directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 03:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

L'Ajuntament de Sant Feliu nega que hagi perjudicat la consulta sobre la independència

Creu que la comissió organitzadora 'vol generar polèmica'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) ha assegurat que la plataforma que prepara una consulta sobre la independència a la capital del Baix Llobregat el 20 de juny 'només vol generar polèmica'. El consistori ha respost d'aquesta forma a la denúncia del portaveu de l'entitat, Bernat Dausà, que assegurava que l'alcalde no els volia cedir un escenari i una presa d'electricitat per un acte el proper dissabte. El consistori ho ha negat i, en un comunicat, ha considerat 'sorprenent' l'actitud de la plataforma. Aquest cas, però, no ha estat l'únic que ha confrontat l'alcalde amb la consulta ja que el batlle s'ha negat a acatar la decisió del ple de donar suport a la consulta.
sant feliu
Comparteix
   


Etiquetes
El consistori assegura que va oferir a l'organització Sant Feliu Decideix! el mateix tracte que a qualsevol altra entitat ciutadana, ha assegurat una portaveu municipal.

'No deixa de ser sorprenent que una plataforma integrada per algunes entitats ciutadanes que es relacionen habitualment amb l’Ajuntament i que són coneixedores dels criteris de cessió i préstec de material, i de l’actual situació econòmica que ens ha portat a retallar despeses, mantinguin aquesta actitud', ha indicat en un comunicat el consistori.

Aquest no és el primer conflicte de la plataforma amb l'Ajuntament. En el ple que va aprovar una moció en suport de la consulta amb els vots d'ICV, CiU i ERC, el batlle, Juan Antonio Vázquez, ja va dir que no pensava aplicar l'acord.

L'actitud de la plataforma 'només s'entén per la manipulació' d'ICV i ERC

L'ajuntament ha acusat els ecosocialistes i els republicans d'estar al darrere de la confrontació, que 'només s'entén per la manipulació d'alguns partits locals (ICV i ERC) que donen suport a la plataforma i que no han sabut respectar la decisió de l'alcalde de no col·laboració en la consulta ciutadana en pro de la independència', segueix el comunicat.

Aquests dos grups 'volen generar i posar-se al capdavant de qualsevol confrontació amb l'Ajuntament', considera el consistori, 'tot i que els interessos i necessitats de la majoria de la ciutadania són altres molt diferents', conclou el comunicat.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordic fletxa Barcelona
11 de juny de 2010, 10.23 h

Un alcalde no pot negar-se a acatar un acord de Ple. Això és prevaricació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.