directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSOE promet “reconèixer la singularitat de Catalunya” però no ho posarà al programa

Els socialistes diuen “No” al pacte fiscal, tres anys després

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El País recollia aquest matí que els “savis” del PSOE es mostraven favorables a recollir les “singularitats de Catalunya” en la proposta de reforma de la Carta Magna que estan preparant. Malauradament però, aquests “savis” van amb gairebé 40 anys tard, ja que aquestes “singularitats” ja estan recollides en l’actual text constitucional.

La portada tendenciosa d'avui d'El País
La portada tendenciosa d'avui d'El País

Comparteix
   


Etiquetes

El PSOE endarrereix el rellotge polític als anys de la transició

Aquest migdia, a més, els socialistes han anunciat que promouran una reforma del model de finançament, però que no pensen tenir cap tracte bilateral ni fer cap concessió a Catalunya, ni tant sols com a mesura per convèncer-nos abans del 27S. El portaveu de la formació al Congrés, Antonio Hernando, ha respost amb un taxatiu “no” a la pregunta de si el seu partit avalaria un pacte fiscal per a Catalunya. El PSOE torna a les arrels del felipisme, la política de peix al cove per a les comunitats històriques i l’eterna promesa d’un nou model de finançament més just i solidari. Aigua al vi.

La reforma constitucional fantasma: ens volen aixecar la camisa

El País ho publicava en portada: “Los sabios del PSOE piden un trato especial a Cataluña en la Constitución”. Amb l’ham llençat, calia llegir la lletra petita de l’entradeta: “La reforma de la Constitución que promoverá el PSOE recogerá en “hecho diferencial” de Cataluña su “singularidad” y su “personalidad”, según la propuesta en la que trabaja un grupo de expertos a petición de los socialistas. Su plan no se incluirá en el programa electoral de la formación, Pedro Sánchez pretende que la reforma sea fruto del consenso entre todas la fuerzas políticas”.

No combregarem amb rodes de molí

Ni tant sols en un moment tant important en el qual s’hi juguen la supervivència del seu propi Estat, les elits socialistes se n’adonen que no n’hi ha prou amb oferir el mateix que sempre, o allò que ja representa que tenim a Catalunya, amb el pensament i l’esperit que ens ho tornem a empassar. “Apoyaré” però no ho inclouré al programa, perquè en realitat això és una mentida que no pensen aplicar quan arribin al govern. Ja ni tant sols s'esforcen a mentir en el seu programa. Aquesta és la veritat que s’amaga rere les ments sàvies de l’esquerra més casposa d’Espanya.

L’Estat no ha entès mai què és el que passa més enllà de les fronteres de la metròpoli, i nosaltres no podem deixar passar l’oportunitat que tenim d’or per esdevenir un dels Estats més rics i amb més benestar d’Europa.
 
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
11 d'agost de 2015, 15.53 h




#11
#12
#13
#14
#15
#16
#17
#18
#19
#21
#22 De vegades parlem de la DEGENERACIÓ de les caspanyes, i NO HI POSEM TOT L'ÈMFASI QUE ES MEREIX EL TEMA.

Mireu aquests exemples que relaciono al principi, SÓN LA MÉS CLARA, INDISCUTIBLE I ALHORA PUNYET demostració de A QUIN GRAU POT HAVER DEVALLAT EL FRANQUISME IMPERIALISTA, I FINS A QUIN PUNT HAN DEGENERAT ELS SEUS DEFENSORS.



Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
11 d'agost de 2015, 15.46 h



#21 Anda, dejate de EXCUSAS , Socialero Caspañuelo, lo que pasa en realidad es que tu eres un mariconazo pasivo de esos de "dame-dame-dame-felicidad", que no has parado de ofrecer tus encantos a quien sea, Carmen de Mairena incluida.

Por cierto, guardame hora para el jueves (al precio de siempre de 4€ por corrida) que voy de un salidooooo...


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
11 d'agost de 2015, 15.39 h

#20 Por favor, amigo, no sea usted duro conmigo. Piense usted que si soy algo raro y enfermizo, no es culpa enteramente mia.

Imagtínese usted lo que debe de ser haberse criado en un burdel donde todos los temporeros subsaharianos se tiraban a mi madre por 4€ , mientras mi padre se emborrachaba i los dias que no se tiraba a mi hermana porque la pobre menstruaba, se me tiraba a mi.

Luego, aalgo máas mayor, hube de sufrir las bromas y burlas de todos mis compañeros, tanto por mi voscecita... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
D.M. fletxa Manresa
11 d'agost de 2015, 13.56 h

Leo con tristeza los comentarios de "supuestos" Españoles que ni tienen respeto por sus vecinos (y por ahora compatriotas), ese odio enfermizo lo encuentro propio de un pueblo sin ningún tipo de amor propio.

¿esos comentarios están pagados? ¿no se dan cuenta que refuerzan el sentimiento de independencia en los lectores de esta web?

En fín, típico es de personas sin razones ni motivos recurrir al insulto, al ridículo y al intento de usar el miedo para creer que tienen alguna razón en ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
11 d'agost de 2015, 13.47 h


#9 con el PSOE y su partido hermano PSC, Cataluña estará en buenas manos y acabaremos con los nazionalistas, y ondeará la Rojigualda, tal como la lució Pedro Sánchez en el famoso mítin, así de grande la pondremos en todas las plazas y mástiles públicos, os guste o no, iros acostumbrando .

Viva el PSOE , Viva el Socialismo español !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
11 d'agost de 2015, 13.44 h


#8 tú dí lo que quieras, so palurdo con barretina, que España os va a dar lo vuestro , y seguiréis pagando las facturas y las fiestas de los españoles os guste o no, eso es lo que hay.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
11 d'agost de 2015, 13.43 h


#7 gobernaremos con Pedro Sánchez en la región de Cataluña y será el comienzo de la prosperidad económica de todos los españoles con el dinero que nos han robado los catalanes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
11 d'agost de 2015, 13.41 h


#6 ja.ja,ja,... me río de tu incultura y de tu ingenuidad, se creéis que vais a ser independientes, os han comido el cerebro, pero no ,... eso no será así, porque España os aplastará como a chinchorros si declaráis la independencia, no tenéis ninguna posibilidad, rendíos de una vez, bajaros los pantalones ,por las buenas , y la penetración será más suave y menos dolorosa para todos vosotros, ja,ja,ja,...!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
11 d'agost de 2015, 13.38 h


#5 no tenéis nada que hacer, la vais a cagar, los españoles siempre mandaremos en Cataluña, que es nuestra y servirá para seguir manteniendo el estado del bienestar , seréis nuestros esclavos os guste o no , pagaréis nuestras facturas durante siglos .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
11 d'agost de 2015, 13.36 h


#4 sin el PSOE , Cataluña sería un pastizal , una aldea de cromañones con barretina, le debéis todo lo que tenéis al PSOE, que os ha puesto en la modernidad, y os ha sacado del atraso secular en el que estábais, miserables catalanes !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.