directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

Puigcercós s'adreça a tots els militants demanant-los col·laboració amb la IP

ERC es mobilitza per aconseguir les signatures abans de les eleccions

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El president d'ERC, Joan Puigcercós, està fent arribar per carta o correu electrònic a tots els militants una missiva on els emplaça a 'prioritzar' la recollida de signatures per la IP del referèndum nacional d'independència, admesa a tràmit aquest dimarts, 'per davant de cap altra activitat política'. Tal com proclamava al Parlament, Puigcercós troba prioritària la Iniciativa Popular del referèndum i s'ha mostrat decidit a 'abocar-hi totes les seves forces'. El líder republicà també ha convocat la militància aquest dissabte davant el Parlament de Catalunya per donar suport a la IP i engegar la campanya d'inscripció de voluntaris. Aquesta mobilització sense precedents d'Esquerra vol aconseguir que en les properes eleccions al Parlament de Catalunya la ciutadania esculli una majoria disposada a tirar endavant el referèndum popular.
puigcercós joan ERC carta
Comparteix
   


Etiquetes
A continuació us reproduïm el correu electrònic que Joan Puigcercós està fent arribar als militants:


- - - - - - - -


Benvolgut company, benvolguda companya,

Arran de l'aprovació pel Parlament, a proposta d'Esquerra, de la Llei de consultes populars, el Principat de Catalunya ha iniciat un procés irreversible cap a la celebració d'un referèndum per a decidir el seu futur, coincidint amb la mobilització de centenars de milers de persones que han impulsat consultes sobre la independència en els seus municipis.

Avui ha estat admesa a tràmit la Iniciativa Popular presentada per la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència, d'acord amb allò que permet la nova Llei de consultes populars per via de referèndum, que en el seu article 21 diu: “Els ciutadans de Catalunya poden promoure la convocatòria d’una consulta popular en l’àmbit de Catalunya si està avalada almenys pel 3% de la població.”

Esquerra vol abocar-hi totes les seves forces, incorporant tota la seva militància i totes aquelles altres persones que hi vulguin col·laborar, com a voluntaris, per a recollir aquestes 220.000 signatures i moltes més si és possible. Per això, et convoco el dissabte 12 de juny a les 11h al davant Parlament de Catalunya per donar suport a la Iniciativa Popular i engegar la campanya d'inscripció del voluntariat per la recollida de signatures.

Properament et farem arribar els plecs de recollida de signatures i la documentació necessària per al bon funcionament del procés. També et pots adreçar a la teva secció local per recollir els fulls de captació de voluntariat.

Aquest és un moment històric en el que ni un sol dels catalans i catalanes que hem somniat veure aquest país lliure podem restar inactius. L'hora de la veritat s'acosta, tot i que encara queda un llarg i difícil camí, i no serem la gent d'Esquerra els qui defallim davant el repte.

En aquest sentit, vull fer una crida a la gent d'Esquerra a prioritzar, per davant de cap altra activitat política, també de l'electoral, la recollida de signatures per a poder celebrar el referèndum. Volem tenir les signatures abans de les properes eleccions al Parlament. Si és així, només quedarà un escull perquè es pugui celebrar: una majoria política en el nou Parlament disposada a tirar-lo endavant. I això, la ciutadania tindrà la possibilitat de decidir-ho en aquestes properes eleccions. Puc donar la meva paraula que les diputades i diputats electes en nom d'Esquerra hi donaran el seu suport entusiasta.

Joan Puigcercós
President d'Esquerra




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
Pasbort fletxa Vila-real
10 de juny de 2010, 10.31 h

"PILLIN" "PILLIN" què ha inventar-s´hi un altre com l´ESTATUT, que entre pitos i flautes li dure fins a la pròxima LEGISLATURA? "PILLIN" PILLIN"... encara, encara en queden d´atrassats que els caurà la baba en tot el que els digui....que SI, que és fantàstic...però es veu massa el TRUC!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
maria fletxa Barcelona
9 de juny de 2010, 12.38 h

Sonia #1: deixa les drogues!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
pasbort fletxa Vila-real
9 de juny de 2010, 11.57 h

Sr. Puigcercós
Veurà ja ja fà tres vegades que he VOTAT INDEPENDENCIA, que perque aquesta opció no va ser majoritaria jo m´he tingut que tragar al iguals que molts altres tota LA MERDA que vostés han tingut l´amabilitat de donar-nos, jo no he demanat res ni a Madrid, però si arribem a ser MAJORIA ni a vosté ni a Madrid els demanarem permis, ENS HO PENDREM!!! la DEMOCRACIA son els VOTS si els ciutadans creuen que em d´aguantar 4 anys més doncs que hi farem soportarem a part TOTES aques... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
josep fletxa sabadell
9 de juny de 2010, 11.44 h

Moltes gràcies, ERC !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
9 de juny de 2010, 11.39 h

Moltes gràcies ERC!

http://www.youtube.com/watch?v=7ToxjZll_NQ&feature=related


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6 Sílvia Martínez
9 de juny de 2010, 11.03 h

Moltes gràcies ERC!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Beth fletxa Barcelon
9 de juny de 2010, 10.36 h

ERC, la gent més seriosa. Aquests de Reagrupament només criden i diuen independència tot el dia i després res. Jo votaré Puigcercós, em sembla l'independentista més seriós.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 34
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim fletxa PAÏSOS CATALANS
9 de juny de 2010, 09.49 h

#3
Tu ho has dit NECESSITEM. perquè la INDEPENDÈNCIA no és cap ideologia sinó que és una necessitat de primer ordre per a qualsevol país que vulgui ser-ho i no ser diluït en un estat que et va a la contra en tot. A la Independència només ens hi portaran els partits independentistes. Ni Regionalistes ni colonialistes i menys encara feixistes= Ciu, Psc-psoe i PP. Si ens entestem a seguir votant majoritàriament a aquests partits com fins ara mai passarem de ser una regió miniautonòmica... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 31
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
INDEPENDÈNCIA fletxa aviat catala
9 de juny de 2010, 09.20 h

Quines ganes de marejar la perdiú,no n´han tingut prou amb quatre anys discutin sobre l´estatuet i ara ens volen fer passar quatre o cinc anys més , discutin per un referendum que el tc. ni aprobarà , ni a nosaltres ens interesa.VOLEM I NECESITEM 68 DIPUTATS QUE PROCLAMIN LA INDEPENDÈNCIA AL PARLAMENT !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Votant d'ERC fletxa Malgrat de Mar
9 de juny de 2010, 08.21 h

Endavant ERC! Ara toca recollir signatures!


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 23
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.