directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Susana Díaz fa una crida a una Espanya unida i solidària

La "unitat" d'Espanya és la que garanteix que "avancem tots" i la "solidaritat" que "ningú es quedi pel camí" i perquè "no es discrimini entre territoris o ciutadans", diu Díaz.

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La presidenta andalusa ha intervingut aquest dilluns en el Consell de Política Federal del PSOE que ella presideix i ha insistit que la "unitat d'Espanya i la igualtat dels ciutadans" són ítems irrenunciables per als socialistes perquè són la base per a una "Espanya millor que pot donar més respostes als ciutadans". "Junts ens va millor", ha sentenciat abans de retreure al govern del PP que "deixi inacabat el problema de convivència a Catalunya". 

Comparteix
   

Segons la presidenta dels socialistes andalusos, això "no significa en absolut que no es reconegui la diversitat", perquè "la diversitat ens enriqueix però la igualtat ens enforteix com a país", i "totes dues coses són necessàries i compatibles".
Segons informa l’ACN, Díaz ha acusat el govern de Rajoy de no haver resolt tampoc el repartiment de les competències entre l'Estat i les comunitats autònomes, fet que obliga a recórrer "permanentment" al Tribunal Constitucional com a òrgan d'apel·lació política. Segons Díaz, hi ha d'haver una "convivència natural" entre la legislació bàsica i les transferències a les comunitats autònomes.
 
També ha lamentat que es mantingui un "model de finançament injust" quan les comunitats autònomes el que necessiten és un finançament que s'ajusti a les prestacions que presten els territoris. Un model, ha dit, que sigui "solidari i equitatiu i premiï el creixement, la riquesa i l'ocupació, però que garanteixi que els serveis públics es donen en igualtat de condicions a tot l'Estat".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
15 de juliol de 2015, 14.16 h


ANDALUCES CHORIZOS, SON COMO GRECIA RESPECTO A EUROPA, UN LASTRE, MANTENIDOS , VIVIDORES, NO TRABAJAN NI A PALOS, QUE LOS ECHEN DE LA UNIÓN EUROPEA , ANDALEXIT YA !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
15 de juliol de 2015, 14.15 h



Comunicado de la Resistencia :

Recientemente se han constituido los nuevos gobiernos en los Ayuntamientos y pronto en la mayoría de Comunidades Autónomas del estado español, producto de las elecciones llevadas a cabo el 24 de mayo, y que han configurado un mapa novedoso del reparto de poder, como consecuencia de la nueva correlación de fuerzas resultante de dichas elecciones.

Se han formado pactos y gobiernos de conveniencia , en los que abundan alianzas llamativas y clarificadoras en m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
pengyu fletxa tarragona
14 de juliol de 2015, 21.41 h

Susanita sabes quien fuè Blas Infante, el padre de la patria Andaluza? que pensarìa de tu politica sin sentido repitiendo lo mismo que el pp. Jo de digo a ti y a todos los andaluces !Viva la Patria Andaluza! y no la españa que tu quieres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
fora opressors fletxa Tarragona
14 de juliol de 2015, 11.50 h

#14 #15# #16 IMBECIL IDIOTA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
fora opressors fletxa Tarragona
14 de juliol de 2015, 11.43 h

Sobretot solidaria ...de direcció unica, nosaltres pagant i ells para'n la mà! Apa via a fer punyetes! Apuntat al PER tu i la família, aprofita mentre duri Susana que nosaltres marxem!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
14 de juliol de 2015, 10.34 h

Aquesta gent espanyola són uns lladres i paràsits, que no han treballat mai. Tant del psoe com del pp com de podemos com de ciudadanos.

Si gosa fer-ho, que la Susana els digui als seus paisans que viuen i treballen als paísos catalans que Espanya (federal) els seguira robant per seguir mantenint paràsits. Ja veurà què li contesten.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Isabel fletxa Sta. Eulàlia
14 de juliol de 2015, 10.05 h

Una España unida ????? i solidaria.. això si que os interessa, on vagi a parar Catalunya os la porta al "pairo" , pero la solidaritat de Catalunya os importa mes que res.......qui subvencionarà tot el "despilfarro" que teniu si Catalunya os tanca l'aixeta ....vinga treballeu que ja comença a ser hora que os independitzeu vosaltres també.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
14 de juliol de 2015, 07.18 h

#11 el nacionalisme espanyol...? Tens raó el nazionalisme espanyol sempre ha causat guerres i morts com al 1714 o al 1936 i els seus líders sempre han intentat superar la seva inferioritat notòria amb grans egos. Només has de veure el teu líder, el quico de la pela, un castrati ressentit amb els massons que no van voler deixar-lo entrar a la lògia i que si van acceptar al seu germà que, curiosament, va morir en un accident. La conseqüència de tot plegat, que amb el seu "amic" (on dic a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
13 de juliol de 2015, 20.30 h

És de vergonya aliena, que la presidenta d´una de les autonomies espanyoles més dependent dels diners externs, o sigui no generats internament a Andalucía, clami per seguir en aquest estat de coses, en comptes de suggerir el canvi de moltes de les polítiques productives que s´han seguit a Andalucía, sense resultat de cap mena. O sigui, el que pretén és seguir negant-li al Poble Andalús, la seva oportunitat de mostrar-se a ell mateix que pot generar guanys per arribar a l´equilibri de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
13 de juliol de 2015, 20.16 h

Només espero el ridicul que faran aquest 11-S els fatxes ajSSpañols.... (284 paios amb el bocata de calamars sota el braç i amb una bandera a càrrec dels "presupuestos ocultos"....). Patètica a més no poder !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.