directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 17 d'abril de 2024 01:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junts pel Sí, anem a totes!

Presentada la candidatura d’unitat. "Farem una cosa estranya i excepcional, sorprenent i que desconcerta però és extraordinària, perquè no som un país normal", diu Raül Romeva

Comentaris 82  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El número u de la candidatura conjunta independentista, Raül Romeva, ha anunciat que el nom de la llista acordada entre CDC, ERC i les entitats sobiranistes serà Junts pel Sí. Romeva ha assegurat que encara que l'Estat "bloquegi" l'autogovern o les institucions catalanes, procediran a declarar la independència. "Anem a totes, ja no tenim marge", ha exclamat tot deixant clar que el procés no té marxa enrere. A més, ha destacat que un dels objectius prioritaris de la llista és donar resposta a les necessitats socials del país i ha anunciat mesures prioritàries en matèria de pobresa energètica, d'habitatge i de serveis públics.



Comparteix
   


Documents relacionats

Etiquetes

El president de la Generalitat i de CDC, Artur Mas, i el lider d'ERC, Oriol Junqueras, han obert el primer acte de la candidatura independentista conjunta avalada pels seus partits i les entitats sobiranistes, aprofitat per presentar el programa que han acordat per intentar aconseguir la independència de Catalunya.

Mas ha volgut ser contundent a l'hora de refermar la seva voluntat per fer de Catalunya un estat independent."Estem preparats per fer-ho i per fer-ho bé. Ens hem preparat durant mesos, durant alguns anys. Hem aplegats voluntats, ens hem unit, tindrem un programa i un Govern comú i escriurem pagines bones de la història del país, pel futur i present de tots els catalans", ha conclòs.

Per la seva part, Junqueras ha remarcat "l'acord excepcional" que suposa la candidatura i el full de ruta acordat, tot afegint que respon al "moment i els reptes excepcionals que tenim". El president d'ERC també ha comentat, en un breu discurs, que per a ell "la independència no és només una qüestió de dret, també ho és de necessitat, de respondre a les demandes dels ciutadans".


Som conscients dels riscos

Raül Romeva ha deixat clar que "Som conscients dels riscos que té el procés però també de les oportunitats. No ens ho posaran gens fàcil però tenim clar que si l'Estat espanyol bloqueja les institucions catalanes, procedirem igualment a la declaració d'independència i a l'aprovació de la llei de transitorietat jurídica. Anem a totes, ja no tenim marge".

Al seu torn Carme Forcadell ha assegurat que estem preparats per fer el que ens proposem. “El més important de l'any 2014 és que vam desafiar i desobeir l'Estat espanyol en la votació del 9-N. Ara això continua, el dia 27-S serà el punt àlgid, per això ens hem unit", ha dit l’expresidenta de l’ANC i número dos de al candidatura.

L’expresidenta d’Òmnium, Muriel Casals ha assegurat que necessitem disposar del nostre propi estat i “això és el que direm d'una manera clara i rotunda el proper 27 de setembre".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#82
22 de juliol de 2015, 18.14 h

#80 ........ Amb el comentari que has fet, (insultant a persones que epnsen diferent a tu) ja demostres qui ets, un facha nazi, i no cal perdre temps amb tum ja que ets un cas perdut conjuntament amb altres els quals tots juntets heu portat a Espanya als últims paisos de Europa,


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#81
22 de juliol de 2015, 12.45 h



Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


Los acuerdos alcanzados entre algunas de las más importantes organizaciones políticas y ciudadanas que están a favor de la Independencia en Catalunya ( CDC , ERC , ANC , Òmnium Cultural ,etc. ) para concurrir en una lista unitaria a las elecciones del 27- S , muestran la fuerza que la unión entre las distintas organizaciones y plataformas puede aportar al Proceso de Construcción Nacional Catalán .

Han sido necesarias muchas reuniones para... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#80
San Diego fletxa Barcelona
22 de juliol de 2015, 04.04 h

Quan les coses es volen fer per pit i collons, ni es fan ni es faràn.
Nomes es la matxada del incapaç apel.lant al discurs elemental per excitar els instints primaris de la audiencia devant de la manca d´argumentacio racional i evitar el més espantòs fracàs.
La testosterona i la democracia no llegan pas.

Anem a possar sentir comú i seny: AMUNT ESPANYA I VISCA EUROPA !!!
Tot el demés son cops mal donats al cap.

Benbolguts fills de la gran puta i altres visitants d'aquesta Merda de w... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#79
21 de juliol de 2015, 08.20 h


... demano amb tot l'afecte que em fa un partit com la CUP que he votat les últimes vegades, jo també els demano que sisplau s'adhereixin a la candidatura conjunta independentista, encara que se'ls remoguin les tripes per fer president l'Artur Mas.

Després, a les primeres eleccions que hi hagi, jo us tornaré a votar, però si no us afegiu a aquesta candidatura conjunta, perdré la confiança en vosaltres i sempre més votaré ERC perquè em semblarà més assenyada que vosaltres.

Hi ha o... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#78
21 de juliol de 2015, 07.22 h


Quina pena que els benvolguts companys de la CUP no s'hi afegeixin. sé que és molt dur haver de votar per fer de President en Mas, sabent que entre ERC i la CUP superaran en vots CDC, però ja que les coses han anat així, i veient que fins i tot l'Oriol Junqueres accepta aquesta candidatura, jo pregaria respectuosament als companys de la CUP que, per una vegada, s'afegeixin a una llista que beneficia descaradament la dreta de CDC. Tot sacrifici és poc per a obtenir la nostra independènc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#77
Synera fletxa Barcelona
21 de juliol de 2015, 06.10 h

La gent, les famīlies, lels pobles són lliures i tenen dret a escollir el seu futur. Impedir-ho és ilegal. Faixisme pur i dur.

Espanya està malalta. És un Estat decadent i totalitari. Un problema per a Europa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#76
21 de juliol de 2015, 05.55 h



#59 #60 Que després del 1714 no es varen produir "episodis especialment violents" contra la població catalana, DESGRACIADA ANALFABETA ??!!


Obligar a la gent de tot un barri (el Born) a ENDERROCAR AMB LES SE VES PRÒPIES MANS LES SEVES PRÒPIES CASES , deixant-los desemparats al carrer, per construir en el solar una ciutadella des d'on poder bombardejar més de prop Barcelona, NO ÉS UN "EPISODI ESPECIALMENT VIOLENT" , fill de gossa sarnosa borbònica ???!!!


Micaela Romualda, de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#75
21 de juliol de 2015, 05.23 h


#73 No, no quiero atribuirme meritos que no son mios. Yo me he inventado otras mentiras igual de buenas, pero esa de la fiscalidad se la inventó un catedratico de la gloriosa epoca franquista

Y no es porque yo no sepa un mogollon de historia, como he demostrado a menudo en este digital. La lección magistral que os di sobre los carolingos. los otomanos, los godos y los visigodos, creo que da la medida de mis extensos y profundos conocimientos de historia.

O no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#74
feixista gracies! fletxa Cada dia graceis a tu 100 indpedntistes nous!
21 de juliol de 2015, 01.26 h

https://mcarmenfer.files.wordpress.com/2011/08/la-penc3adnsula-ibc3a9rica-a-principios-del-siglo-xi.jpg?w=300&h=253
Aqui podeu veure l'extensio "del reino de 6Aragon..." quan Ramir el monjo. va vindre a demanar auxili al compte Berenger...


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#73
21 de juliol de 2015, 00.35 h

#61


Esta es la mejor que te has inventado, mi cerdito fascista






.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.