directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Turull: “L’autonomia ens la suspenen cada divendres”

El portaveu parlamentari de CDC diu que el decret de convocatòria del 27-S serà ordinari i no es podrà impugnar

Comentaris 90  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El portaveu parlamentari de CDC, Jordi Turull, ha assegurat aquest diumenge que tot i que les eleccions del 27-S "no són ordinàries" el decret de convocatòria sí que serà un "decret ordinari" perquè l'Estat no s'hi pugui "agafar". Turull surt al pas així dels que creuen que el govern espanyol podria agafar-se a alguna irregularitat en la convocatòria per impugnar-la. "El caràcter plebiscitari el donen les forces polítiques", ha recordat el portaveu convergent en una entrevista a RAC1. En referència a les possibles mesures que podria impulsar l'Estat per avortar el procés, Turull ha recordat que l'autonomia "ens l'estan suspenent cada divendres. I el senyor Montoro amb cada decisió que pren."

© @acn

Comparteix
   


Etiquetes

“No cal està pendent de les amenaces i la por”

Turull ha assegurat que no veu "la impugnació per enlloc" però s'ha mostrat partidari de no estar pendent de "les amenaces i la por." Tot i això, ha afegit que si es produeix per part de l'Estat un fet concret, "no ens quedarem de braços plegats. Evidentment, hi haurà resposta."

“Molt bo el balanç del pacte d’estabilitat amb ERC”

Turull ha qualificat de "molt bo" el balanç del pacte d'estabilitat amb ERC. Sobre la relació amb Unió, ha afirmat que en aquest moment polític, en què s'ha de "decidir si blanc o negre" no es podien presentar "amb tots els tramats de grisos". En aquest sentit, i en referència a la proclama preelectoral d'Unió, que defensa una "revolució del seny", Turull ha dit que més que seny hi veu "resignació" i CDC ofereix "il·lusió, esperança i canvi davant d'una situació que ens està portant a la residualització".
 
Sobre els passos a fer després del 27-S Turull ha dit que no entraran en ball de xifres. "Si tenim la majoria absoluta d'escons, tindrem molt clar el que farem. El que permet impulsar polítiques al Parlament de Catalunya és una majoria d'escons."  Segons ha dit, es tracta "d'ampliar sensibilitats amb qui comparteixi els mateixos objectius.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#90
27 de juliol de 2015, 12.59 h



Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


Los acuerdos alcanzados entre algunas de las más importantes organizaciones políticas y ciudadanas que están a favor de la Independencia en Catalunya ( CDC , ERC , ANC , Òmnium Cultural ,etc. ) para concurrir en una lista unitaria a las elecciones del 27- S , muestran la fuerza que la unión entre las distintas organizaciones y plataformas puede aportar al Proceso de Construcción Nacional Catalán .

Han sido necesarias muchas reuniones para... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#89
27 de juliol de 2015, 09.35 h

He coincidit amb en Turull en algun debat, el darrer a Omnium-Badalona fa un parell o tres de mesos quan encara estava atrapat pel paranay d'Unió. Jo defensava llavors que post 27S cal proclamar la inde i ser Estat. CiU-Turull que s'havia de declarar i, sent autonomia negociar. Montserrat Tura que també era en el debat, creia mes en una reforma constitucional per fer una federació. Com canvien les coses quan pots expressar-te lliurement!. Ara, per fi, post JUNTS PEL SI, cada part pot parlar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#88
Ningú defensa una causa que descineix fletxa INTERNACIONALITZEM la nostra lluita i guanyem
26 de juliol de 2015, 23.58 h

https://m.youtube.com/watch?v=I3msUASKzWU

Tots i cadascú de nosaltres podem fer algo per internacionalitzar la nostra causa i alliberar Catalunya. Explicant-nos als turistes, difonent vídios i enllaços en anglès i altres llengues informant del que està passant. Omplint els balcons d'estelades. I fent que tothom sàpiga que els catalans volem viure en llibertat ((*(( FREEDOM FOR CATALONIA.

Cal, treballar per tal d'int... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#87
26 de juliol de 2015, 23.03 h


Y yo ando excitadísima desde que mi novio me regaló el consolador a pilas con recubrimiento de latex extra--suave, pero con rugosidades estratégicas.

Con eso y con las bolas chinas que no me saco de dentro ni medio minuto al dia, voy tan puesta que me corro cada media hora.

Ooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiichchchch !!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#86
26 de juliol de 2015, 22.28 h

Anda la secta INDEPENDENTISTA excitadísima y muy atareada, ultimando los preparativos de la MARCHA SOBRE ROMA DE LA MERIDIANA en la Ciudad Condal.

Como cada 11 de septiembre, conmemorará el aniversario de la invasión castellana de Cataluña que jamás sucedió, la célebre Diada.

Pero la de este año viene revestida de una trascendencia incomparablemente mayor. Porque, a pesar de que las mentiras históricas serán las mismas de siempre, el aparato propagandístico está alimentando l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#85
26 de juliol de 2015, 22.21 h

Els ministres espanyols semblen idiotes amb llurs amenaces que fan riure: "Si es fa res anticonstitucional ja veureu, ja...". Fins i tot els nens de 10 anys saben que tot el que estem fent és inconstitucional, si més no des del 9N. El mateix ara amb el Plebiscit del 27S, inconstitucional de totes totes, com no pot ser de cap altra manera. Ara només ens serveixen les coses anticonstitucionals fins la Declaració d'Independència (també anticonstitucional). Què passa, doncs? Doncs que les in... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#84
26 de juliol de 2015, 22.07 h

El impulsor de la gran nación catalana resultó ser un tramposo, un defraudador Y UN MAFIOSO AL MAS PURO ESTILO CORSO

. Y su obra, una gran farsa. “Nada me importa el dinero, sólo me interesa Cataluña”, afirmaba con frecuencia el entonces ‘honorable’.

La comisión investigadora del Parlament PRESIDIDA POR SU QUERIDO DISCIPULO EL CATABATASUNO VERSIO APALGATA GUARRA DAVID FERNANDEZ ALIAS "EL ZAMORANO" PARA ELS AMICS DE BOTELLON DE GRACIA se cerró hace unos días con una suave reprob... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#83
26 de juliol de 2015, 21.55 h

El nacionalismo catalán se ha tornado independentista. Y se han sacudido las cenizas corruptas del ‘pujolismo’. No quedaba otra.

La sombra del gran conductor de la nación catalana pesaba como una losa sobre su rebaño. Había que sepultarlo, en el gran cráter que el mismo Pujol había abierto.

Un año después de la abrupta confesión, las brumas rodean aún el misterio de una parte de la fortuna de la familia Pujol. Apenas nada se sabe sobre el verdadero origen de los dineros ocultos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#82
26 de juliol de 2015, 21.50 h

#81 la mermelada la comes lamiendo tu culo? Guarro, gilipollas y tarado mental


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#81
26 de juliol de 2015, 21.47 h

#79

Pletórico, henchido de felicidad por el amplio seguimiento logrado EN LA MANIFESTACION DEL 11 S , el presidente de la Generalidad ESPERPENTO MASS no dudó en pasarles la mano por el lomo a tan numerosos y obedientes asistentes BORREGUILES:

«Creo que hemos ofrecido al mundo y a Europa la imagen de la mejor Cataluña», diría en comparecencia pública al día siguiente.

Es decir, que la Cataluña peor la compusimos los ausentes.

No transcurrieron ni nueve días cuando el bandolero Ma... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.