directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 06:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras partidari de la unitat pactant un govern de concentració abans del 27-S

El president d'ERC assegura que l'hi plantejarà a Mas: "Ho faré en persona ben aviat"

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El president d'ERC, Oriol Junqueras, s'ha mostrat partidari de pactar un govern de concentració "abans del 27-S". Just després d'obrir la porta a una llista electoral sense polítics, el president d'ERC s'ha avingut a la proposta emesa pel president de l'ANC de començar a treballar immediatament en el disseny d'un govern de concentració post 27-S. "Cal iniciar ja les negociacions per definir el futur Govern de concentració o com a mínim fer un compromís públic de les forces sobiranistes. Com més aviat millor", ha assenyalat aquest dissabte Junqueras a 'La Vanguardia'. El mateix president de l’ANC ho va demanar la setmana passada en una entrevista, més important que la llista és la percepció que tenim un govern de concentració abans de les eleccions.


Comparteix
   


Etiquetes

Llista civil amb voluntat unitària

El president d'ERC també ha tornat a defensar la seva llista civil amb voluntat unitària. "La nostra prioritat és complir l'acord signat el gener passat amb CDC i les entitats. Si per algun motiu aquest acord no es compleix, entenem que només hi ha una proposta amb sentit: una llista civil", ha reblat Junqueras, que ha deixat entreveure una "vulneració de l'acord" per part del president Mas. "Tothom ho pot valorar perfectament", ha deixat anar el líder d'ERC, que ha reiterat que la independència es pot fer perfectament amb 68 diputats. "Com a tot arreu, les majories parlamentàries es defineixen en escons", ha puntualitzat Junqueras.

Sí es pot a Espanya, no es podrà a Catalunya, crític amb Podemos

Paral·lelament, el president d'ERC ha afirmat que no mantenen cap relació amb Podem i el seu líder, Pablo Iglesias. "Ara no tenim cap objectiu sobre què parlar. Hi ha una divergència d'estratègies a l'hora d'afrontar els reptes que és molt important", ha manifestat Junqueras. "Només 'sí es pot' si Catalunya és independent, perquè en el marc de l'estat espanyol el 'sí es pot' no es podrà", ha afegit amb ironia el president d'ERC, que ha deixat per més enllà del 27-S la decisió de si ERC es presenta o no a les eleccions espanyoles. Sobre el govern de Colau, Junqueras no s'ha estat de criticar algunes decisions que ha pres. "La candidatura olímpica pirinenca, per exemple, un dia o un altre l'hem de recuperar", ha finalitzat el president d'ERC.
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
6 de juliol de 2015, 12.50 h



Comunicado de la Resistencia :

Recientemente se han constituido los nuevos gobiernos en los Ayuntamientos y pronto en la mayoría de Comunidades Autónomas del estado español, producto de las elecciones llevadas a cabo el 24 de mayo, y que han configurado un mapa novedoso del reparto de poder, como consecuencia de la nueva correlación de fuerzas resultante de dichas elecciones.

Se han formado pactos y gobiernos de conveniencia , en los que abundan alianzas llamativas y clarificadoras en m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
PEPET fletxa tarragona
5 de juliol de 2015, 10.56 h

JA ERA HORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Antelm fletxa Moia
5 de juliol de 2015, 10.34 h

Poca cosa, & aquest Junqueras, molt poca cosa. No te cor de llibertat. Espera rebre mes de ser subdit de la Espanya de sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
5 de juliol de 2015, 08.39 h



#8 Jo també crec que l'Observador #4 és un troll espanyol, però el fill de porca Manel de Salou #2, aquest no, aquest és un convergent que ja hi torna. No n'han tingut prou, de FER MAL A CATALUNYA.

No n'han tingut prou amb tota la merda que varen posar tant a http://www.directe.cat/noticia/416716/mas-amb-el-cor-a-la-ma-jo-he-de-formar-part-de-la-soluc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
5287473186987652983746529834765298 fletxa 158736451832418926540897326451087
5 de juliol de 2015, 07.49 h

#9 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
5 de juliol de 2015, 07.47 h



#2 #4 Muy bien , Manel y Observador , me gusta que seais buenos españoles que entendais que el partido más nefasto para España es Esquerra Republicana,

Hay que comprender que Convergencia es un partido civilizado que comprende la grandeza de España, por ello pactó siempre con el PP, y votó favorablemente en las investiduras de Aznar y de Rajoy, así como en la ley Presupuestaria que ha sido la base de la financiación de Cataluña.

Si los nazis independentistas catalanes te llaman bo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
4 de juliol de 2015, 22.39 h

#4 Vet aquí un convergent castellanoparlant que torna amb la tonteria de l'odi anti-Mas. Potser sí té raó l'Ernest i és un infiltrat del PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ernest Genís fletxa Terrassa
4 de juliol de 2015, 21.59 h


#4 Ja hi tornem, ara un immigrant que ni tan sols es molesta en aprendre el català, un pobre idiota que repeteix com un lloro l'estupidesa de l'odi . . . aquest no és un convergent , aquest desgraciat sí que es un TROLL ESPANYOLISTA.

Nen: ves-te'n a vomitar la teva merda a Villaconejos de Arriba, que aquí idiotes com tu no els volem.

(Ara m'agradaria veure ALGUN CONVERGENT COM EL BENWAY que critiqués aquest tarat espanyol)


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
JOSEP PAGÈS I CANALETA DE CARDEDEU fletxa SÓC DEL VALLES ,, EN VOLEM UN SOL VALLES NO DOS
4 de juliol de 2015, 21.15 h

JUNQUERAS y ARTUR MAS ... .. E.R.C. y CONVERGENCIA Jo lo unic que beix seria UN GRAN GOVERN CATALÀ DE DRETES Que encara el dia de avui no ha fet bones Politicas Socials Nomes Retallades Socials JUNQUERAS y ARTUR MAS Que volem una CATALUNYA INDEPENDENT .......PER FER OFICIAL LA LLENGUA CASTELLANA .. .. JO PER AIXO NO BAIX NI A VOTAR ...... Vol fer UN NOU ESTAT hi de pas en destrueixen unaltra DESTRULLEN .... EL ESTAT DEL BENESTAR SOCIAL I FAMILIAR ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
JOSEP PAGÈS I CANALETA DE CARDEDEU fletxa SÓC DEL VALLES ,, EN VOLEM UN SOL VALLES NO DOS
4 de juliol de 2015, 20.53 h

ELS Primers dos Anys de President de Artur Mas despres del Famos TRIPARTIT ,,, Ban ser dos anys perdidos dos anys de PACTA C.I.U. y P.P. ,,, Al Parlament Català un ARTUR MAS y la SRA CAMACHO .. Ban fer LES PITJORS RETALLADES SOCIALS Mai fetes a Catalunya . UN C.I.U. y P.P. Se amagaben els seus CASOS DE CORRUPCIÓ Tambe amagaben la Corrupció del P.S.C. ... C.I.U. y P.P. .. Ban fer LA REFORMA LABORAL Que tan de ATUR ba portar a Espa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.