directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras: 'Ho donarem tot per guanyar, i arribarà un dia que, orgullosos, ho explicarem als nostres fills i els nostres néts

El líder dels republicans crida a fer "el possible i l'impossible per guanyar l'oportunitat" que obre el 27-S i avisa que hi està "tot" en joc

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha apostat per la mà estesa als partits que s'han mantingut al marge de la llista de Junts pel Sí el 27-S. En l'obertura del 27è Congrés Nacional d'ERC, el republicà ha advertit que el país caldrà "construir-lo, aixecar-lo entre una immensa majoria, no volem excloure ningú i menys els amics". Ha apuntat que el "repte molt immediat" del 27-S -"ens ho estem jugant gairebé tot o tot"- farà necessària "mota gent que no comparteix la proposta de la qual som coprotagonistes". Junqueras, que ha reivindicat ERC com qui pot "omplir els forats" per a uns "fonament molt més sòlids", ha fet una crida fer "el possible i l'impossible per guanyar l'oportunitat" que obre el 27-S.




Comparteix
   


Etiquetes

Marta Rovira i Toni Comín, números 2 i 3 d'ERC per Barcelona per ser a la llista de Junts pel Sí

Ferran Civit és l'aposta per Tarragona dels republicans, mentre que Dolors Bassa encapçala Girona i Bernat Solé, Lleida

Rovira: 'Volem ser l'esquerra d'un nou país, construït des de la base i amb els valors republicans'
 
El Congrés Nacional d'Esquerra Republicana ha aprovat la ponència política pels propers quatre anys, que inclou quatre objectius fonamentals: construir el relat polític d'aquests últims quatre anys; reivindicar el paper que ha tingut Esquerra com a partit polític; definir l'estratègia política a curt, mitjà i llarg termini; i fixar la posta programàtica, fonaments del programa electoral del 27S. Les bases d'aquest programa han arribat a la militància per primera vegada aquest dissabte.
 
'Tenim ganes de ser l'esquerra d'un nou país, construït des de la base, que tingui en compte els ciutadans, i que sigui més just', ha explicat l secretària general d'Esquerra, Marta Rovira.
 
Rovira ha fet un repàs de com ha canviat el mapa polític en els darrers quatre anys: la fi del bipartidisme, que generava indignació social i política; la irrupció dels moviments socials, que guanyen força i salten a la política; l'evolució del catalanisme al nostre país, on la tercera via ja no és creïble i l'independentisme guanya espai; i la regeneració democràtica.
 
La secretària general ha afegit que, ara més que mai, 'hem de reivindicar que som d'esquerres, que som el partit que ocupem la centralitat política en gairebé tots els eixos. Volem ser ser majoritaris, transversals. Volem governar perquè governant és l'única manera perquè el nostre projecte de país republicà arribi a l'horitzó. Aquest és el nostre somni'.

El Consell Nacional ratifica les llistes d'ERC per les eleccions del 27S
 
El Consell Nacional ha ratificat aquest dissabte els 50 candidats que Esquerra Republicana presentarà a les eleccions plebiscitàries del 27S, i que s'inclouran a la llista de Junts pel Sí. Uns candidats que sogeixen del procés assambleari que hi ha hagut als territoris.
 
'Aquesta llista mostra de nou la generositat d'ERC: més enllà de persones vinculades al partit, hi ha independents que ens ajuden a obrir la proposta i a fer-la tan ampla i plural com sigui possible per guanyar el 27S', ha explicat el portaveu d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià.
 
La llista inclou, en els primers llocs per Barcelona: Oriol Junqueras, Marta Rovira, Toni Comín (Socialisme i Llibertat), Anna Simó, Chakir El Homrani (independent), Oriol Amorós, Pere Aragonès, Alba Vergés, Marc Sanglas, Gerard Gómez (JERC) i Fabian Mohedano (Avancem), i reserva llocs pels socialistes sobiranistes de MES.
 
Per Tarragona: Ferran Civit, Lluís Salvadó, Teresa Vallverdú, Ester Alberich, Alícia Gamundi, Ignasi Valera i Josep Maria Pallàs.
 
Per Lleida: Bernat Solé, Montserrat Fornells, Maria Rosa Amorós, David Rodríguez i Marta Vilalta.

 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
27 de juliol de 2015, 13.22 h



Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


Los acuerdos alcanzados entre algunas de las más importantes organizaciones políticas y ciudadanas que están a favor de la Independencia en Catalunya ( CDC , ERC , ANC , Òmnium Cultural ,etc. ) para concurrir en una lista unitaria a las elecciones del 27- S , muestran la fuerza que la unión entre las distintas organizaciones y plataformas puede aportar al Proceso de Construcción Nacional Catalán .

Han sido necesarias muchas reuniones para... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
26 de juliol de 2015, 19.10 h

#29 borratxo


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Rivas fletxa Hospi
26 de juliol de 2015, 15.01 h

A tu hijo se lo explicarás en italiano, ¿no? Porque es la lengua del colegio al que lo llevarás. Me imagino que la inmersión lingüística en catalán es para los pobres castellanohablantes...

http://www.lavanguardia.com/politica/elecciones-catalanas/20121112/54355101395/oriol-junqueras-creyente-crisis-fe.html



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
mario fletxa barna
26 de juliol de 2015, 10.09 h

Us heu adonat que ja no cal ni llegir més vegenades deiseu-los sols d'una puta vegada.
LA NOSTRA REPÚBLICA JA ÉS AQUÍ! NO CAL DONAR NI UN VOT NI UNA RESPOSTA MÉS ALS INDESITJABLES


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Encara no hem guanyat però ho tenim a l'abast fletxa INTERNACIONALITZEM la nostra lluita i guanyem
26 de juliol de 2015, 09.36 h

https://m.youtube.com/watch?v=I3msUASKzWU

Tots i cadascú de nosaltres podem fer algo per internacionalitzar la nostra causa i alliberar Catalunya. Explicant-nos als turistes, difonent vídios i enllaços en anglès i altres llengues informant del que està passant. Omplint els balcons d'estelades. I fent que tothom sàpiga que els catalans volem viure en llibertat ((*(( FREEDOM FOR CATALONIA.

Cal, treballar per tal d'int... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
EL PENÓS ESPECTACLE DE L'ESTAT ESPANYOL fletxa ...~※ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ~※ !! !! ★ !! !!
26 de juliol de 2015, 08.26 h




Molt ben dit, Oriol: per tal d'aconseguir el nostre ESTAT CATALÀ, i separar-nos d'una vegada d'aquest gran receptacle de corrupció, franquisme latent i falsedats que és l'estat espanyol, HO DONAREM TOT.


Si cal farem l'impossible. La nostra determinació és FÈRRIA , i res no ens aturarà en la marxa cap a la nostra DIGNITAT.



Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Synera fletxa Barcelona
26 de juliol de 2015, 07.27 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
...~※ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ~※ !! !! ★ !! !! fletxa ...~※ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ~※ !! !! ★ !! !!
25 de juliol de 2015, 23.40 h




Pobreta Micaela Romualda, alias Fascistas independentistes Vic, com va de bòlid,quin DESFICI, quin NEGUIT, amb la seva "Cruzada Nazzzzzionalista Caspañuela" a l'estil tronat, patètic i caspós del "Meneamiento Nacional del 18 de julio" franquista.


La Micaela Romualda lluita amb una espasa de paper contra un colós de milions de caps i milions de voluntats.


Sabeu, amics lectors, quin serà el seu resultat? No cal que us ho digui a vosaltres que ja ho sabeu. Li diré a ella, que , pob... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
CRRJ fletxa gavà
25 de juliol de 2015, 22.26 h

#20 "MIQTUEL ROMUALDO" A aquestes alçades, ja no val la pena rebatre arguments com els teus perquè ja hem passat pàgina. Ets mooooooooooooolt corcó, moooooooooooooooooooolt antic i fas mooooooooooooooolta mandra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
CRRJ fletxa gavà
25 de juliol de 2015, 22.24 h

EN RESPOSTA A UN TAL "MIQTUEL ROMUALDO" A aquestes alçades, ja no val la pena rebatre arguments com els teus perquè ja hem passat pàgina. Ets mooooooooooooolt corcó, moooooooooooooooooooolt antic i fas mooooooooooooooolta mandra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.