directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El president de Súmate deixa el càrrec per concórrer a les eleccions del 27-S

Eduardo Reyes ha posat a disposició de l’entitat el seu càrrec i tot apunta que anirà a la llista d’ERC

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

L’entitat ha emès un comunicat aquest dimecres on expressa la voluntat del president de Súmate, Eduardo Reyes, de posar a disposició de l’entitat el càrrec que ha ostentat des de la seva fundació. Segons el comunicat, aquest fet és conseqüència de “la seva decisió personal de voler formar part de manera directa i activa en l’oferta electoral” a les eleccions plebiscitàries convocades pel 27 de Setembre d’enguany. Malgrat que el comunicat no aclareix quina és l’opció de Reyes, tot apunta que anirà a la llista d’ERC. 


Comunicat de Súmate
Comunicat de Súmate



Comparteix
   


Etiquetes
Un gest per preservar la transversalitat de l’entitat

L’Entitat entén que la decisió del que ha estat fins avui President de Súmate respon al seu respecte per preservar la independència de Súmate com a organització apartidista i transversal així com la bona imatge de l’entitat. A partir d’aquest moment l’associació assegura que, en les properes setmanes, avaluarà internament la situació per donar resposta, si s’escau, a la renovació de la direcció.

Súmate vol posar tot el seu capital simbòlic i els actius personals al servei de la unitat i la transversalitat del procés

D’altra banda, i en el marc del debat sobre candidatura llançada pel President de la Generalitat, l’entitat vol deixar palesa la convicció de Reyes “del caràcter honest i sincer de la seva proposta i en aquest sentit expressen la clara voluntat de Súmate de posar tot el seu capital simbòlic i els actius personals al servei de la unitat i la transversalitat del procés que Catalunya ha endegat cap a la plena sobirania”.

Per això, continua el comunicat, “demanarem activament el vot per a totes les candidatures que de manera inequívoca manifestin el seu compromís amb la creació de les condicions polítiques i socials per a la fundació de la futura República Catalana”.

Súmate col.laborarà amb totes les candidatures sobiranistes

Súmate assegura que “es compromet a col·laborar intensament” i des del respecte màxim a la seva pluralitat interna, amb totes les candidatures sobiranistes cercant sempre els espais comuns i posant l’accent en l’objectiu que ens uneix més enllà de les lògiques discrepàncies polítiques.

L’entitat reclama màxima generositat política als partits

Per Súmate, ha arribat el moment de la màxima generositat política entre partits. Una generositat necessària per enfortir la nostra determinació en la consecució de les fites i els enormes reptes que afronta Catalunya.  És per això que aprofiten per fer una crida a la ciutadania i a tots els actors compromesos amb la llibertat d’aquest país, a sortir al carrer amb actitud i moral de victòria. A treballar incansablement per anar a escoltar aquells que no pensen com nosaltres i explicar-los allò que ens uneix en el país més just que volem construir amb ells.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
BEJOTA fletxa bcn
3 de juliol de 2015, 12.03 h

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%. La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
2 de juliol de 2015, 23.45 h



#22 ANACLETA CAGARRONESES, TU QUÉ COÑO LE VAS A ECHAR CINCO POLVOS NI UNO SOLO AL PUTÓN ASQUEROSO DE MI MAADRE. SI TU NO ERES HOMBRE, TU TE ECHAS EN LA CAMA CON TU PERRO ENCIMA PARA QUE TE FOLLE, SO GUARRA ASQUEROSA.

TODOS SABEMOS QUE CREIAS QUE TE HABIA PREÑADO TU PERRO


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
2 de juliol de 2015, 23.42 h



#20 Micaela Romualda, no te disfraces, travestorra impúdica, guarra de solemnidad, ni te llamas Saantiaga ni eres de Martaró, y tu madre se prostituye en la carretera de Valencia a Madrid, que yo le he pagada al menos cinco polvos cuqndo ibaa borracho


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
2 de juliol de 2015, 22.59 h

PERO SI TODO EL MUNDO SABE QUE sUMATE ES = ERC


Mis queridos NAZIS son pateticos, se creen que presentandose un dia como militantes de ERC, el otro como miembros de ANC, el otro de Omnium y el otro de Sumate les van a dejar votar 4 veces.


Un hombre = un voto, sea o no NAZI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Santiago fletxa Mataró
2 de juliol de 2015, 18.06 h

Y todo por "un bucadill de jambó i qués i per una llata de cervessa". Hay personajes de tremendos acomplejamientos de inferioridad que viven en los barrios periféricos de Barcelona y vinieron a Cataluña en los años 70, que están dispuestos a hacer el mayor de los ridículos con tal de apagar su triste incultura y complejo de inferioridad, creyendo que este circo del independentismo les va a dar el estatus que ellos creen que nunca tuvieron por tan baja autoestima. Lamentable !!!. Pobres a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
BEJOTA fletxa bcn
2 de juliol de 2015, 17.41 h

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .

N.B. "ROMA NO PAGA A TRAIDORES" (SRS. DE SUMATE)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Rivas fletxa Hospitalet
2 de juliol de 2015, 16.22 h

No sabem què fa per guanyar-se la vida aquest paio, però sí sabem què vol fer quan es faci gran.

Bé que sabem d'on treu els calerons. Ni un polític independentista que tingui una feina a l'empresa privada. Però ni un de sol! Tots xuclant de la mamella dels impostos dels catalans.

Al noupaís també serà així?



Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
no tinc nom fletxa Barcelona
2 de juliol de 2015, 15.17 h

Ai! la vanitat. Hi ha persones que fan bé o molt bé la seva feina sense haver d'estar en la primera línia, aquest és el cas del Sr. Eduardo Reyes. Davant de Súmate y amb els seus integrants al darrera fan una feina molt valuosa. Per què fa el salt a la política activa? Si el dia que va anar a una TV espanyola, tot i tenim bé l'argumentari no se'n va sortir amb solvència? Per què es deixa enlluernar pels afalacs? Molt em temo que perdrem un bon actiu i en política serà malbaratat.

P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
2 de juliol de 2015, 12.24 h

La proposta d' Eduardo Reyes és versemblant!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
2 de juliol de 2015, 11.50 h



Comunicado de la Resistencia :

Recientemente se han constituido los nuevos gobiernos en los Ayuntamientos y pronto en la mayoría de Comunidades Autónomas del estado español, producto de las elecciones llevadas a cabo el 24 de mayo, y que han configurado un mapa novedoso del reparto de poder, como consecuencia de la nueva correlación de fuerzas resultante de dichas elecciones.

Se han formado pactos y gobiernos de conveniencia , en los que abundan alianzas llamativas y clarificadoras en m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.