directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mascarell: Podemos és més espanyolisme

El conseller de Cultura no veu en Podemos "grans diferències respecte l'espanyolisme" i els considera "fills del mateix pecat original"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha afirmat aquest matí que no veu molts canvis en Podemos comparat amb els partits espanyols tradicionals respecte la política territorial de l'Estat. "Veig els seus dubtes, les seves ambigüitats, però no grans canvis respecte a l'espanyolisme tradicional, són fills del mateix pecat original", ha reblat en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio.


Comparteix
   


Etiquetes

Mascarell també ha criticat que el discurs de Catalunya Sí que es Pot tampoc és nou: "El seu plantejament federalista és mimètic al que plantejava Pasqual Maragall el 2006, però a Espanya no sé quines forces socials o polítiques poden impulsar aquest canvi". Tot i dir que mai ha renunciat a un federalisme a nivell europeu, el titular de Cultura ha dit que al llarg dels anys s'ha adonat que l'única solució per a Catalunya és la independència, perquè "ha estat impossible pactar un model federal beneficiós". En relació a Cultura, ha deixat clar que l'Estat mai ha tingut la intenció d'impulsar un model de diversitat cultural.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
13 d'agost de 2015, 13.21 h

Aquest senyor va ser dels primers que es va adonar, que després de "matar" políticament en Pascual Maragall des de Ferraz per haver gosat desafiar l´estado español, havia de sortir del cau de serps en el que s´ha convertit el socialisme tant d´allà com el d´aquí.
Per cert, un molt bon gestor cultural. Potser li manca la condició comunicativa més abrandada, que fa a un polític més proper.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 d'agost de 2015, 10.31 h



Comunicat de la Resistència Antiespanyola :

Els acords aconseguits entre algunes de les més importants organitzacions polítiques i ciutadanes que estan a favor de la Independència a Catalunya ( CDC , ERC , ANC , Òmnium Cultural ,etc. ) per concórrer en una llista unitària a les eleccions del 27- S , mostren la força que la unió entre les diferents organitzacions i plataformes pot aportar al Procés de Construcció Nacional Català .

Han estat necessàries moltes reunions per aproxi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.