directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pablo Iglesias endolla la seva exnòvia a la llista que presenta a primàries

Després de ser cap de llista d’IU a la Comunitat de Madrid, i abandonar la cursa per una imputació, Tania Sánchez es va oferir a Iglesias

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Fonts de la direcció del partit han confirmat que Pablo Iglesias ha acceptat l’oferiment de la seva exparella per ser inclosa en la llista que ha preparat i presentat ja per concórrer a les polèmiques primàries de Podemos. Cal recordar que si la proposta de primàries ja havia aixecat 500 càrrecs de la formació, la inclusió de l’exparella del líder, podria esvalotar encara més el galliner.

Tania Sánchez, exnòvia de Pablo Iglesias
Tania Sánchez, exnòvia de Pablo Iglesias

Comparteix
   


Etiquetes

Podemos cada vegada s’assembla més a un partit clàssic, com ara el PSOE o el PP. Interessos, equilibris, corrents interns, revoltes... el moviment, que ja va patir la baixa de Monedero, s’ha anat allunyant progressivament del moviment del 15M a mesura que les enquestes els han anat inflant les aspiracions. A Catalunya, la confluència d’esquerres ha esdevingut una pugna entre partits, i a l’Ajuntament de Barcelona, l’alcaldessa Colau ja ha incorporat tots els seus excompanys de feina de l’observatori DESC.

La llista va ser presentada al Consell Estatal de la formació, i també inclou els principals dirigents d’aquesta formació: Errejón, Mayoral, Alegre, Bustinduy, Pascual, Bescansa... Iglesias també hi ha fet confluir un exvocal del Consell General del Poder Judicial, José Manuel Gómez Benítez, i el portaveu de l’Associació Unificada de la Guàrdia Civil, Juan Antonio Delgado.
 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Synera fletxa Barcelona
8 de juliol de 2015, 15.14 h

NEPOTISME ESPANYATA.

EL DE SEMPRE. UN DÉJÀ VU D'AL ANDALÚS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
8 de juliol de 2015, 14.09 h

Queridos NAZIS,

Desde que Mad MaSS ha elegido el camino del separatismo para salvar su mal gobierno a cada seis meses esperabais la inde como solucion a los males del gobierno de CIU, ha engañado una y otra vez a ERC y UDC y os lleva dando peixet para que le sigais votando.

La realidad es que CIU cada vez va sacando menos y menos votos y diputados, ERC no ha logrado superar su techo historico y las ultimas encuestas demuestran que el apoyo separatista va bajando dia a dia. Incluso la “argu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
8 de juliol de 2015, 12.56 h



Comunicado de la Resistencia :

Recientemente se han constituido los nuevos gobiernos en los Ayuntamientos y pronto en la mayoría de Comunidades Autónomas del estado español, producto de las elecciones llevadas a cabo el 24 de mayo, y que han configurado un mapa novedoso del reparto de poder, como consecuencia de la nueva correlación de fuerzas resultante de dichas elecciones.

Se han formado pactos y gobiernos de conveniencia , en los que abundan alianzas llamativas y clarificadoras en m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.