per part de Mas”. Arrufat ha trencat una llança a favor del partit de Junqueras: “sense anomenar-los, el president interpel·la contínuament ERC de forma errònia”. Amb l’anunci del president Mas es capgira aquest marc de treball sobre el full de ruta.

El 28S

Quim Arrufat creu que CDC s’equivoca quan diu que els del “sí es pot” no defensen les llibertats de Catalunya. El problema és d’uns grups que volen contraposar i dividir les majories per la llibertat nacional i les majories per la llibertat i els drets socials. Ell creu que actualment “la majoria guanyadora vol més cotes de llibertat en drets socials i nacionals”. I l’objectiu ha de ser necessàriament que, tenint 2/3 del proper Parlament que estaran a favor de la regeneració, no es pot tolerar que “Catalunya quedi sotmesa a les dinàmiques de l’Estat espanyol”

“No es cert que els números no surtin. No surten per aquells que només volen que es parli de la independència i de res més”. Assenyala el diputat de la CUP. “Ha de ser possible articular un full de ruta almenys que permeti que el terç contrari a les llibertats no surti (PSOE-PP-C’s)”. Arrufat també ha dit que amb l’actual preacord de full de ruta, no entrarien en un govern d’unitat. Ells només entrarien en un govern de ruptura amb l’objectiu de la ruptura real i la implantació d’un pla de xoc social, una excepcional a la dinàmica habitual i que habilités un procés constituent sense límits, més enllà de la independència en sí mateixa.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#39
1 de juliol de 2015, 08.56 h


Dintre de aquestes pàgines, desgraciadament ja un o dos, que posen diferents noms, però son les mateixes persones, que estàn entestats em arremetre contra Convergencia i el President Mas.

No puc pensà res mes que els pot mès els interessos de partit que la Independencia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
jcc fletxa bcn
30 de juny de 2015, 20.53 h

#33 Ets patètic i si el grau d'intel·ligència es mesura pel grau de saber plantejar quelcom sense insultar amb insult imbècils la teva capacitat mental és nul·la


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
30 de juny de 2015, 20.52 h

#31 Ets patètic i si el grau d'intel·ligència es mesura pel grau de saber plantejar quelcom sense insultar amb insult imbècils la teva capacitat mental és nul·la


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
30 de juny de 2015, 20.15 h


Quan penso que he estat a punt de votar convergència ! Sort que he llegit tot això, els comentaris d'aquest article i l'enllaç que recomana el Salvador a #17 , que copio: http://www.directe.cat/noticia/416716/mas-amb-el-cor-a-la-ma...%20%3Ca%20onclick= . això m'ha fet decidir. O ERC o CUP, ja veurem.

Sembla estrany que hi hagi catalans que per tal de seguir manant estiguin disp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
30 de juny de 2015, 19.03 h


La frase que m'ha impactat més és la d'en Salvador a #17 quan ha dit:

Els convergents estan jugant brut, i si els deixem fer, ho seguiran fent

Crec que té tota la raó. No hem de permetre que es manipuli tan descaradament aquest fòrum. alguns col.laboradors ja han marxat pel fàstic que els feia tot això. No permetem que això segueixi passant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
30 de juny de 2015, 18.55 h



Ja podeu sortir els "homes de seny" i demanar pau, que de pau NO EN TINDREM MENTRE AQUESTS CONVERGENTS BUSQUIN BURINA SISTEMÀTICAMENT, perquè heu de saber que la pau del qui calla una injustícia és la que s'anomena PAU DE CEMENTIRI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
30 de juny de 2015, 18.53 h


#29 #30 No et tindré en compte l'insult que em dirigeixes a mi, però els que dediques al Salvador, vull discutir-te'ls

De fet, comences tu, amb el comentari REPETIT #10 I #11 , dient exactament el que ens diuen els castellans quan parlem de defensar Catalunya: que estem "plens d'odi i de rancúnia" .

Ell a tu no t'havia dit res, ell responia a un comentari de #3 que parlava d'estructures d'estat, atribuint a l'Artur Mas el mèrit immerescut d'haver-les posat a punt, quan TOTS SABEM que le... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
30 de juny de 2015, 18.40 h


#29 Com ho saps que per al Salvador #24 quan diu "convergent" ho considera un insult? Que potser tens la màquina de llegir pensament, o és un trauma, un complexe que t'ho f imaginar?

Jo he llegit en #24 i el #21 i veig que ETS TU QUI L'HA INSULTAT dient-li "passat de voltes" i ell si t'ha insultat a tu, ha estat perquè t'identifiques amb l'únic insult de #24, que és això de "gangster", però que no te'l diu directament a tu

Hauries de prendre't una til.la i calmar-te, perquè estàs ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
30 de juny de 2015, 18.33 h


#30 Perdonar vides? així que els convergents titlleu de "perdona-vides" a qui pretén ensenyar-vos una cosa que IGNOREU? No et sembla una conducta morbosa i tarada? . . . Tu mateix, noiet, tu mateix. Amb aquesta manera de fer, seguiràs demostrant que te'n fots de la llengua catalana i que només t'interessa que mani el "teu" partit.

Que potser ets regidor a l'ajuntament del teu poble i tens por de perdre la moma?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
jcc fletxa bcn
30 de juny de 2015, 16.31 h

#27 Després de perdonar la vida què més fas? Res


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.