directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jordi Sànchez convençut: "tornarem a tenir una majoria favorable en favor de la independència"

Uns 300 ebrencs fan el primer punter de Catalunya a la Meridiana l'11S i la victòria del sobiranisme el 27S

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El president de l'ANC ha tornat a apuntar que el marge per trobar una solució satisfactòria al dilema de les llistes en favor de la independència de cara al 27S tindrà una solució en pocs dies, màxims 15 dies, ha assegurat. "La gent demana que sumem esforços i que busquem acords però que ho fem ràpid", ha subratllat. Sànchez s'ha mostrat convençut que un cop es defineixin les propostes sobiranistes de les eleccions de setembre i es torni a explicar amb intensitat els beneficis d'una Cataunya independent, els percentatges de les enquestes, que ara indiquen certa victòria dels partidaris al No, "es modificaran" i es tornaran a "reequilibrar posicions per tornar a tenir la majora en favor de la independència".



Comparteix
   

Segons informa l'ACN, uns 300 ebrencs han estat els primers catalans en formar el punter humà que vol incentivar la participació per omplir la Meridiana l'11 de setembre i que simbolitza el camí de la victòria en les eleccions del 27 de Setembre. El punter ha culminat l'acte, celebrat al parc Teodor González de Tortosa, que ha encetat la campanya d'estiu de l'ANC, 'On tot Comença'. El primer eix ha estat l'equilibri territorial. Diversos representants de la societat civil ebrenca han demanat igualtat d'oportunitats per a zones de menys pes demogràfic, polític i econòmic com l'Ebre, territori referent en la lluita de protegir els recursos i millorar el futur, amb el moviment antitransvasista com exemple.
 
El president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha destacat que s'ha escollit començar la campanya a Tortosa, la capital de les Terres de l'Ebre, perquè el territori ha estat "símbol del treball per la dignitat". Per a Sànchez els ebrencs han donat el convenciment "que és a partir de la coherència i la perseverança que es poden guanyar les batalles". "Venir per iniciar la campanya a Tortosa és un reconeixement a la fina feta els darrers 15 anys", ha assegurat. També les Terres de l'Ebre són, malauradament, un exemple de l'abandonament inversor de les administracions i la falta d'infraestructures i per aquest motiu el primer eix dels 10 actes de la campanya 'On Tot Comença' ha girat entorn a l'equilibri territorial que ha de tenir la nova República Catalana. "Les infraestructures signifiquen oportunitats i distribució de la riquesa. Estem convençuts que el nou país ha de servir per corregir el que no s'ha fet bé des de Madrid i també des de Barcelona", ha apuntat el president de l'ANC.
 
En aquest sentit la portaveu de la plataforma Trens Dignes, Montse Castellà, ha reivindicat els problemes de mobilitat que pateix el territori i la possibilitat d'anar acabant amb molts dels fronts oberts i reivindicacions que no acaben de trobar una solució a l'Ebre. També des d'Unió de Pagesos s'ha reclamat millores perquè els pagesos puguin viure amb dignitat de la seva feina i el portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Manolo Tomàs, ha animat els ebrencs a apostar per una nou país on ha demanat que es tinguin en compte les Terres de l'Ebre. "no volem passar d'un centralisme a un altre", ha apuntat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
bejota fletxa bcn
9 de juliol de 2015, 12.46 h

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30%


N.B. PER # 25:
PRIMER.-TOT AIXÓ ESTÁ PUBLICAT .

SEGON:- ESTÁ ESCRIT :"ENSENYAR(INFORMAR) L'IGNORANT".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Josep de Bna. fletxa Barcelona
8 de juliol de 2015, 22.54 h

resposta a BEJOTA. ........
.....No puc entendre com gaudeixes (disfrutes) tan, desil·lusionant a les persones que pensem que aniríem millor amb un país independent, repetint i repetint unes estadístiques que no se d'on les treus, afegint uns insuls vers a las persones que perden moltes hores pròpies per organitzar i arribar amb aquest fi, i sense remuneració. Puc comprendre que no combreguis amb nosaltres, pro el que mai es te que fer, es insultar, desqualificar i menysprear a unes pers... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
bejota fletxa bcn
8 de juliol de 2015, 12.54 h

CONSULTA 9N .-TANTO POR CIENTO DE INDEPENDENTISTAS SOBRE EL TOTAL DE POSIBLES VOTANTES 9N: 28,40% (menos de uno de cada tres posibles votantes) TANTO POR CIENTO DE INDEPENDENTISTAS 9N SOBRE LA POBLACION TOTAL CATALANA: 23,85% (menos de un catalán por cada cuatro) OSEA, CONTANDO ELLOS LOS VOTOS.

ELECCIONS EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
6 de juliol de 2015, 21.00 h

#20 En Gaziel també escriví: MAI ELS POBLES NO CATALANS D'ESPANYA NO VOLDRAN NI PODRAN RECONÈIXER LA NACIONALITAT, LA PERSONALITAT CATALANA, TOT I SER CLARA COM L'AIGUA.... (Tot i que els pitjors enemics que més mal ens poden fer els tenim aqui dintre mateix de Catalunya.-Aixó ho dic jo).!!!!*!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Josep de Bna. fletxa Barcelona
6 de juliol de 2015, 19.50 h

#4....- Resposta als fascistas de Vic.
La paraula xarnego que fas servir tu, no jo, com a un insult, fent referència a unes persones que van venir a treballar, fent-se la majoria de d'ells la pròpia casa amb runes de construcció, i amb el seu esforç van tirar la família endavant, son per mi al contrari del que penses tu, un elogi i admiració, doncs un país es fa gran amb el treball i l'esforç de la seva gent, no pidolant com molts altres. Els seus descendents, tenen un sentiment cat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Synera fletxa Barcelona
6 de juliol de 2015, 19.42 h

#20 NINGÚ. COLLA DE LLADRES I MANDROSOS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Jaume fletxa Barcelona
6 de juliol de 2015, 17.02 h

LE SEPARACIÓ AMB ESPAÑA: UNA QÜESTIÓ DE SALUT ECONÒMICA I MENTAL

Són tantes les raons que duen a la gent intel.ligent (unionistes del blog, absteniu-vos) que viu a Catalunya a voler separar-se d'un cop d'España que ja fa pudor tornar-les a repetir. Per tant, i per sintetitzar, només esmentaré un escrit de Gaziel (1946-1953) sobre la PROFUNDA DIFERÈNCIA DE TEMPERAMENT I DE MENTALITAT ENTRE CATALANS I CASTELLANS:

Diu així respecte als castellans:

“A les famílies típicament caste... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
6 de juliol de 2015, 13.35 h

Queridos NAZIS,

Desde que Mad MaSS ha elegido el camino del separatismo para salvar su mal gobierno a cada seis meses esperabais la inde como solucion a los males del gobierno de CIU, ha engañado una y otra vez a ERC y UDC y os lleva dando peixet para que le sigais votando.

La realidad es que CIU cada vez va sacando menos y menos votos y diputados, ERC no ha logrado superar su techo historico y las ultimas encuestas demuestran que el apoyo separatista va bajando dia a dia. Incluso la “argu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
6 de juliol de 2015, 13.32 h

AL MENOS EL RANCIO RECONOCE QUE AHORA NO LA TIENE


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
BEJOTA fletxa bcn
6 de juliol de 2015, 13.28 h

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .

N.B. "EL NUMERO DE XIMPLE ÉS MOLT ALT" (REI SALOMÓ).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.