directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

EL PSC rebutja el dret a decidir

Miquel Iceta insisteix en la idea de fer creure que el 27S no seran unes eleccions normals

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

EL PSC a anunciar la setmana passada la retirada del punt del programa en què es reclamava el dret a decidir, una consulta, tal i com havia incorporat Pere Navarro, com a punt de trobada de mínims entre el catalanisme autonomista.

Iceta segueix descol·locant el socialisme català
Iceta segueix descol·locant el socialisme català
© @acn

Comparteix
   

Iceta ha dit que dret a decidir i dret a l’autodeterminació “no són sinònims”. “Si el 27S guanyen els partits independentistes, això no dóna automàticament accés a la independència”. El socialista ha insistit què una reforma de la Constitució és possible i que s’ha de respectar que ells defensin aquesta idea.

Iceta serà candidat el 27S, a través d’un procés de primàries en el qie ha estat l’únic candidat. Malgrat això, ha fet gala de ser l’únic partit que sap quin candidat presentarà i quin progeama defensarà. Per ell es faria difícil fiscalitzar la tasca –en referència a la llista independentista- d’un membre de la societat civil que es presenti només de forma temporal.

El socialista ha defensat que proposta d’Estatut del govern Maragall, en un comentari molt cínic perquè va ser ell mateix qui seia a la banda espanyola de la taula de negociacions, i un dels impulsors de la ribotada i el trinxament de la renovació de l’autogovern català. Tanmateix ha defensat que potser més que fer una reforma de l’Estatut per introduir el federalisme a la Constitució, s’hauria d’haver plantejat una reforma de la Constitució en sentit federal.

Iceta no ha descartat arribar a acords amb Unió Democràtica, amb qui sintonitza força, i ha descartat fer presidenta de Catalunya Inés Arrimadas. A nivell d’Espanya, aposta per un pacte de govern amb Podemos.
 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
8 de juliol de 2015, 08.00 h

És ben lícit que Iceta i els seus no vulguin ser independents. Que se´n vagin a España i ja tendran el que volen. Només han de deixar que els altres que sí que volen ser lliures, ho siguin. No cal tant de rebombori.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
fora opressors fletxa Tarragona
8 de juliol de 2015, 00.23 h

Com si rebutjan respitrar,..... per cert favor ens farien! Botiflers!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
7 de juliol de 2015, 19.17 h



Comunicado de la Resistencia :

Recientemente se han constituido los nuevos gobiernos en los Ayuntamientos y pronto en la mayoría de Comunidades Autónomas del estado español, producto de las elecciones llevadas a cabo el 24 de mayo, y que han configurado un mapa novedoso del reparto de poder, como consecuencia de la nueva correlación de fuerzas resultante de dichas elecciones.

Se han formado pactos y gobiernos de conveniencia , en los que abundan alianzas llamativas y clarificadoras en m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
7 de juliol de 2015, 18.53 h




Debido a las feromonas, ella debe arrojar mensualmente los residuos del vientre. Esto tiene un mal olor cobrizo que atrae a los insectos ya que como un médico señaló, huele similar a las caléndulas. Este olor es muy característico en las gitanas y se debe específicamente a bacterias que viajan desde el ano hasta el "cuenco de la vida" y se alimentan de los residuos ensangrentados. Aunque aún no se ha realizado ningún estudio, se cree que una vagina pantanosa puede conducir a la pérd... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
7 de juliol de 2015, 18.52 h



¿Es la falta de higiene femenina un atentado a la familia? Reflexiones y consejos.

A los esposos cristianos no les gustan las mujeres cuyas partes íntimas huelen poco delicadas, a menos de que su marido sea francés. Incluso muchas mujeres, negligentes de higiene íntima, se sorprenden cuando el lecho matrimonial enfría. Un marido fiel puede ser obligado a buscar una pareja de olor más delicado ya sean otras mujeres o incluso gays, que como sabemos se perfuman deliciosamente. A través... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Tocqueville fletxa Barcelona
7 de juliol de 2015, 18.42 h

Arribo a pensar que el problema que tenen aquests del PSC-PSOE és una qüestió domestica, el seu lloc de feina. És incomprensible que del “catalanisme” del que en feien gala, s’hagin passat a l’ ”espanyolisme” amb aquesta facilitat. Crec que l´únic que els interessa és manar i viure del “cuento” que diu l’Iceta. Espero que a les properes desapareixin del mapa català i vagin tots a Madrid que és el seu lloc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
7 de juliol de 2015, 18.32 h

NI CAS AMB AQUEST TARAT DE ICETA, FEDERALISAT TU, NOSALTRES HO TENIM MOLT CLAR, INDEPENDÈ NCIA.... TU ETS UN APROFITAT QUE NOMÉS VIUS DEL CUENTO, TU , EL PESOE I EL PP SOU EL MATEIX, CORRUPTES I TRAMPOSOS DE LES TUPINADES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
7 de juliol de 2015, 18.00 h

I ara volen crear llista conjunta amb UDC abans de les eleccions i pactar després amb Podemos-ICV-EUiA-Forcadesconstituent...etc
Hòstia nois!!! no sabeu ni cap on aneu; és molt trist tot això eh!!! Aquell que es deixi entabanar per vosaltres, ha d´estar encara més cascat que el partit.
Chacón-Iceta, dos nous valors, sí senyor, amb dos collons!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
7 de juliol de 2015, 16.56 h

Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla...


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.