directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La dimissió de Tsipras esberla Podemos

La cúpula de Podemos assegura que Tsipras ha donat una "lliçó de coratge”, part de les bases actives a twitter i alguns quadres territoriala parlen de covardia i, fins i tot, de traïció

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La reacció de la cúpula de Podemos davant la dissolució del Parlament grec i a la convocatòria d'eleccions per part d'Alexis Tsipras, ha estat d’elogi i justificació vers la dimissió del primer ministre grec. El secretari de Política de Podemos, Íñigo Errejón, ha assegurat en una roda de premsa que Alexis Tsipras ha donat una lliçó de "coratge, de responsabilitat i de confiança en el seu poble" de la que haurien de prendre nota molts dirigents espanyols i europeus.  A més, l’escissió dels crítics de Syriza, situats a l’esquerra de Tsipras, també pot tenir efectes negatius a Podemos, i més, quan Stathis Kouvelakis, professor al King College de Londres i representant de la Plataforma d’Esquerres escindida de Siriza, situa la com un dels seus referents.

Comparteix
   


Etiquetes
Del coratge a la tremolor de cames

Errejón també ha assenyalat que les pròximes eleccions gregues serviran per conformar un govern amb "estabilitat" que tingui més capacitat per "negociar amb fermesa" davant la Troika. La líder de Podemos a Andalucía, Teresa Rodríguez, en canvi ha assegurat en una conferència que: “em terroritza la tremolor de cames de Tsipras després d'haver aconseguit un No clar de la ciutadania per ser desobedients a la Troica". Els comentari sa la xarxa en aquest sentit han predominat davant el silenci de la cúpula de Podemos que ha trigat hores  reaccionar.

La CUP un referent pel corrent crític escindit de Syriza

El corrent crític de Syriza, la Plataforma d’Esquerres, ha anunciat avui que es presentaria a les eleccions avançades a Grècia amb un nou partit d’ Unitat Popular, amb l’objectiu d’assolir ser la tercera força del Parlament grec . 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
24 d'agost de 2015, 13.48 h



Comunicat de la Resistència Antiespanyola :

Els acords aconseguits entre algunes de les més importants organitzacions polítiques i ciutadanes que estan a favor de la Independència a Catalunya ( CDC , ERC , ANC , Òmnium Cultural ,etc. ) per concórrer en una llista unitària a les eleccions del 27- S , mostren la força que la unió entre les diferents organitzacions i plataformes pot aportar al Procés de Construcció Nacional Català .

Han estat necessàries moltes reunions per aproxi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
pengyu fletxa tarragona
22 d'agost de 2015, 22.33 h

Tsipras, li va donar una lliço a Pablito Huevos cuant li va negà la salutaciò. el perque dons resulta que españa tracta a Grecia com si elle fos un imperi, cuant aquesta te tres vegades mes deute.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Carles V fletxa Vilanova
22 d'agost de 2015, 09.54 h

Per mi no marxa com exemple de coratge, responsabilitat, coherència i confiança en el seu poble. Algú que confia la veu al poble, després la tergiversa, aprova just el contrari i dimiteix tot seguit un cop feta la feina més aviat és un embaucador covard. Altra cosa és si hagués vist que els seus compromisos i el mandat popular eren irrealitzables i en coherència i responsabilitat dimitia, però no, abans de marxar ha entregat el país als prestamistes. Millor o pitjor decisió, inevita... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
22 d'agost de 2015, 00.24 h

O sigui, que sols no saben fer res, sempre han d´anar acompanyats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
21 d'agost de 2015, 23.55 h

#3 El mirall en que es mira reflexa la seva propia imatge de buidor i fanatisme.

Hauria de rebre unes classes del professor Cotarelo i així pujar una mica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
pepeitu va de curt fletxa New york.... new york
21 d'agost de 2015, 23.45 h

Aquest de podemos presumien de títols universitaris i de coneixement de causa, de defensors de les classes humils contra la casta, encare no han tastat poder i ja demostren qui són i que volen, ... Un altra colla de miserables que vénen a omplir-se les butxaques a costa d’enganyar als més necessitats, i utilitzar-los pels seus foscos propòsits, Iglésies és un bluf i podemos un engany ...no són ni un mil·límetre millor que la casta contra la qual diuen lluitar


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
21 d'agost de 2015, 19.39 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Bruc fletxa maresme
21 d'agost de 2015, 18.42 h

# 4. Apreciat galifardeu zentralista. Ja veus com han acabat els crits de joia de Tsipras, a la clavaguera. Els teus, encara que feixitòtils, per populistes, també han de tenir el mateix destí. Així que et compadeixo per tanta dedicació esmerçada que no et du enlloc. No desesperis, segurament al melic del Madriz zentralista hi trobaras algun cau on refugiar-te. Que tinguis bona sort quan emigris al país ecspañol de les corruPPtele´s totals.
I tingues per cert que els catalans arribarem... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
21 d'agost de 2015, 18.17 h

Queridos NAZIS,

Leo vuestros gritos de gozo tras la nueva dosis de SOMA separatista y proclamais que con 68 diputados ya tendriais condiciones para declarar la DIU o DUI para hacer esto y lo otro PERO ES TRISTE VER COMO OS ENGAÑAN.

Desde 2012 HASTA EL DIA DE HOY, CIU+ERC +CUP tienen 74 diputados y NO HAN HECHO NADA.

¿No veis que os estan engañando, especialmente el MaSS para seguir en el poder y ocultar sus casos de corrupción? . Esa lista , (la CUP ya lo ha visto) es SOLO para la perpe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
21 d'agost de 2015, 17.21 h


#1
#2 Comprovo a #1 amb pena i compassió que encara avui, el pobret desgraciat del Cagarroneses, que tanta mala sort ha tingut a la vida perquè li ha pertocat "no ser gaire eixerit", encara pateix aquelles terribles al.lucinacions que li fan veure nazis per tot arreu menys en ell mateix.



En psicologia gestàltica, d'aquesta forma de neurosi se'n diu "PROJECCIÓ" , QUE CONSISTEIX EN ATRIBUIR ALS ALTRES ALLÒ QUE EN REALITAT ÉS LA NOSTRA MANERA DE SER .


No és greu, es pot curar sempr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.