directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Joan Tardà crispa Jesús Posada

Margallo: "saltar-se les regles del joc condueix a l'arbitrarietat o la dictadura"

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Matí d’atacs al procés. El president del Congrés diu que “Rajoy aturarà la independència”. Ja han aparegut els superguerrers de l’Estat espanyol que pretenen hissar i sostenir la bandera de la unitat d’Espanya des de la trinxera de l’antidemocràcia. Els insults i les amenaces s’han multiplicat en els darrers dies després que CDC-ERC i les entitats s’entenguessin per donar a llum a ‘Junts pel Sí’.

Tardà és el fuet català al Congrés. Duran sempre ha estat desaparegut
Tardà és el fuet català al Congrés. Duran sempre ha estat desaparegut

Comparteix
   

Posada ensenya la veritable cara del PP 

El diputat d’ERC, Joan Tardà, ha dit a la cambra baixa espanyola que "si existeix una voluntat majoritària dels catalans (sobre la independència al 27-S) això no ho para ni Déu ni Rajoy". Al seu torn, el president del Congrés dels diputats, Jesús Posada, també s’ha pronunciat sobre la possibilitat que Catalunya proclami la seva independència del Regne d’Espanya. "Rajoy ho pararà, votin el que votin, Rajoy, l'administració ¡ per descomptat la ciutadania pararem, això. No hi haurà independència" Fa una mica més d’un segle, Cánovas del Castillo afirmava el mateix en referència a Cuba. De fet, aquestes tradicionals amenaces es van produir en molts països sudamericans que avui ja no tenen cap intenció de tornar a Espanya.

Margallo es passa de revolucions

El ministre d’Afers Exteriors, Margallo ha dit avui que "saltar-se les regles del joc condueix a l'arbitrarietat o la dictadura". En una xerrada a la Casa Amèrica ha alertat de tots els riscos d’una decisió unilateral i ha amenaçat amb totes les plagues que habitualment es profereixen des de les elits espanyoles. Margallo ha finalitzant comparant l’actitud de Mas, novament, amb la de Tsipras. Margallo ha millorat una mica la qualitat democràtica dels seus comentaris, perquè fa un any comparava la situació de Catalunya amb la d’Ucraïna.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
24 de juliol de 2015, 10.47 h



Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


Los acuerdos alcanzados entre algunas de las más importantes organizaciones políticas y ciudadanas que están a favor de la Independencia en Catalunya ( CDC , ERC , ANC , Òmnium Cultural ,etc. ) para concurrir en una lista unitaria a las elecciones del 27- S , muestran la fuerza que la unión entre las distintas organizaciones y plataformas puede aportar al Proceso de Construcción Nacional Catalán .

Han sido necesarias muchas reuniones para... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13

Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
23 de juliol de 2015, 14.13 h

poso un link sobre Espanya perquè això ho haurien de saber tots aquests botiflers anticatalans i sobretot, molts d'aquests espanyols que no es consideren peperos però que són unionistes a ultrança: "Por qué España es un Estado Fascista".

https://opiniondeclase.wordpress.com/2014/10/19/por-que-espana-es-un-estado-fascista/

compartiu-ho a discreció!!
Salut i independència


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jesús Posada que s'hi posi pomada fletxa I del Margallo, no en diré res, callo perquè al cervell sembla tenir-hi un "callo" (= ojo de piojo), el Margallo.
23 de juliol de 2015, 07.07 h



Espanya està demostrant al món que és el país menys democràtic , més feixista i més HIPÒCRITA que existeix.


Si varen autoritzar Esquerra Republicana sabent que era independentista, és que acceptaven la independència si venia per via democràtica. És clar que no era més que un "farol" per mirar d'enganyar Europa fent-se passar per demòcrates liberals.


I ara, com que veuen que sense poder espoliar Catalunya , hauran de MENJAR PEDRES, es desdiuen de la seva FARSA pseudo-democr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
22 de juliol de 2015, 20.29 h

No no, Margallo no s´ha passat gens. El que ha volgut dir és que si forcem la legalitat espanyola, ells mateixos s´encarregaran d´anular-la i tornaran al seu estat primigeni, la dicatadura feixista, que és on es troben còmodes.
Això és el que pot passar, o és que us creieu que erem nosaltres des de Catalunya que volem imposar a tota España un règim dictatorial?
Tots aquests impresentables, o van de tripi o estan penjats del nèixer. Quina pena em fan els espanyols, que els deixarem ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
22 de juliol de 2015, 19.32 h

LA REPRESSIÓ: L'ADN DEL FRANQUISME Espanyol
El règim franquista (1936-1975) va crear una tupida xarxa repressiva que tenia com a objectiu eliminar físicament i ideològicament a l'enemic republicà i terroritzar al conjunt de la població. Per això, la repressió va abastar tots els camps possibles i va anar un instrument de dominació, d'humiliació i de consens forçat. La repressió va ser consubstancial al règim franquista i va convertir el país en una immensa presó. Els seus seguido... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
22 de juliol de 2015, 19.03 h



Fa segles que suportem aquesta opressió i repressió maleïda, no volen reconèixer que estan fent un crim contra la humanitat, i en particular contra la nació catalana. Els i va molt bé espoliar i maltractar Catalunya, gràcies al terrorisme d'estat Castella, els últims trenta anys els hi ha produït 300.000 milions d'euros de benefici, han marxat i no han tornat mai més, això si! Solidàriament, amb una sola direcció naturalment, cap a Madrizzzz
Castella i Catalunya van tindre un rei... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
22 de juliol de 2015, 18.33 h

És que l´exercici de democràcia pura que ha fet tot un Presidente de Las Cortes, ha estat magnífic : "Rajoy lo pararà, voten lo que voten los catalanes, no habrà independencia"
És per al.lucinar, el que són capaços de dir i fer aquests cafres.
Mancances molt importants de caràcter democràtic, tal com feia notar en Romeva el passat dimarts a TV3.
Ja s´ho faran, doncs hauran de saber fins on volen arribar.
Potser fins i tot a crear algun màrtir.
Qui lo sa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
22 de juliol de 2015, 17.15 h

Qui ha dit que la història només l'escriuen els grans líders, els grans herois o personatges poderosos? Els últims i massius 11 de setembre milions de persones mobilitzem Catalunya i fem trontollar l'ordre establert des del 1714, i les seves conseqüències, i avui en dia estem segurs de que estem canviant la història aquella història que des de Felip V, Primo de Rivera, F. Franco i tants altres han volgut que fos la nostra tomba! Però estem més vius que mai i no pararem fins a tenir al... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Salva fletxa Països Catalans
22 de juliol de 2015, 16.07 h

Les seves regles del joc deuen voler dir... qui les ha fet aquestes regles?

Per tant per nosaltres el tema no és de saltar-se regles si no de fer un pas al devant per canviar de manera democràtica un status politic imposat amb la força de les armes... entenen la diferència entre una cosa i l'altre? segur que si que ho entenen, tampoc son tan rucs... el que passa és que no tenen collons de dir-ho pel seu nom perquè els incomoda massa veure que la raó està totalment de la nostra banda...... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.